Announcement

Collapse
No announcement yet.

Δελτία καιρού ΕΜΥ - Σάκης - Ζιακό κ.τ.λ. No. 3

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by snowmike@ View Post
    η κεντρικη μακεδονια πως τη βαζει στο παιχνιδι γ τριτη -τεταρτη???
    πιερία ημαθία κ.μακεδονία είναι

Comment

• ΣΤΟΝ alpha....xionizei sthn makedonia idi.....poy mwre leventes?

Aaxxa
      eimai kynigos oxi dolofwnos

Comment

• http://www.meteoclub.gr/prognosi/attiki/3587-eometeo-

Ο Τεο Μετεοοο εβγαλε προγνωση!!!
        sigpic

Comment

• Originally posted by periklis_ath View Post
          ΣΤΟΝ alpha....xionizei sthn makedonia idi.....poy mwre leventes?

Aaxxa
          το ειδα και εγώ και πράγματι εκνευρίστηκα πάρα πολύ με την ασχετοσύνη όλων στις ειδήσεις...φανταστείτε τι παραπληροφόρηση πέφτει και σε όλους τους άλλους τομείς των "ειδήσεων"

Comment

• Originally posted by geornik2004 View Post
            το ειδα και εγώ και πράγματι εκνευρίστηκα πάρα πολύ με την ασχετοσύνη όλων στις ειδήσεις...φναταστείτε τι παραπληροφόρηση πέφτει και σε όλους τους άλλους τομείς των "ειδήσεων"
            Εγώ απλά σκέφτομαι τι άκουγα την δεκαετία 92-2002 που δεν το έστρωνε Αττική και η μόνη πληροφόρηση μου για τον καιρό ήταν η Εμυ και τα δελτία ειδήσεων...
            Ω, Πολυπρόσωπε Μεγάλε Αττικέ Χιονιά,
            που δημιούργησες την Χιονοκαταιγίδα
            και καβαλάς τον Αζορικό ώστε να απωθεί τα χαμηλά του Ατλαντικού,
            διώξε τον Ήλιο και φέρε μας Aegean Snow Effect,
            το οποίο θρέφει τα προσήνεμα πληρώματα.

Comment

• Originally posted by chemical23 View Post
              http://www.meteoclub.gr/prognosi/attiki/3587-eometeo-

Ο Τεο Μετεοοο εβγαλε προγνωση!!!
              Την περιμενα πως και πως ειναι η αληθεια γιατι τον εκτιμω πολυ τον Τεο....

Δυστυχως η κακοκαιρια αυτη ερχεται για να μας δουλεψει κανονικα....Οσο εχουμε τις Τ θα ριχνει 1 νιφαδα το 6ωρο και οταν αρχισει η στουπα παντου θα γυρισει σε βροχη χαμηλα το πολυ σε 2-3 ωρες....οποτε θα μεινουμε με τον καημο...

ΘΕΛΩ ΧΙΟΝΙΑΑΑΑ..ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!!
              2008-2002-2004-2006

Comment

• κι εγώ εκτιμώ πολύ τις προβλέψεις του τεομετεο...μου κάνει εντύπωση που περιμένει τόσο χαμηλή μέγιστη την Τρίτη στο κέντρο....1 βαθμό??!!!

Comment

• Το σαιτ της ΕΜΥ σερνεται.

Comment

• Originally posted by geornik2004 View Post
                    το ειδα και εγώ και πράγματι εκνευρίστηκα πάρα πολύ με την ασχετοσύνη όλων στις ειδήσεις...φανταστείτε τι παραπληροφόρηση πέφτει και σε όλους τους άλλους τομείς των "ειδήσεων"
                    Ολοι τους ειναι ΑΣΧΕΤΟΙ!Ο Αυτιας το πρωι που πηρε λιγο το ματι μου,''διαβαζοντας'' τον πανελλαδικο χαρτη που ειχε τα γνωστα εικονιδια με τα συννεφα-ηλιο-βροχη κτλ ελεγε οτι εχουμε 6 βαρομετρικα χαμηλα στην Ελλαδα!!!Εννοωντας βεβαια τα 6 εικονιδια!!!Μου ηρθε να σπασω την τηλεοραση!

Comment

• ο αρνιακος λεει να φοραμε αντιολησθητικα παπουτσια μην φαμε τουμπες...θα εχουμε χιονοστρωσεις λεει...να τυλιξουν οι νοικοκυρες τις γλαστρες χαχαχα
                      καμερα στον ευξεινο 420m τις ημερες με ενδιαφερον μονο http://dionisos.pblogs.gr/

Comment

• Originally posted by aggelos_345 View Post
                        Ολοι τους ειναι ΑΣΧΕΤΟΙ!Ο Αυτιας το πρωι που πηρε λιγο το ματι μου,''διαβαζοντας'' τον πανελλαδικο χαρτη που ειχε τα γνωστα εικονιδια με τα συννεφα-ηλιο-βροχη κτλ ελεγε οτι εχουμε 6 βαρομετρικα χαμηλα στην Ελλαδα!!!Εννοωντας βεβαια τα 6 εικονιδια!!!Μου ηρθε να σπασω την τηλεοραση!
                        "Δεν υπάρχει" χα χα

Comment

• Originally posted by ΓΙΑΝΝΗΣ View Post
                          ο αρνιακος λεει να φοραμε αντιολησθητικα παπουτσια μην φαμε τουμπες...θα εχουμε χιονοστρωσεις λεει...να τυλιξουν οι νοικοκυρες τις γλαστρες χαχαχα
                          Μήπως να φορέσουμε τα παγοπέδιλα καλύτερα;

Comment

• πολυ αισιοδοξος ο κολυδας...αρα τον ηπιαμε.
                            1.8 δινει το γφσ τριτη αθηνα ρε παιδια θερμ μεγιστη
                            καμερα στον ευξεινο 420m τις ημερες με ενδιαφερον μονο http://dionisos.pblogs.gr/

Comment

• Κουβαρντάς ο Κολυδάς :d

Comment

• Απορια το χω....οταν το 2008 ειμασταν σιγουροι οτι η κακοκαιρια θα τελειωσει πρωι δευτερας, ολοι ελεγαν τελος απο κυριακη μεσημερι....

Τωρα που ειμαστε πολυ χαμηλα στις προσδοκιες μας λενε για παγοπεδιλα και γλαστρες!! Επισης ειναι αισιοδοξος κ ο κ Κολυδας....

Τι να πω μπαναϊα μου....

ΘΕΛΩ ΧΙΟΝΙΑΑΑΑ..ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!!
                                2008-2002-2004-2006

Comment

Working...
                                X