Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΞΗ snowreport 17-19/2 ΣΤΑ 3-5 ΠΗΓΑΔΙΑ...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Οι Θεσσαλονικεις πρεπει να δωσουμε το παρον!

Comment

θα προσπαθησω να ειμαι και εγω

Comment

Originally posted by MountExplorer View Post
        Οι Θεσσαλονικεις πρεπει να δωσουμε το παρον!
        Η Βορεια Ελλαδα πρεπει να δωσει βροντερο παρον!!!

Comment

ειναι κατι πανελληνιο και ξεκινανε καποιοι να μιλανε για β. ελλαδα η δυτικη ελλαδα η νοτια ελλαδα.. ρε παιδια ελληνες ειμαστε ολοι κ καλυτερα ανθρωποι..

ΧΙΟΝΙ = ΖΩΗ

Comment

Originally posted by NEFOSKEPHS View Post
            ειναι κατι πανελληνιο και ξεκινανε καποιοι να μιλανε για β. ελλαδα η δυτικη ελλαδα η νοτια ελλαδα.. ρε παιδια ελληνες ειμαστε ολοι κ καλυτερα ανθρωποι..
            προφανώς λόγω απόστασης μιλάνε όχι τοπικιστικά φαντάζομαι.
            Γιώργος Ξηρολίβαδο Βεροιας 1217μ
            http://penteli.meteo.gr/stations/palaioskilitsi/

Comment

Originally posted by XIROLIVADO View Post
              προφανώς λόγω απόστασης μιλάνε όχι τοπικιστικά φαντάζομαι.
              Συμφωνω απολυτα ουε και αλλοιμονο να αρχισουμε να φαγωνομαστε μεταξυ μας.
              mountain

Comment

Originally posted by NEFOSKEPHS View Post
                Το ειπα διοτι ειμαστε κοντα και δεν εχουμε δικαιολογια να μην ερθουμε! Μαλλον με παρεξηγησες φιλτατε.

Comment

εννοειτε και παρεξηγησα...(οσοι με γνωριζουν... απλα ηθελα να προλαβω τα χειροτερα) παιζει να τα πουμε κι απο κοντα!!

ΧΙΟΝΙ = ΖΩΗ

Comment

Υπάρχει μια περίπτωση να παρευρεθώ αφού θα βρίσκομαι σε άδεια αλλά θα ξέρω τις επόμενες μέρες...

Comment

Originally posted by MountExplorer View Post
                      Το ειπα διοτι ειμαστε κοντα και δεν εχουμε δικαιολογια να μην ερθουμε! Μαλλον με παρεξηγησες φιλτατε.
                      Το ίδιο με mount εννοούσα και γω....όλοι στα Πηγαδια λοιπόν...

Comment

Τέλεια φαντάζει η πρόταση αλλά έχω τρελό διάβασμα εκείνη την περίοδο ρε ****το...
                        Χιόνι να ναι και όσο να ναι

Comment

εχει δηλωσει κανεις συμμετοχη?...δεν θα ειναι καλυτερα να αναρτηθει μιαλιστα οπου θα αναγραφοντε οσοι θα ερθουν?εγω κατα ενα μεγαλο ποσσοστο θα ερθω..θα ξερω πολυ συντομα
                          ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΓΙΑΓΚΟΣ ΔΡΑΚΟΣ...ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΑΣ

Comment

θα δωσω το παρον εκτος απροοπτου .ενα θεματακι εχω στις 15/2 αν ολα πανε καλα θα μπορεσω να ερθω .η διανυκτερευση θα παιχτει τελευταια στιγμη για μενα

Comment

Πανελλήνια συνάντηση προϋποθέτει παρείστικο κλίμα, όμορφη ατμόσφαιρα με σοβαρούς, ευγενικούς και καθαρούς ανθρώπους (ενίοτε υπήρξαν) και ένα φόρουμ που να εμπνέει με την εικόνα του και να δίνει και μια διαφορετική καιρική και ανθρώπινη διάσταση, πέρα από ασόβαρες, εμπρηστικές και αμετροεπείς καταστάσεις που δυστυχώς κάποιοι τις υπονομεύουν, ή απλά δεν τις διαλύουν...
                              Δυστυχώς οι περισσότερες πιθανότητες εκ μέρους μου είναι να μην μπορέσω να έρθω για πολλούς και διάφορους επιπλέον λόγους...
                              Ελπίζω να περάσετε καλά...ήθελα πραγματικά να συμμετάσχω, αλλά κατά 90% δεν θα μπορέσω!!!
                              Last edited by beach-snow; 04/02/2012, 04:30 PM.

http://weatherparty.blogspot.gr/
                              Η καλύτερη εποχή μετά το χειμώνα, είναι απλά ο επόμενος χειμώνας!!!

Comment

Originally posted by beach-snow View Post
                                Πανελλήνια συνάντηση προϋποθέτει παρείστικο κλίμα, όμορφη ατμόσφαιρα με σοβαρούς, ευγενικούς και καθαρούς ανθρώπους (ενίοτε υπήρξαν) και ένα φόρουμ που να εμπνέει με την εικόνα του και να δίνει και μια διαφορετική καιρική και ανθρώπινη διάσταση, πέρα από ασόβαρες, εμπρηστικές και αμετροεπείς καταστάσεις που δυστυχώς κάποιοι τις υπονομεύουν, ή απλά δεν τις διαλύουν...
                                Δυστυχώς οι περισσότερες πιθανότητες εκ μέρους μου είναι να μην μπορέσω να έρθω για πολλούς και διάφορους επιπλέον λόγους...
                                Ελπίζω να περάσετε καλά...ήθελα πραγματικά να συμμετάσχω, αλλά κατά 90% δεν θα μπορέσω!!!

κριμα φιλε
                                mountain

Comment

Working...
                                X