Announcement

Collapse
No announcement yet.

Αγία Παρασκευή: Μεσημέρι της 17ης Φεβρουαρίου 2008.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Αγία Παρασκευή: Μεσημέρι της 17ης Φεβρουαρίου 2008.

Είπα να μοιραστώ μαζί σας ορισμένες φωτογραφίες από εκείνο το ιστορικό μεσημέρι του Φεβρουαρίου.(θα προσθέσω κι άλλες και γι αυτό το λόγο κάνω ξεχωριστό τοπικ) Όλα γύρω είχαν στρωθεί από το βράδυ του Σαββάτου αλλά τα φαινόμενα είχαν κοπάσει. Έφυγα από το σπίτι για να βρω τους κολλητούς μου να παίξουμε χιονοπόλεμο και δεν ήξερα τι θα ακολουθούσε. Βελτίωση και παύση φαινομένων ή επιδείνωση; Μου είχε γίνει εφιάλτης ο Κολυδάς με το ιστορικό ΄΄΄Το χαμηλό απομακρύνεται...δεν νομίζετε οτι τα καλύτερα πέρασαν;΄΄ Το gifos έδειχνε δειλά μια παράταση φαινομένων αλλά τι μπορείς να πεις όταν ο Αττικός χιονιάς είναι απρόβλεπτος. Μπορεί να έχει ίδιους μηχανισμούς αλλά διαφορετική κάθε φορά εξέλιξη.

Πλησιάζει μεσημέρι...το περισσότερο χιόνι από τον δρόμο είχε λιώσει...και συνεχίζω με τους φίλους μου να παίζουμε χιονοπόλεμο. Εγώ χαρούμενος αλλά στην άκρη του μυαλού μου με βασάνιζε η εξέλιξη του καιρού. Συνέχιζε να χιονίζει αλλά όχι κάτι το φοβερό...

Και ξαφνικά αρχίζει να ρίχνει πατσαβούρες...λίγο μετά την 13.00 αν θυμάμαι καλά:

Αποφασίζουμε να βγουμε στο δρόμο που αρχίζει να ξαναστρώνεται μέσα σε δευτερόλεπτα:

Ελάχιστα λεπτά μετά κατηφορίζοντας προς την Αγίου Ιωάννου:

Φτάνουμε στο σπίτι του κολλητού μου για να πιούμε κάτι ζεστό. Η φωτογραφία είναι από την ταράτσα-βεράντα...απο κάτω υπάρχει διαμέρισμα με θέρμανση αλλά το έπιανε:

’λλη μια εικόνα από το μπαλκόνι...δεν έχει περάσει ούτε μια ώρα από την στιγμή που άρχισε το ξέσπασμα:

Το πάρτυ συνεχίζεται και συνειδητοποιώ οτι η μέρα (και η νύχτα οπως αποδείχτηκε) θα είναι μεγάλη:

Αποθανατίζω την στούπα από ψηλά και ετοιμάζομαι να εξορμήσω πάλι έξω στους δρόμους να το απολαύσω:

Η συνέχεια μόλις ξεθάψω κι άλλες φωτογραφίες που θα τις προσθέσω στο αρχικό ποστ. Αυτά προς το παρόν από ένα μεσημέρι στης Αγίας Παρασκευής τα μέρη που αποδεικνύει πως όταν ο Καιρός θέλει, δεν υπολογίζει αν η μέρα είναι μεγάλη η μικρή.

Λίγο κουράγιο για αυτά που θα έρθουν μέσα στον Φεβρουάριο.
    Attached Files
    Ω, Πολυπρόσωπε Μεγάλε Αττικέ Χιονιά,
    που δημιούργησες την Χιονοκαταιγίδα
    και καβαλάς τον Αζορικό ώστε να απωθεί τα χαμηλά του Ατλαντικού,
    διώξε τον Ήλιο και φέρε μας Aegean Snow Effect,
    το οποίο θρέφει τα προσήνεμα πληρώματα.

Πολύ ωραίες φωτογραφίες. Και αξέχαστος χιονιάς τη μέρα των γενεθλίων μου. Μακάρι να ξαναδούμε σύντομα τέτοιες εικόνες!

Comment

τελειες εικονες....

Comment

Πολύ ωραίες φωτογραφίες.

Comment

Μιας που κανατε την αρχη....

Μερικες δικες μου απο Ζωγραφου!

Uploaded with ImageShack.us

Comment

περασμένα μεγαλεία.. τόσο κρύο φέτος και ακόμα τίποτα.. δεν έχει ξαναγίνει τέτοιο πράγμα..

Comment

παρτε 2 βιντεο το πρωτο απο 17/2 την ωρα που ο κολυδας στο ραδιο μιλουσε για υφεση...αν θυμαστε ηταν στα μισα της κακοκαιριας πριν γινει το μεγαλο μπαμ με το -41 στοαιγαιο
              στο δευτερο ξανα 17/2 3 ωρες αργοτερα.
              εδω να πω οτι εδω δεν σταματησε ποτε να χιονιζει αντιθετα στην γειτονικη δροσια σταματησε για 3η 4 ωρες πριν ξαναγινει ο χαμος./το ρεκορ το εκανε το επομενο πρωι με -6.5 και χιονοκαταιγιδα
              [video]http://www.metacafe.com/watch/1105120/snowstorm/[video]
              to δευτερο πηγαινοντας για ψωμι με τα ποδια στην ρεα στα 390μετρα
              λ διονυσου
              Last edited by ΓΙΑΝΝΗΣ; 24/01/2012, 04:46 PM.
              καμερα στον ευξεινο 420m τις ημερες με ενδιαφερον μονο http://dionisos.pblogs.gr/

Comment

Originally posted by ΓΙΑΝΝΗΣ View Post
                παρτε 2 βιντεο το πρωτο απο 17/2 την ωρα που ο κολυδας στο ραδιο μιλουσε για υφεση...αν θυμαστε ηταν στα μισα της κακοκαιριας πριν γινει το μεγαλο μπαμ με το -41 στοαιγαιο
                στο δευτερο ξανα 17/2 3 ωρες αργοτερα.
                εδω να πω οτι εδω δεν σταματησε ποτε να χιονιζει αντιθετα στην γειτονικη δροσια σταματησε για 3η 4 ωρες πριν ξαναγινει ο χαμος./το ρεκορ το εκανε το επομενο πρωι με -6.5 και χιονοκαταιγιδα
                [video]http://www.metacafe.com/watch/1105120/snowstorm/[video]
                to δευτερο πηγαινοντας για ψωμι με τα ποδια στην ρεα στα 390μετρα
                λ διονυσου
                Γιάννη, το πρώτο βίντεο δείχνει έναν κινέζο-ιαπωνέζο και κάτι λέει για κάτι ninja...
                Ν' αγαπάς την ευθύνη. Να λες: Εγώ, εγώ μονάχος μου έχω χρέος να σώσω τη γης.
                Αν δε σωθεί, εγώ φταίω. ~ Ν. Καζαντζάκης

Comment

to metcafe fteei
                  καμερα στον ευξεινο 420m τις ημερες με ενδιαφερον μονο http://dionisos.pblogs.gr/

Comment

απο ειρωνία.... άσε ρε Κολυδά, άσε το ΓΙΑΝΝΗ να αναλάβει σε αυτή τη χώρα επιτέλους... (στο φινάλε, τι, επειδή έκανες 4 μεταπτυχιακά και διδακτορικά στον καιρό θα την πείς στον ΓΙΑΝΝΗ.. στον ΓΙΑΝΝΗ ρε? πάς καλά?)

οτι να ναι
                    αμα δεν το χεζ3ς το βίντεο με την ειρωνία σου θα ταν όνειρο, άστο χωρίς λόγια να βλέπει ο κόσμος χιονάκι...
                    www.xsports.gr - Δημήτρης

Comment

Ωραιες φωτο seth αξεχαστες στιγμες!!! Οριστε και καποιες απο το γειτονικο Χαλανδρι...

Ωρα 11:00 το βραδυ του σαββατου. Εναρξη εντονης χιονοπτωσης και χιονοστρωσης σε αμαξια κτλ.

Ωρα 1.30 τα ξημερωματα κυριακης το εχει πιασει για τα καλα παντου

Το επομενο πρωινο...

Ωρα 12 και 20 το μεσημερι της κυριακης. Το χιονι αρχιζει και λιωνει...

Ωρα 13.30, ο καιρος κλεινει και αρχιζει δυνατη χιονοπτωση...

Ωρα 15.30 ο χαμος, βαζει ποντακια στο λεπτο!!!

Το πρωινο της δευτερας!!!
                      Under the Attica sky snow will rise again... 2017-2018

Comment

Πανέμορφες φωτογραφίες, βάλτε κι άλλες να δούμε κι εμείς οι γκαντεμηδες που χάσαμε τέτοιο πάρτυ

Comment

εχω κ εγω καπου χωμενες φωτο απ εκεινο το χιονια και....ημουν κ εγω αγ. παρασκευη τοτε!!!αυριο θα ψαξω να τις βαλω...
                          τα βυζια της Παολα δεν εχουν σιλικονη....ΜΠΑΤΣΟΙ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ

Comment

Originally posted by miscelano View Post
                            εχω κ εγω καπου χωμενες φωτο απ εκεινο το χιονια και....ημουν κ εγω αγ. παρασκευη τοτε!!!αυριο θα ψαξω να τις βαλω...
                            Ωραίος, ψάξε να βάλεις γιατί πραγματικά ήταν ένα όνειρο που κάποια στιγμή αργά ή γρήγορα θα το ξαναζήσουμε. Περιμένω να μου στείλει ένας φίλος κι άλλες φωτογραφίες.

Πανέμορφες και οι φωτογραφίες από Χαλάνδρι και Ζωγράφου.
                            Ω, Πολυπρόσωπε Μεγάλε Αττικέ Χιονιά,
                            που δημιούργησες την Χιονοκαταιγίδα
                            και καβαλάς τον Αζορικό ώστε να απωθεί τα χαμηλά του Ατλαντικού,
                            διώξε τον Ήλιο και φέρε μας Aegean Snow Effect,
                            το οποίο θρέφει τα προσήνεμα πληρώματα.

Comment

Θα ανεβάσω και εγώ από το 2008,έχω μερικές αν και τότε πήγαινα 6η δημοτικού
                              18/02/08 - 10/1/17
                              9ετία, Στα τσακίδια και να μην ξανάρθεις

-2/2/1882-

sigpic

Comment

Working...
                              X