ποσο μου την δινει οταν θελεις να παρεις κατι απο καποιο site και τελικα δεν υπαρχει ενω φαινεται στην σελιδα τους!την εχω παθει δυο φορες ετσι,εστειλα κανονικα τα λεφτα αλλα δεν υπηρχε αυτο που ηθελα και μου τα ξαναεστειλαν πισω!
πολυ καλα εκανες και ρωτησες πρωτα!κριμα παντως να αλλαζεις δεστρες!
ela giorgo, giannis edw..
distixos den einai afto to channel pou psaxno kai apoti fenete mono apo ameriki tha to bro apoti mou eipan kai i blue tomato kai sto alo pou estila..
asta na pane re niko.
agorasa kati channel gia flow tis klasikes tripes kai prosthesa kai +2 ekei pou hthela panw sto sanidi kai pistevo einai mia xara, twra an mou figoun sto vouno tha to katalavoume tin paraskeuh...
GGGGGGGGGGGG..... KOLOBURTON με τα αυλακια και τις μαλα.......δηλαδη ολα πρεπει να ειναι burton ...παρε flux να σωθεις..χαχαχαα
κατσε με το καλο να λυσει το προβλημα με τις δεστρες και μετα θα λεει ''πω πωωωωωωωωωω σανιδαρα που εβγαλε η BURTON''
γενικοτερα καλο ειναι το channel,σου δινει πολλες ρυθμισεις που γινονται ευκολα και γρηγορα.σαν εταιρια βεβαια θα κοιταξει να προωθησει τα προϊοντα της αλλα απο την στιγμη που εχει βγαλει το εξτρα δισκακι για αλλες μαρκες μπορεις να κανεις οποιον συνδιασμο θελεις εκτος κι αν πετυχεις περιπτωση σαν του Γιαννη μια στις τοσες!
παντως στο hero που ειχα τις est δεστρες (Burton και το σανιδι και οι δεστρες) ειχαν δεσει σαν σετακι,δεν καταλαβαινα οτι ειχα δεστρες στα ποδια μου,ειχα μια αισθηση σαν να κανω σερφ (και δεν θα τις αλλαζα αν δεν μου εβαζες φυτιλιες χαχαχα!) το ιδιο οφειλω να ομολογησω αισθανομαι και με το whammy bar σε συνδιασμο με τις flux δεστρες. ή πετυχα δυο στα δυο ή ειμαι τοσο καλος ;ρ
Comment