Announcement

Collapse
No announcement yet.

Σχάρες ski / snowboard

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Σχάρες ski / snowboard

Έχει κανείς δοκιμασμένη λύση για δέστρες ski/snowboard που να χωράνε 4 snowboard (δηλ εσωτερικό μήκος τουλάχιστον 60cm) και να μην φτάνει την τιμή της αντίστοιχης thule που είναι αυτή: http://www.skroutz.gr/c/316/aksesoua...ule+Deluxe+727 ?

Ευχαριστώ!
    www.b2bweb.gr - Web Applications & Information Systems

αδαης με τα αθληματα δεν εχω αγορασει ποτε....
    ωστοσο νομιζω η θουλη ειναι παντα σχετικα φτηνη και λυση αξιοπιστη...
    Last edited by JIM FORD; 23/01/2012, 09:12 AM.
    Σκοπιανοί και άλλοι διαβάστε ιστορία! ΕΣΤΙΝ ΟΥΝ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!
    ΟΡΟΣ ΤΟΜΑΡΟΣ (ΟΛΥΤΣΙΚΑ) 1974 μ. / 28-12-11

Comment

Εγώ αγόρασα απλές μπάρες αυτοκινήτου (http://www.automobile-club.gr/shop/p...products_id=86 στα 55 ευρώ) και δένω τα σανίδια με χταπόδια.
      Το μόνο κακό είναι οτι δεν είναι κλειδωμένα τα πράγματα, δλδ δεν μπορεις να τα αφήσεις πάνω και να πας ας πούμε για φαγητο.

Comment

Μέχρι πριν λίγο καιρό και εγώ τα έδενα με ιμάντες... Αλλά παγώνουν οι ιμάντες και κάνεις 1 ώρα να τους λύσεις, εν τω μεταξύ τα χέρια μου έχουν κοκαλώσει και πράγματι δεν έχεις ίχνος ασφάλειας (όχι ότι τα υπόλοιπα είναι ασφαλή αλλά από σκέτους ιμάντες καλύτερα)

Τώρα για το αν η thule είναι φτηνή, βρήκα μια δέστρα σε κάτω από τα μισά λεφτά της thule. Μένει μόνο να επιβεβαιώσω ότι όντως χωράει τα 4 snowboard.

Αν στο μεταξύ έχετε κάποια άλλη πρόταση, παρακαλώ μοιραστείτε την!

Ευχαριστώ και πάλι!
        www.b2bweb.gr - Web Applications & Information Systems

Comment

ΦΤΗΝΗ με την απολυτη εννοια δεν ειναι...απλα εγραψα σχετικα φτηνη σε συνδυασμο με την ποιοτητα της.....
          οταν κοιτουσα για απλες μπαγκαζιερες οροφης εβρισκα και εγω με το 1/3 απο σουπερ αλλα πολυ πλαστικουρα ρε παιδι μου...και μαλιστα λεπτο πλαστικο.....το επιανα το ταρακουνουσα και νομιζα με το δακτυλο θα το διαπερασω....
          περιμενουμε νεα αν οντως χωραει 4 σανιδες....καλη αγορα!!

Comment

Αν πας σε οποιοδήποτε κατάστημα ειδών αυτοκινήτου (συμβουλή: να αποφύγεις αλυσίδες) έχουν προιόντα σε τιμή 3 φορές κάτω από την Thule. Αυτά το προιόντα δεν υστερούν σε αξιοπιστία.

Υστερούν βέβαια σε εμφάνιση και σε κάποια θέματα λειτουργικότητας. "Λειτουργικότητα" εννοώ την ικανότητα των προιόντων Thule να ταιριάζουν σε κάθε τύπο αυτοκινήτου και σε κάθε εργοστασιακή μπάρα, την δυνατότητα να έχει ένα κλειδί για όλα κτλ. Βέβαια, στην Thule για να έχεις αυτά πληρώνεις αδρά, όχι μόνο το προιόν αλλά και το κιτ με τους αντάπτορες (π.χ. 4 βίδες για να πιάσουν οι δέστρες του σκι στην σχάρα, 14 ευρώ, αντάπτορας της σχάρας για το αυτοκίνητό μου, 40 ευρώ!)

Πάντως, αυτό που θέλω να πω είναι ότι αν έχεις σφικτό προυπολογισμό, θυσίασε εμφάνιση και πάρε όποιες δέστρες σου δώσει ένα καλό μαγαζί και είναι βέβαιο ότι δεν θα ψάχνεις τα σκι σου και τα σανίδια σου στην άκρη της εθνικής.
            Μην περιμένετε να χιονίσει για να δείτε άσπρη μέρα. Ρίξτε ένα γιαουρτάκι!

Comment

Καλησπέρα. Παιδια βρηκα σχαρες μαρκας. HERMES GS3 ΑΛΟΥΜΙΝΊΟΥ ΟΒΑΛ σχηματος (Ελληνικης κατασκευης +++ ) στην τιμη των 75 €
              Και βαση για 6 σκι ή 2 χιονοσανιδες μαρκας Cam 59€ αντιγραφη thule θα ελεγα

Comment

καλο ακουγεται.......
                παρε made in greece να τονωσουμε και την ντοπια παραγωγη!!

Comment

Originally posted by JIM FORD View Post
                  καλο ακουγεται.......
                  παρε made in greece να τονωσουμε και την ντοπια παραγωγη!!
                  Ετσι ακριβως το σκευτηκα κ εφω πλεον η μόνη. Λυση ειναι να παιρνουμε Ελληνικα προιοντα! Τους εστειλα mail για το μοντελο του αυτοκινητου κ μου απαντησαν την επομενη το πρωι!

Comment

Μεταφέρουν μέχρι 2 Snow ή 6 Slalom.
                    sport_5_1225.jpg
                    http://www.automobile-club.gr/shop/p...roducts_id/275

mpara-hermes-gs3.jpg
                    http://e-carshop.gr/shop/product_inf...4fhf9c4di1a2ha

129Ε ολο το πακέτο
                    Last edited by johan99; 14/12/2012, 12:19 AM.

Comment

Working...
                    X