Announcement

Collapse
No announcement yet.

Live camera - Βοήθεια

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Live camera - Βοήθεια

Βλέπω στα μυνήματα οτι μπορείτε να βλέπετε απο τις κάμερες του ΧΚ Πηλίου.Εγω παιδεύομαι πολυ καιρο με τις ρυθμίσεις του MEDIA PLAYER και δεν εχω καταφέρει να συνδεθω με το Πήλιο ενω υπαρχουν αλλες καμερες που συνδεομαι κανονικα.
    Οποιος μπορει ας βοηθήσει να δω και εγω επιτέλους.
    Χρησιμοποιω WINDOWS XP SP2, WINDOWS MEDIA PLAYER 10, INTERNET EXPLORER και MOZILLA FIREFOX.

Kαι εγω το ιδιο προβλημα εχω ....
    ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΘΥΡΑ 13!!

Comment

kati pathenei kapoioes stigmes.. ki ego etyxe tin pempti to vrady na mpo..prospathousa oli mera alla...

Comment

Δεν μιλαω για παροδικα προβληματα στην συνδεση με τις καμερες αλλα οτι δεν εχω καταφερει να συνδεθω ποτε με το Πηλιο. Ενω με αλλον υπολογιστη στην δουλεια που εχει WINDOWS 98 συνδεομαι αψογα.
        Τελικα σημερα ανακαλυψα οτι ενω συνδεομαι με οποιαδηποτε καμερα που χρησιμοποιει πρωτοκολο επικοινωνιας UDP δεν συνδεομαι με οσες χρησιμοποιουν HTTP και προς τα εκει πρεπει να ψαξω τι φταιει.
        Παντως περιμενω για οποιον εχει καποια ιδεα και μπορει να βοηθησει.
        Ευχαριστω

Comment

Originally posted by XionoLatris
          Τελικα σημερα ανακαλυψα οτι ενω συνδεομαι με οποιαδηποτε καμερα που χρησιμοποιει πρωτοκολο επικοινωνιας UDP δεν συνδεομαι με οσες χρησιμοποιουν HTTP και προς τα εκει πρεπει να ψαξω τι φταιει.
          Παντως περιμενω για οποιον εχει καποια ιδεα και μπορει να βοηθησει.
          Ευχαριστω
          Τελικά φίλε Xionolatri αυτό πρέπει να είναι και το πρόβλημά σου οπότε:

Μπαίνεις στο Windows Media Player
          Πας Εργαλεία" ----> "Επιλογές"--->"Δύκτιο" και κάνεις τικ σε όλα τα "Πρωτόκολλα Ροής" (Δηλ. Πολλαπλή διανομή, UDP, TCP και HTTP και μάλλον θα λειτουργεί.

Ελπίζω να βοήθησα

Χρήστος"

Comment

Φιλε elgreco
            Τα εχω ολα τα πρωτοκολλα ενεργοποιημενα οπως και εχω δοκιμασει και ολους τους δυνατους συνδυασμους στις παραμέτρους του HTTP αλλα δυστυχως δεν εχω καταφερει να συνδεθω. Το ιδιο εχω παθει και με το LiveRadio την ERT που στελνει σε HTTP δεν την ακουω τον Μελωδια που ειναι σε UDP τον ακουω.
            Παντως ευχαριστω για την βοηθεια.

Comment

Working...
            X