Aκουσα οτι οι πονταρισμενες σημαδουρες στον Ατλαντικο με τη βλαβη εχουν για κεφαλή ομοιωμα του Μητσοτακη.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Ecmwf ΚΑΙ gfs ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΥΡΑ.
Collapse
X
-
ειναι δεν ειναι αληθεια...η πραγματικοτητα τα ακυρωνει τα 2 μοντελα....πλεον ουτε στις 72 ωρες υπαρχει προγνωσιμοτητα...και σημερα ηταν η πρωτη φορα που οταν ανοιξα το πσ ξεκινησα απο το ukmo...το οποιο και δικαιωνεται αυτη την την στιγμη και το θεωρω το πιο σταθερο μοντελοΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΓΙΑΓΚΟΣ ΔΡΑΚΟΣ...ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΑΣ
Comment
-
[quote=ΓΙΑΝΝΗΣ;1116768]εψαξα ολες τις ανακοινωσεις ρου νοαα και δεν υπαρχει τιποτα.
ομως ξερω 100% οτι αυτες τις πλωτες σημαδουρες τις εχει το νοαα πλεον για επαληθευση και τιποτα παραπανω,.
ολες τις μετρησεις τις κανουν πλεον δορυφοροι.
εαν θυμαστε στην ταινια ....δειχνει αυτες τις σημαδουρες και αυτο λεει,,,,ακομη και εκει.
και μια χαρα οπως παντα το γφσ πηγε στην ελλαδα ολη την εβδομαδα,τποτα παραπανω τιποτα λιγοτερο απο τα συνηθισμενα τοσα χρονια,
απορω που ειδατε τα αλλεπαληλα λαθοι...[/quote
θα μας τρελανεις τωρα,η το παιζεις?εισαι και ανθρωπος που εχεις γνωσεις επανω στον καιρο.που ειδες εσυ οτι τα μοντελα ειναι αψογα αγορι μου.μεσα σε μια βδομαδα εχουν αλλαξει,100 σεναρια!την μια εδειχναν το ψυχος να στροβιλίζεται και να πεφτει στο ιονιο,την αλλη να γινεται προσυνεμη πιο ανατολικα,την αλλη να εξασθενει ο αζωρ,και να το ανεβαζει το ψυχος σκαδιναβια και να το στελνει στην ισπανια,με αντικυκλωνικες συνθηκες σε εμας.την αλλη αλκυονίδες ημερες και ζωνικη κυκλοφορια,και ξανα δειχνει συνεχομενες κακοκαιριες και μεσημβρινοτητα με αυλωνες να σκανε στο ιονιο,η επανω μας.μην μας τρελενεις παλικαρι μου αλλο.Last edited by ΧΕΙΜΩΝΑΣ; 19/01/2012, 11:13 AM.Μήπως,ο κακός μας ο καιρός,ήταν μέχρι χτες???
Comment
-
και οπως φαινεται επαληθευεται το αρθρο περι μοντελων,αντε ο τζιφος τον εχουμε συνηθίσει,αλλα και ο ευρωπαιος σημερα τουμπαρε για μια κακοκαιρια που θα μας ερθει σε 20ωρες.θα παραμεινουν ετσι για την αυριανη κακοκαιρια,για παλι θα τουμπαρουνε?η συνεχεια στης οθονες.
Μήπως,ο κακός μας ο καιρός,ήταν μέχρι χτες???
Comment
-
[quote=ΧΕΙΜΩΝΑΣ;1116928]ανθρωποι σαν εσενα που δεν ξερουν αν αξιολογησουν αυτο που βλεπουν ποτε δεν θα καταλαβουν τιο γραφω.Originally posted by ΓΙΑΝΝΗΣ View Postεψαξα ολες τις ανακοινωσεις ρου νοαα και δεν υπαρχει τιποτα.
ομως ξερω 100% οτι αυτες τις πλωτες σημαδουρες τις εχει το νοαα πλεον για επαληθευση και τιποτα παραπανω,.
ολες τις μετρησεις τις κανουν πλεον δορυφοροι.
εαν θυμαστε στην ταινια ....δειχνει αυτες τις σημαδουρες και αυτο λεει,,,,ακομη και εκει.
και μια χαρα οπως παντα το γφσ πηγε στην ελλαδα ολη την εβδομαδα,τποτα παραπανω τιποτα λιγοτερο απο τα συνηθισμενα τοσα χρονια,
απορω που ειδατε τα αλλεπαληλα λαθοι...[/quote
θα μας τρελανεις τωρα,η το παιζεις?εισαι και ανθρωπος που εχεις γνωσεις επανω στον καιρο.που ειδες εσυ οτι τα μοντελα ειναι αψογα αγορι μου.μεσα σε μια βδομαδα εχουν αλλαξει,100 σεναρια!την μια εδειχναν το ψυχος να στροβιλίζεται και να πεφτει στο ιονιο,την αλλη να γινεται προσυνεμη πιο ανατολικα,την αλλη να εξασθενει ο αζωρ,και να το ανεβαζει το ψυχος σκαδιναβια και να το στελνει στην ισπανια,με αντικυκλωνικες συνθηκες σε εμας.την αλλη αλκυονίδες ημερες και ζωνικη κυκλοφορια,και ξανα δειχνει συνεχομενες κακοκαιριες και μεσημβρινοτητα με αυλωνες να σκανε στο ιονιο,η επανω μας.μην μας τρελενεις παλικαρι μου αλλο.
τα μοντελα τα πανε περιφημα οταν βλεπεις ΜΟΝΟ οσα σου προσφερουν και δεν εχεις βαλει την δικη σου φαντασια να οργιαζει.
το μοντελλα αρχικα σου λενε οτι μετα τις 192 ωρες>μην μας κοιτας αυτο που βλεπεισ ειναι πειραματικο με κατω απο 10%πιθανοτητες επιτυχιας.
τα μοντελλα λενε>δεν ειμαστε περιοχικα εχουμε απο 16χλμ εως 100χλμ αναλυση,τα δικα σας περιοχικα πρεπει να τρεξουν τα δικα μας δεδομενα
τα μοντελα οπως εγω ειχα γραψει δεν βλεπουν καν τα βουνα και αν τα βλεπουν τα βλεπουν ως 600μετρα,ααπο μονο του αυτο επηρεαζει τα παντα...βεβαια ο βοββυ εγραψε κατι αλλο που εσυ το αποθεωσες...πηρε ομως την απαντηση του απο εκει που επρεπε.
>εσυ καθεσε και βλεπεις στο βασικο ραν οτι την μια παει το ψυχος αριστερα την αλλη δεξια...αυτο στα δικα σου τα ματια ειναι τεραστιο λαθος!!σε οποιον ξερει ομως ειναι απολυτα φυσιλολογικο ειδικα σε καταστασεις εντονης κυκλοφοριας.για αυτο υπαρχουν τα ενσεμπλς για να σου δειχνουν τις πιθανοτητες επαληθευσης του βασικου τρεξιματος.οσο πιο ανοιχτα ειναι τοσο αυτο σημαινει οτι στο βασικο θα αλλαζει συνεχεια θεση το ψυχος.
δυστιχως εχω διαβασει δεκαδες δικα σου ποστ που βασιστηκες απλα σε ενα τρεξιμι η σε 2 η σε 3..
οσο το κανεις αυτο τοσο θα οριεσε οτι φταινε τα μοντελα,,τα σκοπια κ.τ.λ.
δεν φταιει τιποτα,μονο ο τροπος που τα κοιτατε λες και διαβαζετε εκτιμηση της εμυ.
διαβασα χτες οτι περιμενετε εγκλωβισμο ψυχους!!!!!για αποψε!!!!,,για το θεο ρε παιδια χαρτες να δειτε ποτε θα συνεφειασει δεν κοιτατε?αυτο τ εχω διαβασει 100 φορες εδω μεσα.
οσο εχετε αυτην την νοοτροπια 15 ατομα θα πληγωνεστε αδικα!!!καμερα στον ευξεινο 420m τις ημερες με ενδιαφερον μονο http://dionisos.pblogs.gr/
Comment
-
[QUOTE=ΓΙΑΝΝΗΣ;1117812]Originally posted by ΧΕΙΜΩΝΑΣ View Post
ανθρωποι σαν εσενα που δεν ξερουν αν αξιολογησουν αυτο που βλεπουν ποτε δεν θα καταλαβουν τιο γραφω.
τα μοντελα τα πανε περιφημα οταν βλεπεις ΜΟΝΟ οσα σου προσφερουν και δεν εχεις βαλει την δικη σου φαντασια να οργιαζει.
το μοντελλα αρχικα σου λενε οτι μετα τις 192 ωρες>μην μας κοιτας αυτο που βλεπεισ ειναι πειραματικο με κατω απο 10%πιθανοτητες επιτυχιας.
τα μοντελλα λενε>δεν ειμαστε περιοχικα εχουμε απο 16χλμ εως 100χλμ αναλυση,τα δικα σας περιοχικα πρεπει να τρεξουν τα δικα μας δεδομενα
τα μοντελα οπως εγω ειχα γραψει δεν βλεπουν καν τα βουνα και αν τα βλεπουν τα βλεπουν ως 600μετρα,ααπο μονο του αυτο επηρεαζει τα παντα...βεβαια ο βοββυ εγραψε κατι αλλο που εσυ το αποθεωσες...πηρε ομως την απαντηση του απο εκει που επρεπε.
>εσυ καθεσε και βλεπεις στο βασικο ραν οτι την μια παει το ψυχος αριστερα την αλλη δεξια...αυτο στα δικα σου τα ματια ειναι τεραστιο λαθος!!σε οποιον ξερει ομως ειναι απολυτα φυσιλολογικο ειδικα σε καταστασεις εντονης κυκλοφοριας.για αυτο υπαρχουν τα ενσεμπλς για να σου δειχνουν τις πιθανοτητες επαληθευσης του βασικου τρεξιματος.οσο πιο ανοιχτα ειναι τοσο αυτο σημαινει οτι στο βασικο θα αλλαζει συνεχεια θεση το ψυχος.
δυστιχως εχω διαβασει δεκαδες δικα σου ποστ που βασιστηκες απλα σε ενα τρεξιμι η σε 2 η σε 3..
οσο το κανεις αυτο τοσο θα οριεσε οτι φταινε τα μοντελα,,τα σκοπια κ.τ.λ.
δεν φταιει τιποτα,μονο ο τροπος που τα κοιτατε λες και διαβαζετε εκτιμηση της εμυ.
διαβασα χτες οτι περιμενετε εγκλωβισμο ψυχους!!!!!για αποψε!!!!,,για το θεο ρε παιδια χαρτες να δειτε ποτε θα συνεφειασει δεν κοιτατε?αυτο τ εχω διαβασει 100 φορες εδω μεσα.
οσο εχετε αυτην την νοοτροπια 15 ατομα θα πληγωνεστε αδικα!!!
ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟ
Μήπως,ο κακός μας ο καιρός,ήταν μέχρι χτες???
Comment
-
βρε γιαννη δεν μιλαμε για σεναρια στις 3 στις 5 η στις 8 μερες οπου ο καθενας μπορει αναλογα με τον χαρακτηρα του την ιδιοσυγκρασια του κτλ να φανταζεται λιγα πολλα η καθολου...χτες τοσο το ευρωπαικο οσο και το γιοθκμο οσο και ο τζιφος εδιναν για 24 ωρες μετα αλλη εξελιξη που για τοσο κοντινο διαστημα ειναι η μερα με την νυχτα...αλλο ειναι να σου κανει χαμηλο με κλειστο κεντρο η διαταραχη και αλλο να παιρνα σαν σιφουνας....αυτο για τοσο κοντα ειναι πολυ μεγαλη μοντελικη αλλαγη και αφορα ολα τα μοντελαΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΓΙΑΓΚΟΣ ΔΡΑΚΟΣ...ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΑΣ
Comment
-
στο μετεοσιελ εχει αρχειο απο το τι εδινε καθε τρεξιμο στο βασικο σε καθε ραν/.
το ξερεις.
αν κοιταξεις σε βαθος 4 ημερων δεν εχει καμμια ουσιαστικη αλλαγη/
το να κανει αποκλιση 1 βαθμο και να φερει τα φαινομενα σε αλλη θεση κατα καποια χλμ ειναι μεσα στα αποδεκτα στο σφαλμα συμφωνα με την αναλυση.
δεν βλεπω να εδινε πριν 3 μερες κατι εκ διαμετρου αντιθετο με αυτο που θα συμβει αυριο.οτι σε βασικο ραν εδινε περισσοτερο υετο στην θεσσαλονικη αυτο ειναι κατι που μια ζωη το δινει..στην αρχη σας θαβει και οσο πλησιαζει η ωρα κοβει και ξανακοβει,αυτο εχει να κανει με το οτι παντα σας υπερκτιμαει.καμερα στον ευξεινο 420m τις ημερες με ενδιαφερον μονο http://dionisos.pblogs.gr/
Comment
-
Φίλε Χειμώνα, γράψε βρε παιδάκι μου πως το κείμενο προέρχεται από αυτόματο μεταφραστή, διότι πήγα να στραμπουλήξω το μυαλό μου προσπαθώντας να βρω τη σύνταξη! (χε,χε...) Και νόμιζα κάποια στιγμή πως είχες κοπανήσει καμιά 10αριά ρακόμελα την ώρα που έγραφες........ "Εγώ χιονίσει θέλω εβδομάδα άλλη πεδινά σπίτι μου, η θερμοκρασία παίξει, ξεσκισμένο gfs άλλο δείχνει, ρόλο βασικό, μας κορόϊδεψε πάλι, ζήτω δεν χιονίσει!!!".....Καιρός σημαίνει χειμώνας! Λευκά βουνά, αγριεμένες θάλασσες, ομίχλες, νιφάδες, κρύο, κεραυνοί και βροχές...για ποιό καλοκαίρι να μιλήσουμε τώρα!
Comment
-
λοιπον θα σας το πω απλα.για καποιους που ακομα και τωρα διαφωνουν στο οτι τα μοντελα εχουν την νοσο(και με πιανουν τα κλαματα).υπαρχει περιπτωση να μυριστηκαν οι ιταλοι, οτι κατι δεν παει καλα με τα μοντελακια μας,και πεταξαν το μπαλακι στην νοα.παιζεται παιχνιδη,ισως λεω εγω αυτη την στιγμη.οποτε μετα και το σημερινο,πιστευω θα εχουμε εξελιξεις συντομα.Μήπως,ο κακός μας ο καιρός,ήταν μέχρι χτες???
Comment
-
το μονο σιγουρο ειναι οτι εδω και ενα μηνα στην μακροπροθεσμη εκτιμηση τους ολα τα μοντελλα ακροβατουν στην απολυτη ξεφτυλα/εχουν δωσει ολα 4-5 φορες αλκιονυδες μα τελικα η μια ψυχρη εισβολη ερχετε μετα την αλλη/καμερα στον ευξεινο 420m τις ημερες με ενδιαφερον μονο http://dionisos.pblogs.gr/
Comment
-
οι αλλαγες που εχουν αποψε τα μοντελλα αποτελει παγια τακτικη τους τα τελευταια 5 χρονια.Originally posted by ΧΕΙΜΩΝΑΣ View Postαυτα ειναι.δεν εχει ξαναγινει αυτο.δεν θα μου φανει παραξενο αν αυριο γινει το αντιθετο.απλα επαληθευονται οι ιταλοι μετα απο αυτο.καλο κουραγιο παιδια.
εχω βαρεθει να γραφω οτι παντα υπερεκτιμουν τον υετο στην θεσσαλονικη και τον υποτιμουν πολυ συχνα στην αττικη.
ειναι ποτε δυνατον καποιος να εφαγε την τουλουμπα του ευρωπαικου με τα 45μμχιονουετου προχτες και τα 18 χτες?
απο την ημερα που αρχισαμε να ασχολουμαστε με αυτην την κακοκαιρια δεν παιζοταν τιποτα για κατι αξιολογο παρα μονο για μια μικρη χιονοστρωση στο κεντρο της θεσσαλονικης.
και δεν παει να πει οτι θα γινει ακριβως οτι δειχνει τωρα το γφσ η το ευρωπαικο τα οποια εχουν ακομη και στο 12αρη διαφορετικη θερμοκρασιακαμερα στον ευξεινο 420m τις ημερες με ενδιαφερον μονο http://dionisos.pblogs.gr/
Comment
-
δεν περιγραφεται η κατασταση γιαννη.δεν περιγραφεται.σακης ζιακο εμυ στον κουβα 12 ωρες πριν την εναρξη της κακοκαιριας.μαπα τα μοντελα.αχρηστα παντελωςOriginally posted by ΓΙΑΝΝΗΣ View Postοι αλλαγες που εχουν αποψε τα μοντελλα αποτελει παγια τακτικη τους τα τελευταια 5 χρονια.εχω βαρεθει να γραφω οτι παντα υπερεκτιμουν τον υετο στην θεσσαλονικη και τον υποτιμουν πολυ συχνα στην αττικη.ειναι ποτε δυνατον καποιος να εφαγε την τουλουμπα του ευρωπαικου με τα 45μμχιονουετου προχτες και τα 18 χτες?απο την ημερα που αρχισαμε να ασχολουμαστε με αυτην την κακοκαιρια δεν παιζοταν τιποτα για κατι αξιολογο παρα μονο για μια μικρη χιονοστρωση στο κεντρο της θεσσαλονικης.και δεν παει να πει οτι θα γινει ακριβως οτι δειχνει τωρα το γφσ η το ευρωπαικο τα οποια εχουν ακομη και στο 12αρη διαφορετικη θερμοκρασιαLast edited by ΧΕΙΜΩΝΑΣ; 24/01/2012, 10:34 PM.Μήπως,ο κακός μας ο καιρός,ήταν μέχρι χτες???
Comment

Comment