Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ 2011

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ 2011

ΗΡΘΕ η ωρα να ανακυρηχθει π πρωταθλητης υετου αφου ειχαμε πρωταθλημα σε αλλο ποστ
    Εριξα μια ματια στους σταθμους λοιπον.
    δεν εχω βρει καποιον αλλο και ΒΕΒΑΙΟΣ αν υπαρχει ας το γραψει καποιος.

..
    ΟΜΑΛΟΣ ΧΑΝΙΩΝ
    ΘΕΣΗ ΣΑΜΑΡΙΑ ΞΥΛΟΣΚΑΛΟ 1250 ΜΕΤΡΑ
    2450ΜΜ!
    ΜΕ 2 ΜΗΔΕΝΙΚΟΥΣ ΜΗΝΕΣ!!
    ΜΕ 1 ΜΕ ΜΟΛΙΣ 13ΜΜ!!
    ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΟΝΟΧΙΛΙΟΣΤΑ!!!
    PRECIPITATION (mm)

DEP. MAX DAYS OF RAIN
    FROM OBS. OVER
    YR MO TOTAL NORM DAY DATE .2 2 20
    ---------------------------------------------
    11 1 404.0 0.0 97.0 16 17 15 6
    11 2 728.2 0.0 264.0 3 17 15 7
    11 3 138.2 0.0 44.4 8 11 8 3
    11 4 142.4 0.0 41.8 1 13 9 3
    11 5 32.0 0.0 11.4 27 10 5 0
    11 6 21.2 0.0 14.2 15 3 2 0
    11 7 0.0 0.0 0.0 1 0 0 0
    11 8 0.0 0.0 0.0 1 0 0 0
    11 9 13.4 0.0 8.8 23 5 2 0
    11 10 247.2 0.0 69.6 9 11 8 5
    11 11 299.2 0.0 155.4 14 7 3 3
    11 12 424.6 0.0 124.8 22 16 15 7
    ---------------------------------------------
    2450.5 0.0 264.0 FEB 110 82 34

το 2012 ξεκινησε με 266μμ....
    καμερα στον ευξεινο 420m τις ημερες με ενδιαφερον μονο http://dionisos.pblogs.gr/

Τι νοημα εχει αυτο το θεμα?Αφου το ειπαμε.Οτι βγηκε πρωτη η Σαμαρια?Το λεγαμε απο τελη Οκτωβριου οτι θα βγει πρωτη.

So what?

Επαθες στα καλα καθουμενα λαμψη?Ειδες το φως?

Comment

κωστα ειρωνας οπως παντα...
      οχι αγορι μου απλα ειμαι διπλα και αυτα που εσυ βλεπεις απο σταθμους εγω τα βλεπω με τα ματια μου.
      αλλο να ζεις βροχη στον ομαλο και αερα και αλλο να στα λεει ο παππους και να κοιτας σταθμους μεσα απο το πσ.
      σημερα ανεβηκα θερισο,δρακαινα//εφτασα στην βαση στα λευκα οροι..κατσε εσυ και κοιτα καμερες.δεν κοιταξα το αλλο θεμα απλα μπροστα στο απιστευτο θεαμα που αντικρυσα μπηκα στον κοπο να κοιταξω ποσα χιλιοστα υετου επεσαν στα λευκα οροι...με δεδομενο τα 700χιλιοστα που εχουν πεσει στα 1200 μετρα δεκεμβρη/ιανουαριο καταλαβα γιατι ολα ειναι θαμμενα απο τα 1500.ενω τα χιονια δυτικα ξεκινανε απο τα 400μετρα.
      για αυτο ειδα και τα χιλιοστα.
      να σε ρωταμε καλυτερα για ολα τα ποστ πριν τα αναρτησουμε και μας μαλωσεις!!!
      καμερα στον ευξεινο 420m τις ημερες με ενδιαφερον μονο http://dionisos.pblogs.gr/

Comment

Οκ.Αλλα μου φανηκε σαν να βγηκες με το αυτοκινητο και να κορναρες για το Eurobasket του 1987 στα καλα καθουμενα.

Comment

χαχα.. καλά δεν παίζεστε εσεις αν βρισκόμασταν ποτέ σε συνάντηση και σας αφήνα με να τα λέτε κανα 20λεπτο θα ρίχναμε τρελό γέλοιο λέμε

Comment

Και εγω ανεβηκα στην Στενη...και ετρεχαν απο παντου νερα και ποταμια!! Εκει να δεις νερααααααααααααααα... Δεν εκατσα να βαλω ξεχωριστω θεμα για το οτι βγηκε δευτερη στο βροχοπρωτοθλημα!!

Και ολα αυτα στα 450μ υψομετρο!!!!!! Ειπε κανεις τιποτα;;;;
            Αγγελος...Χαλκιδα!!!!

Comment

Originally posted by Χλεμπονιαρης View Post
              Οκ.Αλλα μου φανηκε σαν να βγηκες με το αυτοκινητο και να κορναρες για το Eurobasket του 1987 στα καλα καθουμενα.
              xaxaxaxaxaaxa
              τι ατακα ηταν αυτη?????? την κλεβω

Comment

κωστα ξερεισ πολυ καλα οτι σχετιζομε με γιατρους και μαλιστα καθε ειδικοτητας...εισαι ο μοναδικος που ξερω που εχει χρονο να γραφει σε φορουμ,ολη μερα μεσα εισαι απορω πραγματικα........

>ακομη περισσοτερο απορω με το υφος σου...
                θα ερθω να σε βρω στο νοσοκομειο που δουλευεις,να γνωριστουμε,συντομα θα ερθω και απο εκει,μετα τα χανια ερχετε κ η β.ελλαδα,,,την αναλαβαμε πριν 1 μηνα

Comment

Originally posted by Dirfis View Post
                  Και εγω ανεβηκα στην Στενη...και ετρεχαν απο παντου νερα και ποταμια!! Εκει να δεις νερααααααααααααααα... Δεν εκατσα να βαλω ξεχωριστω θεμα για το οτι βγηκε δευτερη στο βροχοπρωτοθλημα!!

Και ολα αυτα στα 450μ υψομετρο!!!!!! Ειπε κανεις τιποτα;;;;

καλα εσυ ανεβαζεις καθε τρεις και λιγο ποστ με περιπατους,ξερους,βρεγμενους,ηλιολουστους,χιονισμε νους,,ειναι σαν να μας παιρνεις και εμας μαζι σου οποτε πας βολτα...,,διρφυ απο τα παλια..διρφη απο τα νεα.στενη ,,φαρδυα ,xeroboyni xerokommato τα παντα ολα!.μιλας κιολας?

Comment

Originally posted by Χλεμπονιαρης View Post
                    το ποστ μου αναφερετε στο 2011 που μολις τελειωσε.απολογισμος.
                    ομως εσεις γινεστε ρεζιλη που οπως σοφα λες για το γιουρομπασκετ του 87....ετσι και εσεις για ενα χρονο μετα το 88!!!μας εχετε ζαλισει..αρα γραψτο αυτο στα γκαρντασια να γελασουμε ολοι μαζι
                    Last edited by ΓΙΑΝΝΗΣ; 18/01/2012, 06:17 PM.

Comment

το χονι που μας εχετε ζαλισει τα φρυδια εγινε το 1988 οταν ο γκαλης μεγαλουργουσε ...εσεις ακομη το πανυγιριζετε οχι εμεις

Comment

Το λινκ του σταθμού δεν βλέπω όμως.
                        - + - + - + - + - + - + - + - + - + - + - + - + -

Comment

Originally posted by _3D_ View Post
                          Το λινκ του σταθμού δεν βλέπω όμως.

πιο λινκ βρε αθεοφοβε?????
                          απο το μυαλο μου τα εγραψα
                          Last edited by ΓΙΑΝΝΗΣ; 18/01/2012, 06:46 PM.

Comment

Originally posted by ΓΙΑΝΝΗΣ View Post
                            κωστα ξερεισ πολυ καλα οτι σχετιζομε με γιατρους και μαλιστα καθε ειδικοτητας...εισαι ο μοναδικος που ξερω που εχει χρονο να γραφει σε φορουμ,ολη μερα μεσα εισαι απορω πραγματικα........

>ακομη περισσοτερο απορω με το υφος σου...
                            θα ερθω να σε βρω στο νοσοκομειο που δουλευεις,να γνωριστουμε,συντομα θα ερθω και απο εκει,μετα τα χανια ερχετε κ η β.ελλαδα,,,την αναλαβαμε πριν 1 μηνα

Ειμαι ανεργος ρε συ πλεον.Γι αυτο γραφω τοσες ωρες.Εδω και καποιους μηνες.

Comment

Αααχχχχ.... αυτες ειναι οι ωραιες στιγμες γελιου εδω μεσα! χαχαχα και βεβαια ποιο θεμα και καημοι??? Εδω εχουμε αλλα για αλλα! Ρε γιατρε συντομα δουλεια ρε ευχομαι αν και οπως ειναι τα πραγματα, μη πω τι θα παρουμε ολοι!

Σαμαρια λοιπον η πρωταθλητρια!
                              sigpic

Comment

Working...
                              X