Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΚΡΑΝΟΣ

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ΚΡΑΝΟΣ

Καλησπέρα παιδες!
    Στην ουσια ειναι δευτερη σαιζον στην οποια ασχολούμαι με το snowboard κ πρωτη με δικο εξοπλισμο. Με πολυ ψαξιμο καταφερα κ οργανωθηκα αρκετα οικονομικα κ ποιοτικα.Μεσα στα πλαισια λιτοτητας ηταν η περικοπη ενος καλου-μουρατου σκουφιου. Οποτε προχτες αποφασισα να κοιταξω τις επιλογες μου... μεση τιμη σκουφου ''μαρκας'' 25+ευρω... Οποτε λεω γιατι να δωσω τοσα λεφτα (τσαμπα κατα την αποψη μου) για σκουφο κ να μην κανω λιγο υπομονη ακομα να παρω ενα κρανακι...
    Κ εδω ερχεται το ερωτημα... ποσο noobas μπορει να φαινομαι με κρανος οταν τραβαω ζορι στις κοκκινες??? (πλακα κανω αλλα ειναι κ αυτο ενα θεμα)
    Βολευει αυτο το πραμα??? Απο συμβουλες αγορας τι εχουμε??? Κοστος ενος κρανους που να αξιζει???
    Incommodum non servit argumentum

κρανακι φιλαρακι μου...βολευει μια χαρα..κραταει το κεφαλι ζεστο και ασφαλες...κρανακι μπορεις να βρεις καλο απο 50 -100 ευρω..red trace πολυ καλο ..τα bern watts ..και τα 2 με εχουν βολεψει μια χαρα και τιμες οχι πανω απο 60...ριξε μια ματια..

Comment

Μια χαρά το σκέφτηκες. Μην ανησυχείς για το φαίνεσθαι, πλέον όλος ο κόσμος φοράει κράνος εκτός από κάτι βλαμμένους που το παίζουν υπεράνω.
      Με 60 ευρώ μπορείς να πάρεις το trace της RED που είναι πολύ καλό και σχετικά ελαφρύ.

Tip: Τα μαύρα κρύβουν κάπως το μέγεθός τους και δε φαίνονται σαν playmobil.
      The map is full of places that only mean anything to me because of snowboarding...
      http://www.hiddencellar.eu

Comment

Για πω την αληθεια σε σκεψεις για το κρανος με ειχε βαλει ο φιλος ο tirbuson που ειχαμε ανεβει μαζι περυσι car pooling... Μου δειχνει το κρανος του με μια χαρακια πανω κ με ενα χαμογελο μου λεει "ελατακι"....
        Θα ρχισω να το ψαχνω για τα RED trace... Για τα μεγεθη ξερει κανεις τι μετραμε? την περιφερεια κεφαλιου? μηπως παραγγειλω ιντερνετικα...

Comment

Originally posted by vatos locos View Post
          Για πω την αληθεια σε σκεψεις για το κρανος με ειχε βαλει ο φιλος ο tirbuson που ειχαμε ανεβει μαζι περυσι car pooling... Μου δειχνει το κρανος του με μια χαρακια πανω κ με ενα χαμογελο μου λεει "ελατακι"....
          Θα ρχισω να το ψαχνω για τα RED trace... Για τα μεγεθη ξερει κανεις τι μετραμε? την περιφερεια κεφαλιου? μηπως παραγγειλω ιντερνετικα...
          Μετράς με μια μεζούρα την περιφέρεια του κεφαλιού σου αμέσως πάνω από τα αυτιά. Το ξεκινάς από το πίσω μέρος και ενώνεις τις άκρες της μεζούρας ανάμεσα στα φρύδια σου.
          Δες στο site της RED, έχει size chart ανάλογα με τα cm.
          The map is full of places that only mean anything to me because of snowboarding...
          http://www.hiddencellar.eu

Comment

Originally posted by vatos locos View Post

για τα RED trace ψαξτο και απο το Ιντερνετ, θα το βρεις κατω απο 60 ευρω
            sigpic

Comment

Μια χαρά το σκέφτηκες φίλε!!!!Μία που θα το βάλεις και σε 2-3 το πολύ χρήσεις,ούτε που θα το καταλαβαίνεις οτί το φοράς και δεν θα το ξαναβγάλεις από το κεφάλι σου όσο θα μπορντάρεις!!!!’σε που υποσυνείδητα σου δίνει και περισσότερη αυτοπεποίθηση γενικά!!!
              Beati Paoli.........

Comment

Ακριβώς όπως τα λέει και ο Σπύρος από πάνω... Κι άμα τύχει αργότερα και το ξεχάσεις, δε θα μπορείς να κάνεις snowboard. Θα νιώθεις ξεβράκωτος ένα πράμα...

Comment

εγω πλεον δεν μπορω χωρις κρανος....ασε που ειναι ζεστο

Snow is on my D.N.A.-ζητειται δουλεια στις Δολομιτικες Αλπεις

Comment

αγαπητέ vatos locos, όντως υπάρχουν τέτοια "θέματα"...

η ουσία είναι ότι τελικά βλάκας είναι αυτός που σκέφτεται: "κοίτα τον άσχετο, δεν μπορεί να κατέβει και θέλει και κράνος..." παρά είμαστε ποζεράδες εμείς...

πήρα φέτος ένα rebell με 55 ευρώ και μου φαίνεται σαν να φοράω σκούφο... και σαν ζέστη και σαν αίσθηση...

μπορείς να τσεκάρεις τα εξής : να αφαιρείται το εσωτερικό (για να πλένεται), να αφαιρούνται τα αυτάκια (για κάτι ανοιξιάτικες ζέστες), να έχει αεραγωγούς...

από εκεί και πέρα κοιτάς τιμές και φυσικά στυλ...

μην το καθυστερείς καθόλου...

Comment

μπορείς να τσεκάρεις στη ντομάτα και αυτά http://www.blue-tomato.com/en/search...pom&searched=y τώρα τι προστασία προσφέρουν είναι άλλου παππα ευαγγέλιο...
                      Last edited by kazaboubou; 16/01/2012, 02:59 PM.

Comment

Χα χα χα τι αλλο θα βγαλουν... Με παρεξηγησατε.. το εμφανισιακο δεν ειναι κ τοσο το θεμα μου... Παντως ευχαριστω για ολες τις συμβουλες μιας κ θεωρω οτι η χρηση κρανους ειναι ενα θεμα που πρεπει να αναφερετε συχνα!

Υ.γ: Μαλλον εχω καταληξει σε ενα red trace απο τοματα με 55 ευρω...

Comment

Φιλε μου ΜΗΝ πάρεις κράνος σε μαύρο χρώμα,στο υπογράφω ότι αν πετύχεις μέρα ηλιόλουστη στο βουνο,το κεφάλι σου θα βράζει!
                          Επισης,πήγαινε στα μαγαζιά,δοκίμασε να δεις ποιο ακριβως ειναι το νούμερο σου,να το φορεσεις να μην σε σφίγγει στο κεφάλι,ούτε στα αυτιά γιατι θα το φοράς τουλάχιστον 4ωρες στο βουνο κι αν δεν ειναι το νούμερο σου θα ξενερωσεις με το κράνος!στα γράφω αυτα γιατι είχα κάνει λάθος στο νούμερο και είχα πρόβλημα!
                          εγω έχω το red skycap στο οποίο βγαίνουν τα αυτακια κ μπορω να το φοραω κ στο ποδήλατο κ στο mountainboard!
                          μαμ...κακα...SNOWBOARD και νανι!

http://instagram.com/liapos

Comment

Εγώ έχω αυτό http://www.blue-tomato.com/en/Helmet...Product=103458 και είμαι υπερευχαριστημένος. ΤΟ συνήθισα από τη πρώτη μέρα, ούτε πολύ ζεστό, ούτε πολύ κρύο. Όσο για το θέμα noobias που λες, όσο μπορεί κάποιος να προσέχει δεν είναι κακό. Είναι ανωριμότητα τελείως να σκεφθεί κάποιος όπως λες.

Comment

επειδη και εμενα μου εχει περασει απο το μυαλο να παρω ενα,μου αρεσει το smith maze.εδω Ελλαδα,που μπορω να βρω?

Comment

Working...
                              X