Announcement

Collapse
No announcement yet.

ψηνεστε για παγωμενη φραπα?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ψηνεστε για παγωμενη φραπα?

εχετε ορεξη για μια φραπα παγωμενη στον χορτιατη?ετσι στα γρηγορα ?για σημερα θα ελεγα ,αλλα και αυριο θα ειναι οκ.
    χωρις μιζερια ομως ,απλα κουβεντουλα για οτι μας κατεβασει η γκλαβα μας εκεινη την ωρα.

Originally posted by SUMMERSNOW
    εχετε ορεξη για μια φραπα παγωμενη στον χορτιατη?ετσι στα γρηγορα ?για σημερα θα ελεγα ,αλλα και αυριο θα ειναι οκ.
    χωρις μιζερια ομως ,απλα κουβεντουλα για οτι μας κατεβασει η γκλαβα μας εκεινη την ωρα.
    Δεν ειναι κακη ιδεα...

Comment

για σημερα να υποθεσω οτι σας πιανω απροετοιμαστους ?συνηθως ετσι κανω μου ερχεται η ιδεα και λεω παμε .αν και δυσκολα σας κοβω για σημερα ,αν παντως θελετε μετα τις 5 θα ηταν καλα πιστευω .για αυριο οποτε θελετε

Comment

αν παμε ,θα γλυτωσει τα παγακια το μαγαζι ,θα κατσουμε εξω και θα παγωσει απο μονο του χαχααχαχαχ

Comment

Eξω δεν καθομαι με τιποτα... Ειμαι κρυωμενος!

Comment

αχαχαχαχα θα σου δωσω κουβετες ,εχω στο αμαξι .μεσα εξω εκει θα τα χαλασουμε?κατσε να βρεθουμε πρωτα λιγα ατομα....να γεμισουμε τραπεζι....

Comment

Γιατί όχι?
              Κλειστόν

Comment

To Big Ben το ξερετε; το ψηλοτερο γυραδικο της Θεσσαλονικης, στα 570 μετρα.

Comment

δεν θα το βρουμε?,ειναι στον κεντρικο δρομο που ανεβαινεις για ψηλα η σε κανα στενο ?
                  με την ευκαιρια να πω οτι για σημερα μπορω μετα τις 6 να παω τους γιους μου σε ενα παρτυ γενεθλιων ,ως συνηθως στο τελος το μαθαινω ..
                  για υαριο οπως προειπα ,οτι ωρα θελετε,αν και τρωγομαι για σημερα αχαχαχ

Comment

Originally posted by SUMMERSNOW View Post
                    δεν θα το βρουμε?,ειναι στον κεντρικο δρομο που ανεβαινεις για ψηλα η σε κανα στενο ?
                    με την ευκαιρια να πω οτι για σημερα μπορω μετα τις 6 να παω τους γιους μου σε ενα παρτυ γενεθλιων ,ως συνηθως στο τελος το μαθαινω ..
                    για υαριο οπως προειπα ,οτι ωρα θελετε,αν και τρωγομαι για σημερα αχαχαχ
                    Ειναι στον κεντρικο δρομο αυτο που λεω... Θα δουμε αν ειναι για βραδυ τοτε...

Comment

ε τοτε θα το μυρισω και θα το βρω ,αν ειναι να μη φαω κιολας να τσακισω εκει κανα γυρο

Comment

Εγω ειμαι χαλια.Με εμετους,διαρροιες και λιγο πυρετο.Οποτε δεν μπορω.

Comment

μας εσκισες...κοτζαμ γιατρος κανε κατι.αντιπυτερικο το αλλο για την αφυδατωση πως το λενε σε φακελακι που ειναι ....
                          και στιψε ενα λεμονι και μια κουταλι καφε ελληνικο και πιες (αν αντεχεις )γιατροσοφι της γιαγιας χαχαχαχαχααχ πιανει αλλλα δεν πινεται το ατιμο...

Comment

Originally posted by Χλεμπονιαρης View Post
                            Εγω ειμαι χαλια.Με εμετους,διαρροιες και λιγο πυρετο.Οποτε δεν μπορω.
                            Αφου εχεις -30 μεσα στο σπιτι, λογικο ειναι... Η ορθη θερμοκρασια δωματιου ειναι 20 βαθμοι.

Comment

Χειροτεροι ασθενεις απ τους ιδιους τους γιατρους δεν υπαρχουν.Εγγυημενα.

Comment

Working...
                              X