Announcement

Collapse
No announcement yet.

Η αρχή για μια νέα επιδείνωση από την άλλη εβδομάδα στην Αττική (σενάρια)

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Blacktan παρεξηγησες τον γραπτο μου λογο εννοειτε πως δεν απαιτω με το ετσι θελω αποδειξεις απλα ηθελα να δω που στηριζει τα λεγομενα του πριν τα 12αρια γιατι μιλουσαμε μετα μεχρι τοτε δεδομενα πριν τα 12αρια!
    Γνωστος αγνωστος αναρχοακροδεξιος μελος γνωστης κλικας που λυμαινει τους κολπους του snowreport!!

Comment

δευτερα βραδυ θα πεφτουν νιφαδες στο κεντρο και θα ειναι ωραια
      καμερα στον ευξεινο 420m τις ημερες με ενδιαφερον μονο http://dionisos.pblogs.gr/

Comment

Originally posted by ΓΙΑΝΝΗΣ View Post
        δευτερα βραδυ θα πεφτουν νιφαδες στο κεντρο και θα ειναι ωραια
        Σάκης:
        Για την Αττική το τελευταίο τρέξιμο του Ευρωπαικού θέλει καλούτσικη χιονόπτωση μέχρι και τα παραθαλάσσια φυσικά κυρίως το βράδυ της Δευτέρας και την Τρίτη.. Έχουμε όμως μέλλον μπροστά μας..

Ω, Πολυπρόσωπε Μεγάλε Αττικέ Χιονιά,
        που δημιούργησες την Χιονοκαταιγίδα
        και καβαλάς τον Αζορικό ώστε να απωθεί τα χαμηλά του Ατλαντικού,
        διώξε τον Ήλιο και φέρε μας Aegean Snow Effect,
        το οποίο θρέφει τα προσήνεμα πληρώματα.

Comment

Δεν περνούν οι μέρες... :d

Comment

ΑΠΟ ΟΤΙ ΔΙΑΒΑΣΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ post,ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ?
            ΤΟ ΧΙΟΝΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ...ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΑΘΕΤΑΙ ΟΤΑΝ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΕΛΠΙΔΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ...

Comment

συγνωμη παιδια αλλα δεν μπορω να κρατηθω,κατι μου λεει πως παμε για κατι παρομοιο του 2002!ας το πω προαισθημα...ποθο...κατι τετοιο...
              Αυλωνα 202μ

Comment

Και ποιος δεν το ποθει?
                ΜΑΡΤΗΣ (ΓΔΑΡΤΗΣ) 1987 - ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΕΙ- Ποτέ δεν είναι αργά για έναν ιστορικό "Καταπιόνα Ταφοπλακίδη"
                DrKaizer-REUTERS και Coppertone για τροπικό μαυρισμα. Μια χαρα ειναι ο χειμωνας.

Comment

Σουζη... συνεχεια βα ρευμα.
                  sigpic

Comment

έχω προαίσθημα ότι αυτά που δείχνουν τα μοντέλα για Κυριακή βράδυ μέχρι Τρίτη θα ειναι ακόμα καλύτερα από ό,τι φαίνονται...θα βελτιωθούν σταδιακά ακόμα περισσότερο οι παράμετροι...θα ξεκαθαρίσει την Παρασκευη αυτό!!!

Comment

Ρε τι μου θυμιζει......τι μου θυμιζει......

Comment

καταρχην να δουμε αντιδραση στο 18αρι.
                        sigpic

Comment

παιδιά θα χιονίσει κυριακή δευτέρα τρίτη στην αθήνα!έχω ένστικτο!μη κοιτάτε υετούς!ποτε δεν δινουν στην αθηνα και παντα βγαζει.το θέμα είναι η θερμοκρασία να πέσει!και θα πέσει στα τάρταρα!!!

Comment

Originally posted by Link View Post
                            Να ρωτησω που βλεπεις το "καλα οργανωμενο χαμηλο" και το πως προκυπτει ο τρελος χιονιας προσηνεμων;

Για ξαναδες διαταξεις ιστορικων χιονιαδων στα προσηνεμα, και φοβαμαι οτι θα απογοητευτεις...
                            Καταρχάς ζητάω συγγνώμη που δεν απάντησα άμεσα.
                            Δεν είπα φίλε μου ότι θα συμβεί κάτι τέτοιο στα σίγουρα και ότι θα δούμε 2m χιόνι σε όλο το νομό.
                            Τα στοιχεία είναι από ελπιδοφόρα ελληνικά μοντέλα και από τα GFS.
                            Το συμπέρασμα που έβγαλα ήταν βασισμένο σε σενάρια και τίποτα παραπάνω,ναι ήταν από την μια πολύ τραβηγμένο αλλά για μένα δεν απέχει πολύ από την πραγματικά.
                            Μπορεί όντως να σας φάνηκε πολύ τρελό, ναι το ξέρω αρκετά τρελό, καλώς η κακώς έτσι το πόσταρα.

Ευχαριστώ, ελπίζω να βγω αληθινός.
                            Σταθμος Χαλανδριου-Βριλησσιων: chal-brill90weather.zapto.org
                            Μετεοκαμερα: offline
                            +Κυνηγός χιονοκαταιγίδας+ :weather_27:

Comment

Originally posted by efi View Post
                              παιδιά θα χιονίσει κυριακή δευτέρα τρίτη στην αθήνα!έχω ένστικτο!μη κοιτάτε υετούς!ποτε δεν δινουν στην αθηνα και παντα βγαζει.το θέμα είναι η θερμοκρασία να πέσει!και θα πέσει στα τάρταρα!!!
                              http://www.youtube.com/watch?v=yjWxQSW5E3I
                              Χαρης Αιγαλεω

Comment

Working...
                              X