για τσεκαρε το ξενοδοχειο don constantino! εχει κατι δωματια που μπορουν να βολευτουν 4 ανετα
Announcement
Collapse
No announcement yet.
διαμονη γύρω απο ΧΚ Βασιλιτσας
Collapse
X
-
Δε ξέρω αν είμαι περιέργος ... αλλά για τα λεφτά που ζητάνε κανενα δε μου γεμίζει το μάτι ... Αν κάποιος αποφασίσει να απομακρυνθεί λίγο παραπάνω από το Χ/Κ υπάρχουν αξιολογες προτάεις που να δικαιολογουν τη ταλαιπωρία του πήγαινε - έλα ....?
Comment
-
Αν είναι κάτι πραγματικά ποιοτικό μπορώ να φτάσω μέχρι και 100 ευρώ την ημέρα. Αλλά ταυτόχρονα κοιτάω και για την παρέα (και για εμένα) για κάτι σε δικλινο μέχρι 60 ευρώ. Επίσης έψαξα (και ψάχνω) για ξυλινα σπιτάκια με τζακακι για διαμονή πολλών άτομων (6-8) αλλά δε βρήκα κατι ...
Comment
-
Να πω και εγώ ότι μιας και το χωριό μου είναι κοντά στο χιονοδρομικό κέντρο Βασιλίτσας (Πανόραμα Γρεβενών) πολλή καλή πρόταση για διαμονή είναι και το ξενοδοχείο Vasilitsa Spa Resort (http://www.e-vasilitsa.gr/)Last edited by MeteoTirnavos; 19/02/2015, 12:16 PM.
"Πάντα στα χρόνια της ξηρασίας οι άνθρωποι ξεχνούσαν τα πλούσια χρόνια, και στα χρόνια της βροχής ξεχνούσαν τα χρόνια της ξηρασίας. Πάντα έτσι γινόταν" John Steinbeck
Comment
-
Μπα... Δυστυχώς δεν βρήκα τίποτα ακόμα. Από internet δηλαδή (ούτε στο Vasilitsa Spa Resort), γιατί άλλα καταλύματα (εκτός internet) δεν ξέρω για να επικοινωνήσω.Originally posted by bill snow View PostΣαμαρινα!θα σε πιασει και ο χιονιας τυχερουληηηη!Χιόνια στο καμπαναριό (ή όπου νά ναι τέλος πάντων...)
Comment

Comment