Σήμερα, λοιπόν, ανέβηκα για πρώτη φορά το 2012!! σε ΧΚ και συγκεκριμένα στα 3-5, καθώς είμαι νησιώτης και ήμουν στα πάτρια εδάφη! Ο καιρός άψογος, οι πίστες σκέτη... πούδρα
και ο κόσμος πολύς στο κέντρο και λίγος στις πίστες μέχρι τις 11.
ΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΩΣΤΟΣΟ ΕΝΤΥΠΩΣΗ, ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ, ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ Η ΑΨΟΓΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ!!!! ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ, ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΥΓΧΑΡΩ ΤΟΥΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΤΥΧΕΣ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΤΥΧΕ ΣΗΜΕΡΑ!!! Συγκεκριμένα, και ενώ απολάμβανα τις πίστες, κατά τις 10.30, στην βάση της καρέκλας συνειδητοποίησα πως η κάρτα λιφτ μου είχε κάνει "ΦΤΕΡΑ", με το συρματάκι να κρέμεται από το μπουφάν περιφρονητικά!!!
Απευθύνθηκα στον ελεγκτή, πιστεύοντας πως θα χρειαστεί να αγοράσω νέα κάρτα, αλλά προς έκπληξή μου, μου είπε πως με θυμόταν!!!Στη συνέχεια ο ίδιος ο διευθυντής μου έδωσε μια άλλη κάρτα, την οποία έστειλε στα εκδοτήρια άνθρωπο να τη φέρει με snowmobile!!!!
ΘΑ ΗΘΕΛΑ, ΛΟΙΠΟΝ, ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΧΚ 3-5 ΠΗΓΑΔΙΩΝ, ΚΑΘΩΣ, ΠΑΡΑ ΤΗΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΣΥΓΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΥΘΑΔΙΑ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΕΠΙΤΗΔΙΩΝ, ΦΕΡΟΝΤΑΙ ΜΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΕΞΥΨΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΕΝΟΣ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΧΚ!!!
και ο κόσμος πολύς στο κέντρο και λίγος στις πίστες μέχρι τις 11. ΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΩΣΤΟΣΟ ΕΝΤΥΠΩΣΗ, ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ, ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ Η ΑΨΟΓΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ!!!! ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ, ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΥΓΧΑΡΩ ΤΟΥΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΤΥΧΕΣ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΤΥΧΕ ΣΗΜΕΡΑ!!! Συγκεκριμένα, και ενώ απολάμβανα τις πίστες, κατά τις 10.30, στην βάση της καρέκλας συνειδητοποίησα πως η κάρτα λιφτ μου είχε κάνει "ΦΤΕΡΑ", με το συρματάκι να κρέμεται από το μπουφάν περιφρονητικά!!!
Απευθύνθηκα στον ελεγκτή, πιστεύοντας πως θα χρειαστεί να αγοράσω νέα κάρτα, αλλά προς έκπληξή μου, μου είπε πως με θυμόταν!!!Στη συνέχεια ο ίδιος ο διευθυντής μου έδωσε μια άλλη κάρτα, την οποία έστειλε στα εκδοτήρια άνθρωπο να τη φέρει με snowmobile!!!!
ΘΑ ΗΘΕΛΑ, ΛΟΙΠΟΝ, ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΧΚ 3-5 ΠΗΓΑΔΙΩΝ, ΚΑΘΩΣ, ΠΑΡΑ ΤΗΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΣΥΓΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΥΘΑΔΙΑ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΕΠΙΤΗΔΙΩΝ, ΦΕΡΟΝΤΑΙ ΜΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΕΞΥΨΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΕΝΟΣ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΧΚ!!!

Burtonstyle!! Απλα κατρακυλησα ολο το Φιλιππο, μωρε και γω ο κακομοιρης
!!!
!!! Αλλα αυτα τα λουσα μονο στην κοψη της κορυφης.
Comment