Announcement

Collapse
No announcement yet.

Εκτιμηση του ΓΙΑΝΝΗ για τα πεδινα της Μακεδονιας για 6-8 Ιανουαριου 2012

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Εκτιμηση του ΓΙΑΝΝΗ για τα πεδινα της Μακεδονιας για 6-8 Ιανουαριου 2012

..........
    Περιμενουμε.

Δε το βαζω για να διαφωνησουμε,απλα για να παρεις θεση και να μην το παιζεις εξυπνος μετα.
    Εγω πολλες γνωσεις δεν εχω αλλα στη θεση σου θα ελεγα βροχες και πασπαλισματα στο τελος.Στατιστικως ειναι το πιθανοτερο να συμβει.Οποτε αυτο θα ελεγα.

Αναμενω με αγωνια.

πλάκα έχει το θέμα,τον περιμένετε στη γωνία για να ισοφαρίσετε τη σωστή πρόγνωση που έκανε για τις 21/12;

Comment

Εαν το θεμα δεν παραμεινει κοσμιο, ξερετε τι θα γινει.... Μην το κανετε αρενα!!!

Comment

Παιδια οποιος θελει να κανει μια εκτιμηση για κατι την κανει μονος του και ανοιγει μονος του αντιστοιχο θεμα. Δεν νομιζω οτι πρεπει να ανοιγονται τετοια θεματα απο τριτους και να φερουν ονομα ενος μελους στον τιτλο. Ειναι αρκετα αντιδεοντολογικο
        Amber Alert. Εξαφανιστηκε Σιβηρικος.Μπορειτε να βοηθησετε?
        τυπος: ψυχρος αντικυκλωνας με παραλληλες ισοβαρεις
        θερμοκρασια πυρηνα : κατω απο -15
        ανεμοι : κυριως βορειοανατολικης συνιστωσας
        συνδυαζεται με : χαμηλο απο αδριατικη ή καμηλα απο συρτη
        Εθεαθει τον Φεβρουαριο του 2012 στα ανατολικα της Φινλανιας και εκτοτε αγνοειται η τυχη του

Comment

Tραγικο οντως το θεματακι...
          Ο Γιαννης χωρις να θελω να κανω τον δικηγορο κανενος, νομιζω πως εχει πει πολλα πραγματα για την επερχομενη κακοκαιρια, και πως ειναι πολυ νωρις για σαφη εκτιμηση πλην μιας εικονας μοναχα...

Τωρα για τον θεμα του τιτλου, ειναι σα να λες γραψε οτι εχεις να μας πεις και αν κανεις λαθος σε σταυρωσαμε...απλα τραγικο...

ΘΕΛΩ ΧΙΟΝΙΑΑΑΑ..ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!!
          2008-2002-2004-2006

Comment

Το θεματακι το ανοιξα γιατι ο Γιαννης μας ειπε οτι ειστε τραγικοι που κοιτατε ενα ενα τα ραν και βγαζετε συμπερασμα.Εγω ειμαι ο εξυπνος και εσεις οι ***** που τα κοιτατε ετσι.Γι αυτο το ανοιξα.Να μας πει ο εξυπνος -μεθοδικος την εκτιμηση του.

Γιατι αν δεν χιονισει θα πει "εγω το ειχα πει,περιμενα τα Ensembles.Εισασταν τραγικοι που βλεπατε ετσι.Και το πληθος το αθηναικο που σερνεταιι στα ποδια του ΓΙΑΝΝΗ και τον εχει θεο,θα αναφωνησει.Σωστος ο Γιανναρος.ΘΕΟΣ.

Ξερω γιατι το ανοιξα.Δεν το κανα τυχαια.
            Last edited by MountExplorer; 02/01/2012, 02:58 PM.

Comment

Aμάν πια μωρέ Χλεμπονιάρη!Λες και εμείς οι Αθηναίοι έιμαστε το αμαθές και αφελές πλήθος που περιμένουμε κάποιον που θα μας πει ότι δεν χιονίσει στην Θεσσαλονίκη!Δεν είμαι κομπλεξικός να θέλω να μην χιονίσει στην Θεσσαλονίκη!
              18/02/08 - 10/1/17
              9ετία, Στα τσακίδια και να μην ξανάρθεις

-2/2/1882-

sigpic

Comment

Originally posted by frozed2 View Post
                tραγικο οντως το θεματακι...
                Ο Γιαννης χωρις να θελω να κανω τον δικηγορο κανενος, νομιζω πως εχει πει πολλα πραγματα για την επερχομενη κακοκαιρια, και πως ειναι πολυ νωρις για σαφη εκτιμηση πλην μιας εικονας μοναχα...
                Μα το πολυ νωρις το ξερουμε ολοι.Αμα ειναι να περιμενουμε να φτασει η κακοκαιρια χαιρω πολυ.Ουτε μιλησε κανεις για βεβαιοτητα.Γνωμες εκθετουμε.

Επειδη ομως ο ΓΙΑΝΝΗΣ μετα τις κακοκαιριες παιρνει τις προηγουμενες γνωμες και τις κανει φυλλο και φτερο,και λεει "εισασταν μαλακες που πιστευατε το gfs,εισασταν μαλακες που πιστευατε το Ευρωπαικο",λες και εμεις ζουμε σε αλλο κοσμο,λες και δε ξερουμε οτι εχει ρισκο μια εκτιμηση τετοιου μεγεθους,γι αυτο αν θελει ας μας πει τη γνωμη του.

Comment

προτοτυπο να ανοιγει καποιος θεμα για αλλον!!
                  ...και πραγματι τραγικο....
                  εχω δηλωσει οτι εκτιμησεις για θεσσαλονικη ΤΕΛΟΣ.
                  θα κανω οτι κανουν εδω μεσα το 99% θα λεω ενα συμφωνω η διαφωνω χωρις κανεναν χαρτη χωρις τιποτα!!
                  καμερα στον ευξεινο 420m τις ημερες με ενδιαφερον μονο http://dionisos.pblogs.gr/

Comment

Originally posted by Χιών View Post
                    Aμάν πια μωρέ Χλεμπονιάρη!Λες και εμείς οι Αθηναίοι έιμαστε το αμαθές και αφελές πλήθος που περιμένουμε κάποιον που θα μας πει ότι δεν χιονίσει στην Θεσσαλονίκη!Δεν είμαι κομπλεξικός να θέλω να μην χιονίσει στην Θεσσαλονίκη!
                    Δεν ειπα για ολους τους Αθηναιους.Ειπαμε για αρκετα μελη στο φορουμ που εχουν το ΓΙΑΝΝΗ ως θεο-ημιθεο.

Comment

Originally posted by ΓΙΑΝΝΗΣ View Post
                      προτοτυπο να ανοιγει καποιος θεμα για αλλον!!
                      ...και πραγματι τραγικο....
                      εχω δηλωσει οτι εκτιμησεις για θεσσαλονικη ΤΕΛΟΣ.
                      θα κανω οτι κανουν εδω μεσα το 99% θα λεω ενα συμφωνω η διαφωνω χωρις κανεναν χαρτη χωρις τιποτα!!
                      Χαχαχαχα.Ειμαι οντως πρωτοτυπος.
                      Ασε τη Θεσσαλονικη.Εκτιμησεις για πεδινα Μακεδονιας κανεις τουλαχιστον?

Μηπως θα κανεις εκτιμηση για Θεσσαλονικη και θα τη γραψεις σε ενα χαρτακι το οποιο μετα τη κακοκαιρια θα μας το ανοιξεις?

Πχ θα γραψεις την εκτιμηση σου σε κανενα Blog για παραδειγμα και θα μας δωσεις το λινκ μετα τη κακοκαιρια ?

Πρωτοτυπο κι αυτο.

Comment

Ο ΓΙΑΝΝΗΣ τοποθετηθηκε. Δεν θα κανει προγνωση για Θεσσαλονικη. Επομενως το θεμα δεν εχει απολυτως κανενα λογο υπαρξης.

Comment

Working...
                        X