Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑΣ "ΠΑΕΙ Ο ΠΑΛΙΟΣ Ο ΧΡΟΝΟΣ" (29-30-31/12)

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Χλεμπονιαρης View Post
    Να σε δω Χελμε το καλοκαιρι με τους 45 στο εσωτερικο της Κυπρου τι ποιοτητα ζωης θα ειχες.Βρε συνελθε.Που θα πηγαινες Κυπρο.Που παρακαλας Ιουλιατικα να εχει κατω απο 30c.χαχαχαχαχ
    ΚΑλα ετσι οπως με καταντησανε οικονομικα οι προδοτες που κυβερνανε και στο Ντουμπαι πηγαινω

Comment

• Originally posted by ΧΕΛΜΟΣ View Post
      ΚΑλα ετσι οπως με καταντησανε οικονομικα οι προδοτες που κυβερνανε και στο Ντουμπαι πηγαινω
      Αντεχεις ακομα και τον καυσωνα?χαχαχαχα.

Comment

• Σταθμοι Αστεροσκοπειου:
        Αραχωβα 0 βαθμοι
        Παρνασσος kελαρια -6,5
        Παρνασσος Ηρακλης -8,5.

Καλη χρονια σε ολους!
        penteli.meteo.gr/stations/arahova/
        penteli.meteo.gr/stations/maroussi/

Comment

• ’ψογα είναι και καιρικά η κύπρος. Το καλοκαίρι με τον καύσωνα διαρκείας φοριούνται τα λιγότερο δυνατόν ρούχα...

Το χειμώνα τα χιόνια σου είναι δίπλα. 40 λεπτά από την Λευκοσία η κορυφή του τροόδους.... Από Λεμεσό ακόμα πιο κοντά.... καταπληκτική κουζίνα άριστες υποδομές σωστές τιμές παντού... εδώ είναι άρπα κόλα απαράδεκτοι επαγγελματίες επί το πλείστον παντού...

Ορεινά χωριά καταπλικτικής ομορφιάς στην Κύπρο (Κακοπετρια, Πεδουλάς, Πλάτρες, Πρόδρομος) Στον Πρόδρομο χιονίζει για πλάκα με κάθε άνεμο βοριά νοτιά κτλ.
          Χιόνι να ναι και όσο να ναι

Comment

• Originally posted by mpampis View Post
            ’ψογα είναι και καιρικά η κύπρος. Το καλοκαίρι με τον καύσωνα διαρκείας φοριούνται τα λιγότερο δυνατόν ρούχα...

Το χειμώνα τα χιόνια σου είναι δίπλα. 40 λεπτά από την Λευκοσία η κορυφή του τροόδους.... Από Λεμεσό ακόμα πιο κοντά.... καταπληκτική κουζίνα άριστες υποδομές σωστές τιμές παντού... εδώ είναι άρπα κόλα απαράδεκτοι επαγγελματίες επί το πλείστον παντού...

Ορεινά χωριά καταπλικτικής ομορφιάς στην Κύπρο (Κακοπετρια, Πεδουλάς, Πλάτρες, Πρόδρομος) Στον Πρόδρομο χιονίζει για πλάκα με κάθε άνεμο βοριά νοτιά κτλ.
            Ρε Μπαμπη,ωραια ολα αυτα που λες,αλλα τι να το κανω αν μεσα στα μεγαλα αστικα κεντρα της Κυπρου(Λεμεσος,Λευκωσια) ο καιρος ειναι ανυπαρκτος?Εδω γκρινιαζεις και γκρινιαζω,επειδη εχει να χιονισει αξιοπρεπως μεσα στην Αλεξανδρουπολη απο το 2006...Φαντασου να ζουσαμε στη Λευκωσια που εχει να χιονισει δεκαετιες ολοκληρες...Ενας φιλος μου πηγε περσι τα Χρισουγεννα στη Λευκωσια μου ειπε οτι ειχε συνεχεια 20αρια,με πολλη υγρασια και ολοι ηταν με τα κοντομανικα...Πραγματικη τρελα!!Ασε που σιγα το πολυ το χιονι που βαζουν τα βουνα...Ειμαι σιγουρος οτι τα 700μ του Εβρου στην κακοκαιρια της περασμενης εβδομαδας εβαλαν περισσοτερο χιονι απ' οτι βαζει η Τροοδος στα 1700!!!

Comment

• Έχετε καταλάβει ότι συγκρίνετε ένα νησί της Νοτιοανατολικής Μεσογείου που είναι φάτσα κάρτα με τον Λίβανο και το Ισραήλ, με μία παγωμένη πόλη της Θράκης???Είναι φυσικό να χιονίζει πιο πολύ στην Αλεξανδρούπολη!
              18/02/08 - 10/1/17
              9ετία, Στα τσακίδια και να μην ξανάρθεις

-2/2/1882-

sigpic

Comment

• Originally posted by Χιών View Post
                Έχετε καταλάβει ότι συγκρίνετε ένα νησί της Νοτιοανατολικής Μεσογείου που είναι φάτσα κάρτα με τον Λίβανο και το Ισραήλ, με μία παγωμένη πόλη της Θράκης???Είναι φυσικό να χιονίζει πιο πολύ στην Αλεξανδρούπολη!
                Δεν ηταν συγκριση με την εννοια που εθεσες εσυ...Εγω απλα ειπα οτι δεν θα επελεγα να παω στην Κυπρο λογω των καιρικων συνθηκων και της αχιονιας!!!!Και μετα ειπα οτι εδω δεν ειμαι ικανοποιημενος με τα χιονια που κανει στην περιοχη μου,θα ικανοποιηθω με τα χιονια που κανει στα πεδινα της Κυπρου μια φορα ανα 50 χρονια?

Comment

• Δεν νομίζω να έχει χιονίσει ποτέ στα πεδινά της Κύπρου...Μόνο την εποχή των παγετώνων
                  18/02/08 - 10/1/17

-2/2/1882-

sigpic

Comment

• Originally posted by Χιών View Post
                    Δεν νομίζω να έχει χιονίσει ποτέ στα πεδινά της Κύπρου...Μόνο την εποχή των παγετώνων
                    Καποτε μεσα στη δεκαετια του '80 ειχε χιονισει και μεσα στη Λευκωσια,αλλα χωρις να το στρωσει...

Comment

• Νομίζω και πολύ πιο πρόσφατα είχε χιονίσει Λευκωσία, θυμάμαι το έβλεπα στις ειδήσεις που έδειχναν άσπρους κάτι φοίνικες.
                      ciao!!!

Comment

• Μιας που ασχοληθηκαμε με την Κυπρο βρηκα ενα πολυ ενδιαφερον κειμενο για το κλιμα της...
                        http://www.hellenica.de/Griechenland...matologia.html
                        Με βαση αυτο εχει να χιονισει στη Λευκωσια απο το 1983!!!!Παντως υπηρχαν περιοδοι που χιονιζε για συναπτα ετη τη δεκαετια του '60 και του '70 ακομα και μεσα στη Λευκωσια χωρις ομως ενταση...!!!

Comment

• παιδια ασχετο αλλα αυριο παω κοζανη!θα δω καθολου χιονι η ελαχιστα πραγματα?

Comment

• Το θεμα εχει κανει τον κυκλο του!

Comment

• Originally posted by MountExplorer View Post
                              Το θεμα εχει κανει τον κυκλο του!
                              Συμφωνώ και επαυξάνω:Το κάναμε θέμα για το κλίμα της Κύπρου.
                              18/02/08 - 10/1/17

-2/2/1882-

sigpic

Comment

Working...
                              X