Αυτό το θέμα το άνοιξα για να ηρεμήσουν τα πνεύματα και να γελάσουμε και λίγο βρε αδερφέ!Πείτε όλοι τις εμπειρίες σας!
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Πως αντιμετώπισαν οι δικοί σας άνθρωποι την τρέλα σας με τον καιρό?
Collapse
X
-
Εμενα στην αρχη σαν παιδι μου το δικαιολογουσαν.Στην εφηβεια ειπαν οτι παραμενω παιδι.
Στην ενηλικιωση εβαζα τη μανα μου οσο ημουν φοιτητης σε αλλη πολη να γραφει καθε μεσημερι τη μεγιστη θερμοκρασια.Οταν καταλαβα οτι πολλες φορες ξεχνουσε κι εβαζε οτι να ναι και μαλωσα μαζι της τοτε πρεπει να εχασε πασα ιδεα μαζι μου μαλλον.
χαχαχαχα.
Απο κει και περα με βλεπουν να αγοραζω θερμομετρα,να κρεμαω καλωδια στο μπαλκονι και τα εχουν συνηθισει πλεον.Απλα σηκωνουν το ποδαρακι οταν περνουν απο πανω και δεν βρεχει τον αισθητηρα οταν πλενει το μπαλκονι.Τα χει μαθε πλεον.χαχαχαχα
Καμια φορα με ρωτουν για το καιρο.
-
εγω μικρος ενιωθα χαζο...αλλοπροσαλο...οτι ημουν ενα αλιεν κοινως....η μανα μου μεχρι να το συνηθισει ειδα και επαθα...το πιο αστειο ηταν καποια στιγμη αρχες δεκαετιας του 80 ειχε πει η ε.μ.υ οτι θα χιονιζε απο το βραδυ στην πολη...και οντος ετσι εγινε(γινοντε και αυτα καμια φορα να πεσει μεσα
) και ειχε καει η λαμπα που εβλεπα απο το μπαλκονι και το δωματιο μου και δεν ηξερα τι να κανω...θολωσα και μπηκα σαν την γατα αθορυβα στην κρεβατοκαμαρα ανοιξα το μπατζουρι και κοιτουσα απ το δωματιο των γονιων μου την λαμπα που ηταν αναμενη...οντος ειχε αρχισε να χιονιζη,και φυσικα το συνεχισα και βγηκα και εξω να το δω καλυτερα και οταν μπηκα μεσα ξυπναει η μανα μου και μπιζει τις τσιριδες μιας και νομιζε οτι ημουν κλεφτης...φυσικα το τι ακουσα δεν λεγεται...πως δεν την αφησα στον τοπο την γυναικα...και αλλα πολλα τετοια παρομοια μεχρι που πλεον ολοι συγγενεις γνωστοι και φιλοι το εχουν παρει αποφαση...
ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΓΙΑΓΚΟΣ ΔΡΑΚΟΣ...ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΑΣ
Comment
-
1982 παιδι ειναι θα του περασει οταν μεγαλωσει....
1985 τι θα κανουμε με σενα αγορι μου?
1989 μετα το στρατο θα εχει αλλαξει.
1992 κι αλλο θερμομετρο παιδι μου? ελεος πια....
1998 μεγαλωσες πια ποτε θα τα βαρεθεις?
2002 οταν παντρευτει δεν θα προλαβαινει, θα τα παρατησει
2006 παλι στα παραθυρα εισαι? ( η γυναικα μου πλεον)
κλπ κλπ κλπ
Comment
-
εσυ καλα εισαι...εγω που τρωω και κραξιμο απο πανω....ειδικα εδω και 5 χρονια!!!πριν επαιρνα συγχαρητητρια που δεν σκαμπαζα και πολλα και τωρα που εννοειτε οτι εχω μια καποια τριβη ολο μουφα...πλεον δεν τους λεω τιποτα απο περυσι σε φιλους κτλ....Originally posted by IceGeorge View PostΕμενα παντως,με ρωτανε συνεχεια για το τι καιρο θα κανει το επομενο διαστημα...κατι σαν προσωπικος μετεωρολογος ενα πραγμα!!ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΓΙΑΓΚΟΣ ΔΡΑΚΟΣ...ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΑΣ
Comment
-
Ουτε δασκαλοι,ουτε ταξιαρχοι σου εβαλαν μυαλο ε?χαχαχαχα.Originally posted by MetFM View Post1982 παιδι ειναι θα του περασει οταν μεγαλωσει....
1985 τι θα κανουμε με σενα αγορι μου?
1989 μετα το στρατο θα εχει αλλαξει.
1992 κι αλλο θερμομετρο παιδι μου? ελεος πια....
1998 μεγαλωσες πια ποτε θα τα βαρεθεις?
2002 οταν παντρευτει δεν θα προλαβαινει, θα τα παρατησει
2006 παλι στα παραθυρα εισαι? ( η γυναικα μου πλεον)
κλπ κλπ κλπ
Comment
-
θες και συγχαρητηρια?Που εφερες το κατακλυσμο πριν τα Χριστουγεννα οτι ερχεται χιονιας και μετα πηγες κρυφτηκες κι εκλαιγες?Originally posted by borios_polos View Postεσυ καλα εισαι...εγω που τρωω και κραξιμο απο πανω....ειδικα εδω και 5 χρονια!!!πριν επαιρνα συγχαρητητρια που δεν σκαμπαζα και πολλα και τωρα που εννοειτε οτι εχω μια καποια τριβη ολο μουφα...πλεον δεν τους λεω τιποτα απο περυσι σε φιλους κτλ....
Comment
-
Στην αρχη με λεγανε οτι δεν πας καλα παιδακι μου φωναζανε που ανοιγα τις πορτες μεσα στο καταχειμωνο να δω τι καιρο κανει που καθομουνα και κοιτουσα με τις ωρες την λαμπα παει χαζεψε το παιδι τωρα πλεον μου κανουν πλακα και πεφτει και το αναλογο δουλεμα πλεον με συνηθισανε
καλα για τους φιλους τους εχω πει ως τωρα καμια 100αρια χιονιαδες που δεν εχουν ερθει πλεον δεν μου δινουν καμια σημασια ασε που πεφτει τρελο δουλεμα
Γνωστος αγνωστος αναρχοακροδεξιος μελος γνωστης κλικας που λυμαινει τους κολπους του snowreport!!
Comment
-
Α!εγω το διασκεδαζω κιολας...τους λεω οτι την νυχτα θα χιονισει σιγουρα,και επειδη υποτιθεται οτι εγω γνωριζω σιγουρα τι καιρο θα κανει,καθονται ολη νυχτα στα παραθυρα και κοιταζουν την κολονα...Originally posted by borios_polos View Postεσυ καλα εισαι...εγω που τρωω και κραξιμο απο πανω....ειδικα εδω και 5 χρονια!!!πριν επαιρνα συγχαρητητρια που δεν σκαμπαζα και πολλα και τωρα που εννοειτε οτι εχω μια καποια τριβη ολο μουφα...πλεον δεν τους λεω τιποτα απο περυσι σε φιλους κτλ....
ξαστερια βεβαια..sigpic
Comment
-
εχω παρει συγχαρητητρια το 2003 εισ διπλουν το 2001 εις διπλουν και ειδικα απο εναν κολητο μου απο πειραια που ειχε σκοπο να αναιβει σαλονικα με αυτοκινητο και του ειπα να μην ερθει γιατι θα ριξει πολυ χιονι το 2005 το 2006 ....τοτε μας καθοταν τωρα οχι...και για τα χριστουγεννα απο το τιποτα που ελεγες με το ανυπαρκτο χαμηλο στην λιβυη αυτο που εγινε ηταν πολυ πιο κοντα σε μενα....φιλτατε!!!(για να εχουμε και να επιπεδο)Originally posted by Χλεμπονιαρης View Postθες και συγχαρητηρια?Που εφερες το κατακλυσμο πριν τα Χριστουγεννα οτι ερχεται χιονιας και μετα πηγες κρυφτηκες κι εκλαιγες?
ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΓΙΑΓΚΟΣ ΔΡΑΚΟΣ...ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΑΣ
Comment

Comment