Δεδομένου των τεράστιων ποσοτήτων χιονιού που δέχεται ο Σμόλικας, του υψομέτρου του, αλλά και από άποψη μορφολογίας -που έχω την εντύπωση ότι είναι αρκετά καλή ειδικά στη βόρεια πλευρά του- και σε συνδυασμό με την τοποθεσία της Σαμαρίνας αλλά και το υψόμετρό της, δεν θα ήταν καλή περίπτωση για ένα ΜΕΓΑΛΟ χιονοδρομικό κέντρο και για πρώτη φορά στην Ελλάδα με σύνδεση με ένα χωριό??? Θυμάμαι πως όσες φορές έχω επισκεφθεί το βουνό με έκανε να οραματίζομαι κάτι τέτοιο...
Υ.Γ: Μπορεί να σας φαίνεται αστείο το θέμα αλλά απλά αναζητώ απόψεις γιατί πουθενά δεν βρήκα θέμα συζήτησης ούτε καν σαν ιδέα ενός μικρού χ.κ. εκεί. Είναι ακατάλληλο για χιονοδρομία, ή υπάρχουν περιβαλλοντικά θέματα και κλασσικά δεν έχει ασχοληθεί κανείς? Και ξέρετε γιατί ψάχνομαι? Γιατί έχω βαρεθεί να πηγαίνω για σκι στο εξωτερικό... Θέλω ένα καλό και μεγάλο χ.κ. στην χώρα μου και να μην ξαναασχοληθώ με το εξωτερικό!!! Όχι 20 μικρά... Ένα αλλά μεγάλο!
Τι καλύτερο από πεδία σκι στα 1450μ-2500μ. περίπου...
Όνειρα...
Υ.Γ: Μπορεί να σας φαίνεται αστείο το θέμα αλλά απλά αναζητώ απόψεις γιατί πουθενά δεν βρήκα θέμα συζήτησης ούτε καν σαν ιδέα ενός μικρού χ.κ. εκεί. Είναι ακατάλληλο για χιονοδρομία, ή υπάρχουν περιβαλλοντικά θέματα και κλασσικά δεν έχει ασχοληθεί κανείς? Και ξέρετε γιατί ψάχνομαι? Γιατί έχω βαρεθεί να πηγαίνω για σκι στο εξωτερικό... Θέλω ένα καλό και μεγάλο χ.κ. στην χώρα μου και να μην ξαναασχοληθώ με το εξωτερικό!!! Όχι 20 μικρά... Ένα αλλά μεγάλο!
Τι καλύτερο από πεδία σκι στα 1450μ-2500μ. περίπου...

Όνειρα...

Ααααχ γιατι να μην εχουμε μερικα εκατομμυρια στην ακρη... Τοπ προορισμος θα γινοταν παγκοσμιως...
ΧΑΧΑΧΑΧΑ ονειρα θερινης νυκτος
Comment