Για περιοχή Θεσσαλονίκης: 6-8 ώρες φαινόμενα (έναρξη βράδυ παρασκευής μετά τις 8-9 και παύση μετά τις 9 το πρωί του Σαββάτου).Οριακά να χιονισει μέχρι το Φίλυρο και Ωραιόκαστρο άντε περιοδικά και στα ψηλά του περειφερειακού (Συκιές).Μετά τις 12Ζ/31-12 έχει καθ'ύψος νεφοδιαλυτή ΒΔ.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗΣ ΜΕΤΑΒΟΛΗΣ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ
Collapse
X
-
εγω μια και ανεβαινω πανω πρωτα ο θεος παρασκευη βραδυ, ειμαι σιγουρος, μα σιγουρος οτι στην αλλαγη με τον ΒΔυτικο, θα πεσω πανω στο 3-5ποντο πασπαλισμα! κλασσικη περιπτωση που πετυχαινω οποτε παω και που πολυ συχνα κανει με το γυρισμα σε βορειοδυτικο και την πτωση της Τ! ακριβως στα υψομετρα που αναφερει ο γιωργος. 600-700 μ. χοντρικα. εστω και τοσο μου κανει στην παρουσα φαση. ( αλλωστε πιστευω σε πολυ καλυτερη συνεχεια απο γεναρη ) αρκει να το δω να πεφτει. ''ετοιμο'' ειδα πολυ παραπανω δε θελω, αν και εχει μεινει και κει ακομα της πεμπτης.
και οπως βλεπω τωρα, μ.ο. στο -3 με -4 στα 850 και -29 στα 500 απο το 12Ζ στο γυρισμα. μια χαρα.Last edited by Παπλαμουδας; 28/12/2011, 07:40 PM.<<Υγιειαν τε γαρ τοις σωμασι παρασκευαζει και οραν και ακουειν μαλλον, γηρασκειν δε ηττον>>
Comment
-
Originally posted by giorgospel View PostΜε τα καινουρια τρεξιματα τα υψομετρα σε μακεδονια θεσσαλια πεφτουν και αλλο... αναμενουμε ευρωπαιο...
γιωργο, ως σαφως πιο εμπειρος και καλυτερος γνωστης, δε ξερω αν συμφωνεις με αυτα που αναφερω για Ν. Ιωαννινων. ξερω την περιοχη καλα γιαυτο το λεω.<<Υγιειαν τε γαρ τοις σωμασι παρασκευαζει και οραν και ακουειν μαλλον, γηρασκειν δε ηττον>>
Comment
-
Συμφωνα παντως με το 12 φαινομενα υπαρχουν για τρια γεματα 6ωρα.Originally posted by nkantzos View PostΓια περιοχή Θεσσαλονίκης: 6-8 ώρες φαινόμενα (έναρξη βράδυ παρασκευής μετά τις 8-9 και παύση μετά τις 9 το πρωί του Σαββάτου).Οριακά να χιονισει μέχρι το Φίλυρο και Ωραιόκαστρο άντε περιοδικά και στα ψηλά του περειφερειακού (Συκιές).Μετά τις 12Ζ/31-12 έχει καθ'ύψος νεφοδιαλυτή ΒΔ.
Comment
-
ιδια συμπεριφορα με δυτικη θεσσαλια εχει το εσωτερικο του νομου .... συμφωνω απολυτα..Originally posted by paplamoudas 17 View Postγιωργο, ως σαφως πιο εμπειρος και καλυτερος γνωστης, δε ξερω αν συμφωνεις με αυτα που αναφερω για Ν. Ιωαννινων. ξερω την περιοχη καλα γιαυτο το λεω.eviaweather.gr
1983..2013??
Comment
-
Δε μιλας για την πολη μεσα να φανταστω πατριωτη ε?Originally posted by paplamoudas 17 View Postεγω μια και ανεβαινω πανω πρωτα ο θεος παρασκευη βραδυ, ειμαι σιγουρος, μα σιγουρος οτι στην αλλαγη με τον ΒΔυτικο, θα πεσω πανω στο 3-5ποντο πασπαλισμα! κλασσικη περιπτωση που πετυχαινω οποτε παω και που πολυ συχνα κανει με το γυρισμα σε βορειοδυτικο και την πτωση της Τ! ακριβως στα υψομετρα που αναφερει ο γιωργος. 600-700 μ. χοντρικα. εστω και τοσο μου κανει στην παρουσα φαση. ( αλλωστε πιστευω σε πολυ καλυτερη συνεχεια απο γεναρη ) αρκει να το δω να πεφτει. ''ετοιμο'' ειδα πολυ παραπανω δε θελω, αν και εχει μεινει και κει ακομα της πεμπτης.
και οπως βλεπω τωρα, μ.ο. στο -3 με -4 στα 850 και -29 στα 500 απο το 12Ζ στο γυρισμα. μια χαρα.Γιαννης,Γιαννενα και τα μυαλα στα...χιονια!
Comment
-
οχι Γιανναρε, για το χωριο ρε συ.Originally posted by Gianniwtis View PostΔε μιλας για την πολη μεσα να φανταστω πατριωτη ε?
αλλα το ευρωπαικο το ειδες;;;;;
εγω επιμενω οτι ο γεναρης θα μας παει γ...ντας!!! !<<Υγιειαν τε γαρ τοις σωμασι παρασκευαζει και οραν και ακουειν μαλλον, γηρασκειν δε ηττον>>
Comment

Comment