Announcement

Collapse
No announcement yet.

Borovets -

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Borovets -

agapoulesss geiaaaaaaaaaaaaaaaaa... // stous palious - paliousss milawwwwwwww// miiss misss ,.. loipon ela sto thema masss ,, exoun ginei sobara ta pragmata me allagmenous kwdikous klt den tha kapsw tpt ,,

so , skeftomai gia borovets 26 - 30 ,,, thelw kapoios na me boithisei sta exis liga

1) thelw oso pio accurate kairo giati ama den axizei o kairos na to akyrwsw - idi exw akyrwsei zagoroxwria me tous pagetous p tha xei

2) pistes pws einai ?? aplwtes stenes makryes pwsss ?? sixainomai gkremna btw

3) den einai akirbo 300 gia 4 meres to hotel ,, dn xerw gia boulgaria mou fanikan polla

4) poso tha mas klepsoun polly i ligo ? ,, toulaxiston tha mas afisoun tis rodes na tsoulisoume??

aytaaa

epeigomaiiii

pls reply asap

kiss

καλως την,δεν ανοιγεις κανα θεμα στην ενοτητα χιονοδρομικα εξωτερικου,ισως εκει να ξερουν περισσοτερα!γιατι ομως να πας εξω να σε κλεψουν,κι εδω μια χαρα κανουν αυτη την δουλεια...
    μαμ...κακα...SNOWBOARD και νανι!

http://instagram.com/liapos

Comment

Βέβαια,οι δικοί μας με τον τροπο τους και τους λες κι ευχαριστω,ενω στους "πάνω" ουτε οι ρόδες δεν θα μείνουν!
      μαμ...κακα...SNOWBOARD και νανι!

http://instagram.com/liapos

Comment

xaaaaaa naiiii exw rwtsiei kai ekei liapppppp alla elega na kabatzwthw kai edw mn xerete parapanw , mou apantisane ... pio poly me kaiei o kairos ,, giati se pago den paw me tpt ,, anyway to paw gia xionisma apo oti mou fainetaiii ... kisssss

Comment

ελα παιδακι μου. που εχεις χαθεί???? τοσα μα τοσα χρόνια??
          ακου στο μπορο τι να κανεις??? δεν ειναι τα bora - bora για να σε πω πανε!!!

1) χιονοκάλυψη 40 με 55 εκατοστά.. ( ελάχιστο σε σχέση με ελλάδα )
          2) από αύριο έχει μέχρι και -24 στα 2540 και μέχρι -16 στα 1300 ( πάγος θα γίνει )
          3) στις 25 του μήνα θα ρίξει 2 εκ. (νά 'χαμε να λέγαμε )
          4) πίστες σε φάση πηγάδια και πισοδέρι. ( δεντρα αριστερα δεξια. αλλά πολύ περισσότερη άπλα )
          5) 300 για 4 μερες δεν νομίζω πως είναι πολλά γιατί είναι και γιορτές ρε. και λίγο κυριλέ το ξενοδοχείο να είναι οπότε καλά εισαι. ( σε σχέση με ελλάδα)

Απλά είναι λίγο καφρίλα να πάς στη βουλγαρία ενώ εμείς έχουμε φούλ χιόνι και να φάς και τόσα km στη μάπα χωρίς να υπάρχει λόγος. νομίζω πως αυτή τη φορά καλύτερος προορισμός είναι η μακεδονία με φρέσκια πούδρα πού... όσο και να.... παγώσει αυτές τις μέρες, έχουμε : ελάχιστες στο σέλι -10 στα πηγάδια - 9 , πισοδέρι - 9 και άλλα 4 εκ νεο χιονι. και βασίλίτσα -8 και 6εκ χιονι. οπότε, όσο και να παγώσει, θα παγώσει επιφανειακά λόγω υγρασίας και στην ουσία το χιόνι θα είναι σούπερ. καμία σχέση με τον στάνταρ πάγο.

αν ήμουν στη θέση σου θα ακύρωνα το μπορο.. αρκεί να βρεις κάτι εδω πέρα για να μείνεις!!!

Comment

οσο τελειο βουνο ειναι για σκι!!!!!!!!!!!!τοσο αχρηστο για σνοουμπορντ
            λυπαμαι που θα σε απογοητευσω αλλα αν πας θα χτυπησεις πολυ χερι...ποδι...και κω...ακι
            γιατι εχει κατι ευθειες δυστυχως...
            αν πας για σκι..........βουρ με την ευχη μου θα καραγουσταρεις!!!!!!

Comment

ela re nai ?/ emena mou pane pws eixe apla gia snow ,, giati eina poly basiko..

Comment

εδω με τα σκι και χτυπας μπαστουνακι...

Comment

Working...
                X