Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ snbrd carving

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by alexgforce View Post
    Έαν όντως δεν ήταν ειρωνικό το σχόλιο πραγματικά ζητώ συγνώμη. Απλά έχουμε φάει τόση ειρωνία για οτι κάνουμε που έχουμε καταντήσει καχύποπτοι με το Ελληνικό κοινό. Είναι τρομερό το συγκεκριμένο project να έχει αναγνωριστεί παγκοσμίως αφου απο την προηγούμενη Πέμπτη κοντεύουμε τα 1000 τεύχη σε Ευρώπη, Αμερική και Ασία και στην Ελλάδα έχουμε δώσει το πολύ 10 μαζί με τις μαμάδες μας και τους παπούδες μας. Όχι πώς θα μας επηρέαζαν οι πωλήσεις στην Ελλάδα, και ούτε το κάναμε για την Ελληνική αγορά αφού δεν υπάρχει κοινό για το συγκεκριμένο άθλημα, απλά όπως λέγεται και στην γλώσσα του facebook....κάνε ένα Like ρε αδερφέ!!!

P.S. H τιμή είναι 15 Ευρώ για Ελλάδα. Τα 25 περιλαμβάνουν μεταφορικά σε όλο τον κόσμο.
    15 κομπλε για ελλαδα (εξοδα αποστολης κλπ;
    αντικαταβολη; καταθεση;

Υ.Γ. δεν ηταν ειρωνικο....ισα ισα...

Snow is on my D.N.A.-ζητειται δουλεια στις Δολομιτικες Αλπεις

Comment

Υπάρχει άνθρωπος στην θεσσαλονίκη, ο Θανάσης ο Σουρνόπουλος, που ἐχει κάποια τεύχη για να δώσει στην Βόρεια Ελλάδα. Αν θέλεις στείλε μου ένα email για να σε φέρω σε επαφή. alexis@carvingmag.com
      www.gforcecarving.com

Comment

Originally posted by TURMS View Post
        μπα...απλα προθεση να ληξει η οποια παρεξηγηση ηταν....
        ’στα αυτά τώρα...
        Ναι ρε πλάκα έκανα για να σε πειράξω, εξαρχής.
        The map is full of places that only mean anything to me because of snowboarding...
        http://www.hiddencellar.eu

Comment

Εχθές έπεσε στα χέρια μου το εν λόγο περιοδικό και του έριξα μια προσεκτική ματιά.Έχω να πω οτί παρόμοιο περιοδικό Ελληνικής προέλευσης και κατασκευής,δεν έχω ξαναδεί!!!Πάρα πολύ καλή δουλειά και στο θέμα υλικών αλλά και στο θέμα φωτογραφιών και κειμένων!!Πόλλα μπράβο ξανά Αλέξη!!
          Beati Paoli.........

Comment

Συνχαρητηρια στο Αλεξη για την κινηση του αυτη, ευχομαι τα καλυτεροτερα για το περιοδικο σου φιλε Αλεξη!!
            Την υγειά μας ρε....
            www.skimag.gr

Comment

Ευχαριστώ πολύ παιδιά!! Το σίγουρο είναι ότι ο όλο project μας ανέβασε λίγο την ψυχολογία μέσα στην γενικότερη μαυρίλα που επικρατεί.
              www.gforcecarving.com

Comment

Η αληθεια ειναι ο οτι ο Αλεξ ειναι πραγματικο στολιδι για το χωρο του snowboard, τοσο στην Ελλαδα οσο και στο εξωτερικο, απλα δραστηριοποιειται σε ενα "στυλ" που στην Ελλαδα εχει μικρο κοινο.

Δε νομιζω οτι εχουμε πολλους που σχεδιαζουν και κατασκευαζουν σανιδια αλλα και πλεον που εκδιδουν περιοδικα για αυτο που αγαπανε...και να το κανουν με τετοια εμφαση στην ποιοτητα που να αναγνωριζονται σε ολο τον κοσμο...!

Comment

Working...
                X