Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ snbrd carving

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ snbrd carving

Θα ήθελα να σας πληροφορήσω για την έκδοση ενός νέου περιοδικού με θέμα την παγκόσμια κοινότητα του snowboard carving. Το περιοδικό είναι ετήσιο, εκδίδεται στην Ελλάδα, γραμμένο στα Αγγλικά και διατίθεται παγκοσμίος μέσω του site www.carvingmag.com
    Για όσους θέλουν να προμηθευτούν τεύχος εντός Ελλάδος μπορούν να έρθουν σε επαφή μαζί μου alexis@carvingmag.com αφού η τιμή του περιοδικού για την Ελλάδα είναι 15 Ευρώ.

mag3s.jpgmag4s.jpg
    www.gforcecarving.com

σιγουρα μονο 15?

Snow is on my D.N.A.-ζητειται δουλεια στις Δολομιτικες Αλπεις

Comment

Καλό!!! Απο όλο το post που αναφέρεται σε ένα περιοδικό που έχει να κάνει αποκλειστικά με snowboard carving, που εκδίδεται στην Ελλάδα και πουλάει παγκόσμια, τα 15 Ευρώ σου κακοφανήκανε!!!
      www.gforcecarving.com

Comment

μαμ...κακα...SNOWBOARD και νανι!

http://instagram.com/liapos

Comment

Originally posted by liapos7 View Post
          σε μενα παει αυτο;;;

Comment

Originally posted by alexgforce View Post
            Καλό!!! Απο όλο το post που αναφέρεται σε ένα περιοδικό που έχει να κάνει αποκλειστικά με snowboard carving, που εκδίδεται στην Ελλάδα και πουλάει παγκόσμια, τα 15 Ευρώ σου κακοφανήκανε!!!
            καταρχην απο που βγαζεις το συμπερασμα οτι μου κακοφανηκε;;;
            γραφω "σιγουρα μονο 15?"
            αυτο σημαινει οτι μου καλοφανηκε οχι κακοφανηκε....
            στο link που εδωσες 25 € το κοστολογει....για αυτο ρωτησα μην παιζει τιποτα λαθος...

τελος παντων....καλο χειμωνα.

Comment

Originally posted by TURMS View Post
              τελος παντων....καλο χειμωνα.
              Αυτό το "καλό χειμώνα" δε μου άρεσε.
              Διακρίνω μια ειρωνία...
              The map is full of places that only mean anything to me because of snowboarding...
              http://www.hiddencellar.eu

Comment

Κωστα,δεν πηγαινε σε εσενα το emotion αλλα στον Αλεξ για την επαγγελματικη απαντηση/επιθεση που σου εκανε!
                για μενα δεν ηταν ωραιος τροπος να απαντησει!μπορουσε να απαντησει απλα με ενα πχ ''ναι,μονο 15 ευρω'' ή να γραψει οτιδηποτε αλλο!

Comment

Έαν όντως δεν ήταν ειρωνικό το σχόλιο πραγματικά ζητώ συγνώμη. Απλά έχουμε φάει τόση ειρωνία για οτι κάνουμε που έχουμε καταντήσει καχύποπτοι με το Ελληνικό κοινό. Είναι τρομερό το συγκεκριμένο project να έχει αναγνωριστεί παγκοσμίως αφου απο την προηγούμενη Πέμπτη κοντεύουμε τα 1000 τεύχη σε Ευρώπη, Αμερική και Ασία και στην Ελλάδα έχουμε δώσει το πολύ 10 μαζί με τις μαμάδες μας και τους παπούδες μας. Όχι πώς θα μας επηρέαζαν οι πωλήσεις στην Ελλάδα, και ούτε το κάναμε για την Ελληνική αγορά αφού δεν υπάρχει κοινό για το συγκεκριμένο άθλημα, απλά όπως λέγεται και στην γλώσσα του facebook....κάνε ένα Like ρε αδερφέ!!!

P.S. H τιμή είναι 15 Ευρώ για Ελλάδα. Τα 25 περιλαμβάνουν μεταφορικά σε όλο τον κόσμο.
                  Last edited by alexgforce; 21/12/2011, 12:39 PM.
                  www.gforcecarving.com

Comment

φιλε μου ευχομαι να τα ξεπερασετε τα 1000 τευχη και να βγαλετε κι αλλα τοσα!οπως πολυ σωστα λες δεν υπαρχει στην Ελλαδα το αντιστοιχο κοινο του εξωτερικου (εχω δει μονο εναν να καρβαρει στον Παρνασσο) σε καμια περιπτωση δεν δικαιολογει αυτο την ειρωνια προς εσας!
                    οτιδηποτε κι αν κανεις,οσο σωστα κι αν το κανεις,παντα θα βρεθει ο ''εξυπνος'' να σε χαρακτηρισει (δεν το λεω για σενα αυτο,γενικα ισχυει) με την καλη διαθεση ομως ξεπερναμε ολα τα προβληματα!σιγουρα θα υπαρχουν στιγμες που βγαινεις απο τα ρουχα σου,εχω ενα μαγαζακι κι ερχομαι σε επαφη με αρκετο κοσμο και το μονο που εχω καταλαβει τοσα χρονια ειναι να κρατω την ψυχραιμια μου και θα φυγει η ''κακια'' στιγμη!
                    σας ευχομαι οτι καλυτερο για το περιοδικο σας!

Comment

Λιάπο.....Οι ανανάδες στο μαγαζί,είναι ντόπιοι;;;;;(μην αρχίζεις να με κράζεις τώρα,πλάκα κάνω)
                      Beati Paoli.........

Comment

Originally posted by alexgforce View Post
                        Έαν όντως δεν ήταν ειρωνικό το σχόλιο πραγματικά ζητώ συγνώμη. Απλά έχουμε φάει τόση ειρωνία για οτι κάνουμε που έχουμε καταντήσει καχύποπτοι με το Ελληνικό κοινό. Είναι τρομερό το συγκεκριμένο project να έχει αναγνωριστεί παγκοσμίως αφου απο την προηγούμενη Πέμπτη κοντεύουμε τα 1000 τεύχη σε Ευρώπη, Αμερική και Ασία και στην Ελλάδα έχουμε δώσει το πολύ 10 μαζί με τις μαμάδες μας και τους παπούδες μας. Όχι πώς θα μας επηρέαζαν οι πωλήσεις στην Ελλάδα, και ούτε το κάναμε για την Ελληνική αγορά αφού δεν υπάρχει κοινό για το συγκεκριμένο άθλημα, απλά όπως λέγεται και στην γλώσσα του facebook....κάνε ένα Like ρε αδερφέ!!!

P.S. H τιμή είναι 15 Ευρώ για Ελλάδα. Τα 25 περιλαμβάνουν μεταφορικά σε όλο τον κόσμο.
                        Like,like,like!!!Συνχαρητήρια για την προσπάθεια σας και πολλά εύγε!!Κινήσεις σαν και αυτές,αποδεικνύουν οτί στους Έλληνες δεν αρμόζει ο ρόλος και η ταμπέλα του κομπάρσου στην Ευρώπη και σε όλον τον κόσμο,αλλά ο ρόλος του πρωταγωνιστή!!!Και πάλι πολλά μπράβο και σας εύχομαι και εγώ με την σειρά μου ότι καλύτερο στο εγχείρημα σας!!!
                        Beati Paoli.........

Comment

Ελιωσα Σπυρο!
                          Ελα παρε παρε φρέσκο πράγμα λέμε! Ντόπιος ανανας απο τον Παναμα με αγαπη!
                          ΑΑΑ ποιότης!

Comment

Originally posted by royale View Post
                            Αυτό το "καλό χειμώνα" δε μου άρεσε.
                            Διακρίνω μια ειρωνία...

μπα...απλα προθεση να ληξει η οποια παρεξηγηση ηταν....

Comment

Originally posted by liapos7 View Post
                              Ελιωσα Σπυρο!
                              Ελα παρε παρε φρέσκο πράγμα λέμε! Ντόπιος ανανας απο τον Παναμα με αγαπη!
                              ΑΑΑ ποιότης!
                              απο πια πλευρα του Παναμα; Ειρηνικο ή Ατλαντικο;

Comment

Working...
                              X