Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΣΚΙ

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΣΚΙ

Αγαπητοί φίλοι,
    Όπως σας έγραψα και σε άλλο θρέντ πάω Ιταλία με την αλιτάλια και μου ζητάνε να πληρώσω για τα σκι και το σνόουμπορντ.
    Ισχύει?Γιατί μέχρι τώρα δεν έχω πληρώσει ποτέ.

Επίσης, για τις αποσκευές, ισχύουν τα 23 κιλά κατ' άτομο?

Ξέρετε για την υπηρεσία τις Αλιτάλια ντορ του ντορ?

Ευχαριστώ και περιμένω την απάντηση σας,
    Τεό
    DAVIS 6163 Pro2- Fan Aspirated & Radiation Shield
    cyclogenesis.gr/kifissia

καθε εταιρεια εχει δικη της πολιτικη.
    πχ Aegean - lufthansa - swiss δωρεαν το 1ο σετ
    καποιες αλλες πληρωνεις

Snow is on my D.N.A.-ζητειται δουλεια στις Δολομιτικες Αλπεις

Comment

Εγώ παίδες 2 φορές έχω πάει όλες και όλες με αεροπλάνο και έχω καταλάβει ότι τον εξοπλισμό στον χρεώνουν κάποια χρήματα αλλά αφαιρείται από τα κιλά σου αφενός, και αφετέρου εγώ που έχω πάρει σκληρή θήκη και κοιτάω τα κιλά μου να μην υπερβαίνουν το όριο (μαζί με τον εξοπλισμό) απλά πετάω την θήκη στις μεγάλες αποσκευές και δεν πληρώνω τπτ. Επίσης η χρέωση του αθλητικού εξοπλισμού, δλδ το να σου χρεώσουν τα σκι/μποαρτν, είναι πολύ πιο φτήνη από το να πλήρωνες πρόσθετα κιλά. Τέλος, εχώ την εντύπωση ότι όταν έχεις μαλακή θήκη και τα πληρώσεις, στα βάζουν σε συγκεκριμένο σημείο στο αεροπλάνο και πιθανόν να μην σε χρεώνουν εάν τους πεις οτι θες να τα ρίξουν χήμα και οτι γίνει.

Η σκληρή θήκη πάντως είναι καλή φάση γιατί δεν παίζει να πάθει κατί ο εξοπλισμός και τον δέχονται σίγουρα στις μεγάλες αποσκευές χωρίς να χρεωθείς εφόσον δεν υπερβαίνεις τα κιλά σου. Φυσικά άμα έχεις πολλά κιλά τον χρεώνεις σαν αθλητικό εξοπλισμό για να γλυτώσεις χρήματα. Πιθανόν να μπορείς να τους πεις ότι είναι μονο ένας ο εξοπλισμός και να έχεις την διπλή θήκη αλλά εγώ δεν θα το έκανα...

http://www.ebags.com/product/sportub...ponid=86786467

http://cozywinters.com/shop/st-sb.ht...c=8&zmap=ST-SB

προφανώς και παίζουν καλύτερες τιμές, εγώ νομίζω την είχα πάρει 130 δολάρια την διπλή.

Comment

Working...
      X