Δεν μιλάω συχνά. Μόνο όταν είμαι πολύ πολύ αισιόδοξος. Το θέμα το ανοίγω λοιπόν τώρα, και το αφήνω ελεύθερο για σχολιασμό. [i]"
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Στου Δεκέμβρη τις 9, πούχεις Αννα τη γιορτή σου...
Collapse
X
-
Ακόμη κι εγω ο σουπερ γκρινιαρης πλεον αρχιζω και πειθομαι οτι στις 8 και 9/12 θα αλλάξει ο καιρος...όχι τπτ ακραια χιονια αλλα θα εχουμε επιτελους κακοκαιρια....Δειτε που σταθεροποιειται η προγνωση για την ευνοϊκή θέση του αντικυκλώνα.."Dieu est un comédien jouant devant un public trop effrayé pour rire...
Comment
-
Το μονο που με αγχωνει εμενα, ειναι οτι το φερνει ολο και πιο πισω...;;Originally posted by VasiliskrinΑκόμη κι εγω ο σουπερ γκρινιαρης πλεον αρχιζω και πειθομαι οτι στις 8 και 9/12 θα αλλάξει ο καιρος...όχι τπτ ακραια χιονια αλλα θα εχουμε επιτελους κακοκαιρια....Δειτε που σταθεροποιειται η προγνωση για την ευνοϊκή θέση του αντικυκλώνα..
"
Αγγελος...Χαλκιδα!!!!
Comment
-
Ωραίο το βιντεάκι με τα τραίνα.
Κάπως έτσι θα ήταν και το τοπίο στον Εύρο το Δεκέμβρη του 2001 όταν αποκλείστηκε ολόκληρη αμαξοστοιχία κοντά στη Ορεστιάδα, αν δεν κάνω λάθος, σε 2 μ. χιόνι.Λεωσθένης
Μετεωρολογικός Σταθμός Δροσιάς Αττικής: www.pefteixioni.com
Καιρικό Ιστολόγιο: www.meteodrosia.blogspot.gr
Comment
-
Πάντως αν θυμάμαι καλά...και ο φανταστικός χειμώνας 1991-92 (ΑΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΩΣ...ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΥΔΡΟΣ ΓΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ - σύμπτωση με το φετινό...θα δείξει[i]) ξεκίνησε στην Αττική με ένα χιονιά στις 8 προς 9/12. Πήγαινα Χαλάνδρι σε γιορτή Αννας και το θυμάμαι σαν χτες!"Ο ..."κακός" καλός καιρός μας!!
Comment

Comment