Announcement

Collapse
No announcement yet.

Πουλαω τα Honda μου: HRV - Civic Type R

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Πουλαω τα Honda μου: HRV - Civic Type R

Λοιπον παιδες για οποιον ενδιαφερεται. Το αφεντικο τρελαθηκε!

Honda HRV

Το αυτοκινητο ειναι σε πολυ καλη κατασταση, ατρακαριστο. [b]Ελληνικο με αυτοματη τετρακινηση.[b][b]Με book service στο καλυτερο εξουσιοδοτημενο συνεργειο Honda. [b][b]Δεκτος καθε ελεγχος.[b][b]Μοντέλο: 10/1999[b]Χιλιόμετρα: 172.000[b]Κυβικά: 1600[b]Ιπποι: 105[b]2 Aibag[b]ABS[b]Ηλεκτρικά παράθυρα[b]Ηλεκτρικοί καθρέφτες[b]A/C[b]Κεντρικο κλείδωμα[b]CD Player

Τιμη: €3700[b]Επικοινωνια στο 6946061404

Honda Civic Type R

Σε αριστη κατασταση. Ατρακάριστο. Δεκτος κάθε έλεγχος.[b][b]Μοντελο: 7/2005[b]Χιλιομετρα: 70.000km[b]Πρωτο χερι[b]Book Service στο καλύτερο εξουσιοδοτημένο Honda[b]Φιμε Lumar[b]Οθονη/ DVD Player Pioneer

Κυβικά: 2000[b]Ιπποι: 200[b]2 Aibag[b]ABS/ ESP[b]Ηλεκτρικά παράθυρα[b]A/C[b]Κεντρικο κλείδωμα

Bucket καθίσματα

[b][b]

Τιμή: €10.000!!!

Επικοινωνια: 6946061404"

α ρε φιλε....πως αποχωριζεσαι τετοια εργαλεια...δεν πειραζει.....ας οψεται.....

και εις ανωτερα και εις αλλα με υγεια!! καλες τιμες και αξιοπιστα μοντελα που τα εχεις πιπιλα που λεμε!!
    Σκοπιανοί και άλλοι διαβάστε ιστορία! ΕΣΤΙΝ ΟΥΝ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!
    ΟΡΟΣ ΤΟΜΑΡΟΣ (ΟΛΥΤΣΙΚΑ) 1974 μ. / 28-12-11

Comment

θελω να παω στη λυση του να εχω ενα αυτοκινητο που να συνδυαζει και τα δυο (κατα το δυνατον). οι τιμες που εχω βαλει ειναι οντως πολυ καλες, απο τις χαμηλοτερες που ειδα οτι παιζουν στην αγορα.

αν και πιθανον να δωθουν ανταλλαγη, αν ενδιαφερεται καποιος ας μου πει πριν φυγουν [i]
      "

Comment

μικρο-γρηγορο 4χ4 ειναι (εκτος απο το δικο μου....[i]......daihatsu yrv 4wd 90 ps.....

λεμε τωρα) ειναι το juke...1.6 turbo 200 αλογα σχεδον....αλλα ειναι αλμυρο το ατιμο!! υπαρχει και το juke GTR ME 530 βεβαια....αλλα ειναι αλλη φαση!!"
        Σκοπιανοί και άλλοι διαβάστε ιστορία! ΕΣΤΙΝ ΟΥΝ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!
        ΟΡΟΣ ΤΟΜΑΡΟΣ (ΟΛΥΤΣΙΚΑ) 1974 μ. / 28-12-11

Comment

μηπως ψηνεσαι να κανεις ανταλλαγη το hrv με africa twin 750 με τα παντα ολα και μια διαφορα απο μερους μου???
          τα βυζια της Παολα δεν εχουν σιλικονη....ΜΠΑΤΣΟΙ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ

Comment

Originally posted by clouseau
            θελω να παω στη λυση του να εχω ενα αυτοκινητο που να συνδυαζει και τα δυο (κατα το δυνατον). οι τιμες που εχω βαλει ειναι οντως πολυ καλες, απο τις χαμηλοτερες που ειδα οτι παιζουν στην αγορα.

αν και πιθανον να δωθουν ανταλλαγη, αν ενδιαφερεται καποιος ας μου πει πριν φυγουν [i]
            Κώστα, καν'το σαν κουίζ,που κάτι τέτοια αρέσουν στον jim :

"ποιό αυτοκίνητο συνδυάζει & τα δύο + χώρους + επιδόσεις + + +""
            http://www.foresterclub.gr

Comment

Μιας και το πατε εκει το θεμα οταν με το καλο τα δωσει ο φιλος προτεινω καποια αυτοκινητα.Μαλλον δεν θελεις αυτοκινητο τυπου τζιπ.

Οποτε κοιτας κατι σε Subaru Impreza 1,5 4x4. Αλλα αν θες κατι ποιο δυνατο βλεπεις και το 2.0 Ενδεικτικα 2 λινκ

<a href=http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1938826/" target="_blank">http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1938826/</a>

http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1934918/

Θα σου προτεινα και Panda, Swift, Ignis αλλα θελεις παραπανω αλογακια απ οτι καταλαβα. Δεν εχω βρει κατι καλυτερο και με λογικη τιμη.

Ειτε το 1.5 ειτε το 2.0 να παρεις γλυτωνεις καποια λεφτα απο κοστος συντηρησης[τελη,ασφαλειες, οικονομια στα καυσιμα λογω πιο συγχρονου κινητηρα]Αυτα απο μενα"
              Τι χρειάζεσαι; : 3-5 αλάνια, 3-5 φτυάρια και χιόνια στα 3-5 Πηγάδια
              Aισιόδοξος για τις επόμενες το πολυ 48 ωρες με "δικαιολογημενη" στενοχωρια στα κακα μαντάτα.
              Μακροπροθεσμα αν ερθει καλως θα το δεχτουμε!!!

Comment

Κωστή πρώτον καλοπουλητα και δεύτερον κοίταξε το νέο impreza 1.6 + 2.0 βενζινα και 2.0 diesel,πολυ καλο και όμορφο το 1.5 αλλα δεν συμφέρει!το νέο έχει και αυξημένη απόσταση απο το έδαφος!τα έχουμε γράψει στο θέμα επιλογή 4χ4,κάτι σελίδες πριν!Αν και ακριβό πιστεύω ότι αξίζει!
                μαμ...κακα...SNOWBOARD και νανι!

http://instagram.com/liapos

Comment

Originally posted by JIM FORD
                  μικρο-γρηγορο 4χ4 ειναι (εκτος απο το δικο μου....[i]......daihatsu yrv 4wd 90 ps.....

λεμε τωρα) ειναι το juke...1.6 turbo 200 αλογα σχεδον....αλλα ειναι αλμυρο το ατιμο!! υπαρχει και το juke GTR ME 530 βεβαια....αλλα ειναι αλλη φαση!!
                  το juke 1.6Τ, 190 αλογα μου αρεσει και ειναι το μονο 4κινητο της σειρας. αλλα 30Κ δεν δινω (δεν εχω κιολας)
                  "

Comment

Originally posted by miscelano
                    μηπως ψηνεσαι να κανεις ανταλλαγη το hrv με africa twin 750 με τα παντα ολα και μια διαφορα απο μερους μου???
                    φιλε ευχαριστω αλλα δεν οδηγω μηχανη. παντα ηθελα αλλα δεν με αφησανε![i]
                    "

Comment

@labrosf &amp; liapos
                      thanks για τις προτασεις.
                      ομως καινουργιο αμαξι δεν παιζει. πανε ποιο πολλα τα απαιτουμενα χρηματα. αλλα επισης θελω και τα αλογα [i]

βασικά την επιλογή μου την εχω κανει! αλλα ας το κανουμε quiz αμα θελετε
                      "

Comment

Θες άλογα;εδω είμαστε! 367 ρόδα λέμε ο σιβικουλας!
                        Πάρε το και γίνε μάγκας! [i]"

Comment

θελω και αλογα και τετρακινηση!

Comment

Χμμμ για καινουριο μιλας;;;
                            Τι χρειάζεσαι; : 3-5 αλάνια, 3-5 φτυάρια και χιόνια στα 3-5 Πηγάδια
                            Aισιόδοξος για τις επόμενες το πολυ 48 ωρες με "δικαιολογημενη" στενοχωρια στα κακα μαντάτα.
                            Μακροπροθεσμα αν ερθει καλως θα το δεχτουμε!!!

Comment

το ειχα σκεφτει καποτε να βαλω τετρακινηση απο hrv στο vti,μπαινει αλλα με το d16 μοτερ κι οχι το b16 που εχω οποτε δεν ελεγε να αλλαξω και μοτερ...
                              πχ εδω με το eg
                              [tube]l7wFAXnfrMc[/tube]

τωρα για το κουιζ,αλογα και τετρακινηση,μηπως λες για κανα εβο; για δωσε κι αλλα στοιχεια...κυβικα κλπ
                              (τι κερδιζει οποιος το βρει; [i] )"

Comment

Working...
                              X