Announcement
Collapse
No announcement yet.
"Macedonia"...
Collapse
X
-
ενα συντομο mail είναι καλό να στείλουμε όλοι ...
Hello Blue Tomato Crew!
i am writing to complain about this :
http://imageshack.us/photo/my-images/204/screenshot20111126at115.png/
Macedonia is a Greek province , its not a country.
The country northern of Greece is Skopjie and also called internationally Fyrom
Thanks in advance for your future attention."
Comment
-
Autα να τα βλεπουν οι δικοι μας.Δεν νομιζω απ την ντοματα να το αλλαξουν.
Ετσι παιρνουν την διαφημιση για την οποια πληρωνονται.Τι χρειάζεσαι; : 3-5 αλάνια, 3-5 φτυάρια και χιόνια στα 3-5 Πηγάδια
Aισιόδοξος για τις επόμενες το πολυ 48 ωρες με "δικαιολογημενη" στενοχωρια στα κακα μαντάτα.
Μακροπροθεσμα αν ερθει καλως θα το δεχτουμε!!!
Comment
-
+100000.....Αν τα ζώα τα δικά μας κοιμούνται χρόνια τώρα,τί να σου κάνει και η τομάτα...για τομάτες είναι οι δικοί μας.. [i]Originally posted by LabrosFAutα να τα βλεπουν οι δικοι μας.Δεν νομιζω απ την ντοματα να το αλλαξουν.
Ετσι παιρνουν την διαφημιση για την οποια πληρωνονται.
"
Beati Paoli.........
Comment
-
Νικο το ιδιο μεϊλ ελαβα κι εγω,τα ιδια πραγματα σκεφτηκα κι εγω αλλα δεν μπορω ΕΓΩ να κανω τιποτα. η ντοματα δεν φταιει σε τιποτα,τα τομαρια που μας κυβερνουν φταινε για ολο το χάλι της χωρας μας,εντος κι εκτος χωρας! ποιος θυμαται τον γκαντεμη να λεει ''σε δεκα χρονια (10 ηταν τοτε,τωρα θα ειναι 15-20) θα το εχουμε ολοι ξεχασει''!
να πανε στον αγυριστο κι ακομα παραπερα ολοι τους [i]
ειμαι Μ@ΛΑΚΑΣ Ελληνας πολιτης που καθομαι με σταυρωμενα χερια και πληρωνω μια ζωη μ@λακιες που εχουν κανει αλλοι! α,ξεχασα,εκανα κι εγω μ@λακιες,τους ψηφισα καποτε...
αλλα βλεπεις,εχω ενα μαγαζακι και προσπαθω να το κρατησω ανοιχτο,μεχρι πότε,δεν ξερω...
στα μουτρα τους!
νικο,δεν το βαζεις μια στο κελλαρι; γραψε και 2-3 γραμμες και στειλε το στην ντοματα!Edited by: liapos7 "μαμ...κακα...SNOWBOARD και νανι!
http://instagram.com/liapos
Comment
-
Το πρόβλημα ξέρετε ποιό είναι; Ότι δεν μπορούμε να τους ζητήσουμε ρέστα"!
Ξεκίνησα να το κάνω, αλλά με μια πρόχειρη έρευνα είδα ότι πλέον τα Ηνωμένα Έθνη έχουν παραμερίσει το FYROM και έχουν παγιώσει το "Republic of Macedonia". Ξερά!
Και αν το δούμε αποστασιοποιημένα (δε γίνεται, αλλά λέμε τώρα), οι Αυστριακοί ελέγχουν ποια είναι η επίσημη ονομασία μιας χώρας. Αν αυτή είναι, τί να τους καταλογίσεις;;;
Εγώ είχα μείνει με την εντύπωση ότι το official είναι το FYROM (ακόμα). Και έγινα έξαλλος.
Τώρα παραμένω έξαλλος ως Έλληνας, που δε μπορεί όμως να βρει το δίκιο του...
Θα τους στείλω όμως. Και ίσως αν στείλουμε 500 άτομα κάτι να γίνει. Edited by: royale "The map is full of places that only mean anything to me because of snowboarding...
http://www.hiddencellar.eu
Comment
-
Δυσκολα να μαζεψεις 500 ατομα και δυσκολα να την σταματησουν γιατι πληρωνονται..Λογικα θα σου πουν οτι θα το λαβουν υποψην.Δεν ξερω αν παντα στελνουν ιδιες διαφημισεις και μπορει να μην ασχοληθουν καν.Στην σελιδα σου Κοζουφ [χκ] στους χαρτες γραφουν μακεδονια αντι για φυρομ. Απαντηση των Ελληνων χιονοδρομων ειναι μην πατησουν το ποδι τους εκει περα ακομα και αν ειναι τσαμπα τα λιφτ.Παντως το καταφερνουν πολυ καλα μεχρι τωρα και σιγα σιγα αναγωριζονται ως Μακεδονια.
Και το πιο σημαντικο ειναι ο Ελληνας να ξεχωρισει τον εθνικισμο απο τον πατριωτισμοΤι χρειάζεσαι; : 3-5 αλάνια, 3-5 φτυάρια και χιόνια στα 3-5 Πηγάδια
Aισιόδοξος για τις επόμενες το πολυ 48 ωρες με "δικαιολογημενη" στενοχωρια στα κακα μαντάτα.
Μακροπροθεσμα αν ερθει καλως θα το δεχτουμε!!!
Comment
-
ελα,ποιος θα αναλαβει να γραψει τα σχετικα,να το υπογραψουμε ολοι και να το στειλουμε!για να μαζευτουμε και πιο πολλα ατομα το βαζουμε σε ολες τις ενοτητες να το διαβασουν και να το υπογραψουν κι αλλοι!μαμ...κακα...SNOWBOARD και νανι!
http://instagram.com/liapos
Comment
-
και εγω το ειδα αυτο στο περιοδικο που μου στειλανε καπου οκτωβριο
του εστειλα και ενα μαιλ, και μου απαντησαν ευγενεσταστα, οτι ευχαριστουμε πολυ, και θα το ερευνησουμε το θεμα"
φυσικα δεν εγινε τιποτα και δεν περιμενω να γινει
γενικως δεν ασχολουνται πολυ με αυτα τα πραγματα.
Σε ενα αλλο εγγραφο γερμανικο, που αφορουσε κατι σχετικα με ΕΕ και εθελοντικη εργασια, καποια νησια του αιγαιου τα ειχανε στην τουρκια, την Ιμβρο-Τενεδο την ειχαν ελληνικη κλπ. Τους εστειλα και εκει mail, και τελικα το αλλαξανε. Αλλα μετα διαπιστωστα παρα πολλα λαθη. Πχ την Κυπρο την ειχαν ενωμενη και ολη εντος ΕΕ, καποια νησια οπως η Ιμπιζα δεν υπηρχαν κλπ...Και μου απαντησαν (ευγενικα μεν) οτι ο χαρτης δεν ειναι ακριβης κλπ
το θεμα του ονοματος το χασαμε εδω και παρα πολυ καιρο.
Επρεπε καπου το 92-93 να ειχαμε τελειωσει το θεμα...ισως ο μητσοτακης ειχε δικιο (οσο παραλογο και αν ακουγεται...)Edited by: TURMS "
Snow is on my D.N.A.-ζητειται δουλεια στις Δολομιτικες Αλπεις
Comment
-
Πραγματικά αν μιλήσετε σε σκοπιανό θα νομίζετε οτι οι τούρκοι μας αγαπάνε...Πολύ μισος - κομπλεξ κρίμα που πολλοί απο ελλάδα πάνε και ακουμπανε τα φράγκα τους εκει ανοίγοντας επιχειρήσεις ψωνίζοντας κλπ. αλλα με την κατάσταση στην μπανανία που ζούμε τι να κάνεις.
Εχω δει πάρα πολλα στο διαδίκτυο, τα οποία ανεβάζω σε τυχόν αντιπαραθέσεις.
[tube]http://www.youtube.com/watch?v=bnz6n1h795U&feature=related[/tube]
[tube]http://www.youtube.com/watch?v=mt12ckJzayc[/tube]
Και οσον αφορά τον συγκεκριμένο κύριο...Ηταν πρωθυπουργός των σκοπίων απο το 98 εως το 2002 και το 2006 πήρε βουλγαρική υπηκοοτητα
Comment
-
το κειμενο που ακολουθει ειναι η αλληλογραφια που εγινε απο χθες ως σημερα το βραδυ!
Dear Fotis, I understand that this is a controversial topic. Should we get further complaints in the future, we will have to look into the matter. Thank you for letting us know. Liebe Grüße/Best regards/Saludos, DORIS ZÖRWEG
CUSTOMER SERVICE
Blue Tomato Snowboard Dachstein Tauern GmbH Hochstraße 628 A-8970 Schladming Tel.-Nr. +43/3687/24223-33 Fax-Nr. +43/3687/24223-55
Von: fotis x [mailto:fotis21023@yahoo.com]
Gesendet: Sonntag, 27. November 2011 12:58
An: _info@blue-tomato.com
Betreff: Re: AW: Complaint! Dear Doris,
i'm not mixing up anything.So far the name of this state is Former Yougoslavic Republic Of Macedonia( FYROM),It doesn't matter if the 2/3 (not sure about it) of the countries have recognised it with that name, since this matter is under negotiation between Greece and FYROM,under UN's authority.
However, if you insist on naming the country ''Republic of Macedonia'', please don't send news letters with that name in your customers in Greece.
Best regards,
Fotis
--- On Sun, 11/27/11, _info@blue-tomato.com <info@blue-tomato.com> wrote:
From: _info@blue-tomato.com <info@blue-tomato.com>
Subject: AW: Complaint!
To: "'fotis x'" <fotis21023@yahoo.com>
Date: Sunday, November 27, 2011, 5:25 AM
Dear customer, Thank you for letting us know. However, I think you are mixing up two issues here which are the Province of Macedonia which belongs to Greece and the Republic of Macedonia which has been recognized by 2/3 of all members of the United Nations and is therefore by established right a sovereign state. Liebe Grüße/Best regards/Saludos, DORIS ZÖRWEG
CUSTOMER SERVICE
Blue Tomato Snowboard Dachstein Tauern GmbH Hochstraße 628 A-8970 Schladming Tel.-Nr. +43/3687/24223-33 Fax-Nr. +43/3687/24223-55
Von: fotis x [mailto:fotis21023@yahoo.com]
Gesendet: Samstag, 26. November 2011 22:52
An: _info@blue-tomato.com
Betreff: Complaint! <table ="yiv211542635MsonormalTable" border="0" cellpadding="0" cellspacing="0"> <t> <tr> <td style="padding:0cm 0cm 0cm 0cm;" valign="top"> Hello Blue Tomato Crew!
i am sending you this e- mail to complain about the following link :
http://imageshack.us/photo/my-images...1126at115.png/
For your information Macedonia is a Greek province , not a country.
The country northern of Greece is Skopjie and also called internationally Fyrom
Thanks in advance for your future attention. </td> </tr> </t> </table>
"
Comment

Comment