Announcement

Collapse
No announcement yet.

DEDICATED TO MOUNT (NEW GTR!!!)

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• DEDICATED TO MOUNT (NEW GTR!!!)

<a href=http://www.protothema.gr/car-and-speed/article/?aid=159271" target="_blank">http://www.protothema.gr/car-and-speed/article/?aid=159271</a>

NissanΤο νέο Nissan GT-R

Η Nissan ανακοίνωσε το λανσάρισμα του ανανεωμένου GT-R, το οποίο αναμένεται στην Ευρωπαϊκή αγορά τον Ιανουάριο του 2012.[b][b]Το GT-R του 2012, θα διαθέτει ακόμη μεγαλύτερη ισχύ που φτάνει τους 550 ίππους, βελτιωμένη οικονομία καυσίμου, καθώς και χαμηλότερες εκπομπές ρύπων. Ενώ τα κεραμικά φρένα και η κάμερα οπισθοπορίας είναι στάνταρ στον «μαχητικό» εξοπλισμό του, σημαντικές βελτιώσεις έχουν γίνει τόσο στην ανάρτηση όσο και στη μετάδοση της κίνησης. [b]Οι βελτιώσεις αυτές αφορούν τόσο την ενισχυμένη ακαμψία του πλαισίου, όσο και τις επιμέρους ρυθμίσεις καλύτερου χειρισμού του σε ακραίες οδικές συνθήκες. [b][b]Σε ορισμένες αγορές (όπως την Ιαπωνία και το Ηνωμένο Βασίλειο) θα διατίθεται και μια νέα έκδοση με την ονομασία «TRACK PACK», με αυστηρά διθέσια καμπίνα, ακόμα πιο ειδικές ρυθμίσεις στις αναρτήσεις, πρόσθετη ψύξη στα φρένα, καθώς και διαφορετικές ζάντες. Πρόκειται δηλαδή για μια μετεξέλιξη του μοντέλου Spec V, που μετατρέπει το GT-R σε ένα supercar για αγωνιστικές αποστολές.

550 PS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

"
    Σκοπιανοί και άλλοι διαβάστε ιστορία! ΕΣΤΙΝ ΟΥΝ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!
    ΟΡΟΣ ΤΟΜΑΡΟΣ (ΟΛΥΤΣΙΚΑ) 1974 μ. / 28-12-11

Ναι.... Και το κοστος του θα ειναι πανω απο 160 χιλιαδες ευρω....Ισως και 170! Στη Γερμανια φυσικα θα κοστιζει κατω απο 100 χιλιαρικα (αφου αυτοι δεν ειναι τρελοι να υπερφορολογουν τα ΙΧ), ενω στην Αμερικη θα κοστιζει περιπου 70 χιλιαδες ευρω!!! [i]

0-100 σε 2,8 δευτερολεπτα και 400αρι σε 10,9 ή 10,8 δευτερολεπτα!!! Τα λεγαμε!
    "

Comment

ΤΕΛΙΚΗ? +300?

Comment

ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΕΒΑΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΤΟ ΣΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ...ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΦΤΙΑΞΩ...ΕΙΔΙΚΑ ΕΣΕΝΑ ΜΟΥΝΤ ΠΟΥ ΣΕ ΤΡΕΛΑΙΝΕΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ.....

ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ...ΝΑΙ ΜΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ....Κ ΤΑ ΚΕΡΑΜΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ V-SPEC ΟΧΙ ΣΤΟ ΚΑΝΟΝΙΚΟ.....

ΑΠΛΑ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΗΚΩΣΕΙ ΛΙΓΟ ΠΙΕΣΗ ΑΠΟ 0,8bar ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΣΤΟ 1,1bar.....και ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΣΗΣ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΟ ΣΑΣΜΑΝ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ..ΜΟΝΟ ΣΕ SOFTWARE....ΟΠΟΥ Κ ΕΓΩ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ Κ ΠΑΕΙ ΤΕΛΕΙΑ..ΜΕΧΡΙ Κ LAUNCH ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ....ΑΛΛΑ Κ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ.... ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΑΝ ΓΙΝΕΙ 100%ΠΙΣΩΚΙΝΗΤΟ ΑΝ ΒΑΛΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΥΜΠΙΑ ΣΤΟ R ΚΑΙ ΒΑΛΕΙΣ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΟ ΣΤΟ SNOW...ΤΟΤΕ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΟ ΜΠΡΟΣΤΙΝΟ Κ ΔΙΝΕΙ ΚΙΝΗΣΗ ΜΟΝΟ ΠΙΣΩ.....ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΛΕΕΙ DRIFT....ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΕΟ ΤΟΥΣ....ΠΑΡΟΛΑ ΤΑΥΤΑ ΠΑΝΤΑ ΡΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ.....ΜΑΚΑΡΙ ΑΝΝ ΕΡΘΟΥΝ ΕΤΣΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΑΝ ΤΟ ΠΑΡΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΧΡΟΝΟ..... ;-)[i]"
        DAVIS 6163 Pro2- Fan Aspirated & Radiation Shield
        cyclogenesis.gr/kifissia

Comment

με αρεσεις τεο!! με αρεσει ο τροπος που σκεφτεσαι!!

Comment

παρε και μια ταπα 2,5 καροτσια απο M3!!!!!!

[TUBE]1DytY5F74To[/TUBE]

Comment

Ω ΡΕ ΜΟΤΕΡ!!

Comment

535 άλογα...321 τελική!!!

Comment

Originally posted by JIM FORD
                  ΤΕΛΙΚΗ? +300?
                  315 επισημα.... 320 λογικα θα πιανει διοτι 313 χλμ. επιανε οταν ειχε 480 αλογα. Τωρα με 70 αλογα παραπανω δεν μπορει να εμεινε στα ιδια! Περιπου 320 αναμενω.....

Comment

Originally posted by Loof
                    παρε και μια ταπα 2,5 καροτσια απο M3!!!!!!

[TUBE]1DytY5F74To[/TUBE]
                    Καλα ας δοκιμασει με το νεο GTR να τα βαλει απο σταση. Ακομα και μαμα να ειναι (μολις 550 αλογα), το Μ3 δεν εχει καμια ελπιδα.... Εδω μιλαμε για 0-100 σε 2,8 δευτερολεπτα![i]
                    Ασε που το Μ3 για να βελτιωθει με υπερσυμπιεστη κοστιζει ενα καρο λεφτα... Το GTR με ενα προγραμμα των 1000 ευρω και ενα Cobb Access Port που κοστιζει αλλο τοσο παει στα 600 αλογα
                    Χωρις καν να αλλαξεις εξατμιση.
                    "

Comment

Originally posted by tedscossie
                      ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΕΒΑΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΤΟ ΣΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ...ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΦΤΙΑΞΩ...ΕΙΔΙΚΑ ΕΣΕΝΑ ΜΟΥΝΤ ΠΟΥ ΣΕ ΤΡΕΛΑΙΝΕΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ.....

ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ...ΝΑΙ ΜΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ....Κ ΤΑ ΚΕΡΑΜΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ V-SPEC ΟΧΙ ΣΤΟ ΚΑΝΟΝΙΚΟ.....

ΑΠΛΑ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΗΚΩΣΕΙ ΛΙΓΟ ΠΙΕΣΗ ΑΠΟ 0,8bar ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΣΤΟ 1,1bar.....και ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΣΗΣ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΟ ΣΑΣΜΑΝ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ..ΜΟΝΟ ΣΕ SOFTWARE....ΟΠΟΥ Κ ΕΓΩ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ Κ ΠΑΕΙ ΤΕΛΕΙΑ..ΜΕΧΡΙ Κ LAUNCH ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ....ΑΛΛΑ Κ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ.... ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΑΝ ΓΙΝΕΙ 100%ΠΙΣΩΚΙΝΗΤΟ ΑΝ ΒΑΛΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΥΜΠΙΑ ΣΤΟ R ΚΑΙ ΒΑΛΕΙΣ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΟ ΣΤΟ SNOW...ΤΟΤΕ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΟ ΜΠΡΟΣΤΙΝΟ Κ ΔΙΝΕΙ ΚΙΝΗΣΗ ΜΟΝΟ ΠΙΣΩ.....ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΛΕΕΙ DRIFT....ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΕΟ ΤΟΥΣ....ΠΑΡΟΛΑ ΤΑΥΤΑ ΠΑΝΤΑ ΡΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ.....ΜΑΚΑΡΙ ΑΝΝ ΕΡΘΟΥΝ ΕΤΣΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΑΝ ΤΟ ΠΑΡΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΧΡΟΝΟ..... ;-)[i]
                      Εσυ δηλαδη εχεις μοντελο 2009-2010; Με τα 480 αλογα;
                      Το 2011 εβγαινε με 530 αλογα και απο αρχες 2012 ερχεται με 550 αλογα....

Το 1/4 μιλιου εχει βελτιωθει σημαντικα. Το πρωτο εκανε 11,5 δευτερολεπτα σε drag strip. Το δευτερο σε 11,0 και το τριτο θα κανει μαλλον 10,8 !!!

Οσο για το Nurburgring, το πρωτο εκανε 7.29 μετα κατεβηκε στα 7.26 στη συνεχεια με 530 αλογα πηγε στα 7.24 και τωρα εκανε 7.21 με 550 αλογα αλλα τον Απριλιο θα ξανα τρεξει με στοχο να κανει κατω απο 7.20 την πιστα των 20 χιλιομετρων!!!
                      "

Comment

O TEO EIXE SKYLINE ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ.....

Comment

Originally posted by JIM FORD
                          O TEO EIXE SKYLINE ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ.....
                          Eγραψε το εξης.... ΑΠΛΑ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΗΚΩΣΕΙ ΛΙΓΟ ΠΙΕΣΗ ΑΠΟ 0,8bar ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΣΤΟ 1,1bar.". Αυτο εγω το εκλαμβανω οτι εχει το νεο GTR, οχι το παλιο Skyline GTR (R34-R33-R32). To R35 πρεπει να εχει (η παραγωγη του οποιου ξεκινησε το 2007).
                          "

Comment

δωσε φωτο τεο να λυσεις τις αποριες μας...

Comment

ναι ρε παιδια

το καινουριο εχει

εiχε ανεβασει βιντεακια ο ανθρωπος στο fb Edited by: StavRos

Comment

Working...
                              X