Επειδή πολύυυς λόγος έχει γίνει για το πόσο χιόνι έχει στην Πάρνηθα.. να ξεκαθαρίσουμε κάτι.. ούτε 40-50 εκ. έχει ούτε 1-5. Εκτός από ανεμοσούρια στο βουνό έχει καθαρά περίπου 20εκ. Και αυτό στη στροφή για Μόλα και την αεροπορία κορυφή. Οκ αλλού 18 αλλού 22-23 αλλά εκεί παίζει. Αλλά ρε παιδιά έχουν πολύ μικρή σημασία τα νούμερα. πάνω είναι πανέμορφα και αυτό μετράει....Βλέπω στο άλλο θέμα του σχολιασμού χαρτών να μην μπορούν να ευχαριστηθούν με τίποτα.Στις αναφορές και στο θέμα της Πάρνηθας διαφωνείτε για τα νούμερα και το πόσο χιόνι έχει πάνω.. Ας απολαύσουμε επιτέλους τι έχουμε. Και αφού δεν έχουμε βρωμονοτιάδες εγώ προσωπικά το απολαμβάνω.. Πόσο μάλλον όταν βλέπω 2η κακοκαιρία με χιόνι μέσα στο φθινόπωρο. Όσο και να είναι αυτό. Ήταν πολλά από τα τελευταία φθινόπωρα έτσι?? Έγω πήξιμο με νοτιάδες θυμάμαι τα τελευταία χρόνια..
Λοιπόν 2η ανάβαση σήμερα την ίδια περίπου ώρα με χτές..Ήμουν πάνω από 15-18.30. Χιονόπτωση μέτρια κατά περιόδους - τοπίο μαγικό.. Χιόνι απο το παλιό ξενοδοχείο και μετά. Δύσκολος ο δρόμος μετά την Αγ. Τριάδα μετά τη διασταύρωση με καζίνο.
Αεροπορία

Uploaded with ImageShack.us

Μόλα

Μπάφι

Uploaded with ImageShack.us"
Λοιπόν 2η ανάβαση σήμερα την ίδια περίπου ώρα με χτές..Ήμουν πάνω από 15-18.30. Χιονόπτωση μέτρια κατά περιόδους - τοπίο μαγικό.. Χιόνι απο το παλιό ξενοδοχείο και μετά. Δύσκολος ο δρόμος μετά την Αγ. Τριάδα μετά τη διασταύρωση με καζίνο.
Αεροπορία

Μόλα