Announcement

Collapse
No announcement yet.

Αντικαταθλιπτικο

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Αντικαταθλιπτικο

Επειδη μ' εχει πιασει μαυρη καταθλιψη, αποφασισα να ενεβασω μερικες φωτο απο τα τελευταια ταξιδια μου στον χιονοδρομικο παραδεισο των Αλπεων. Και ξεκιναμε:

SERRE CHEVALIER ΓΑΛΛΙΑ 2008
    Η θεα απο το μπαλκονι μας (χιονιζε [i] )

Aπο το διπλανο μπαλκονι (δεν χιονιζε )

Στις πιστες

Ανεβαινοντας

Κατεβαινοντας

Απο τις πιο ωραιες πιστες και στο βαθος η Briancon

Και μετα φυγαμε

LES ARCS 2009 ΓΑΛΛΙΑ
    Ανεβαινοντας βρηκαμε χιονι απο τα 1700 μετρα και πανω.
    "Πω ρε ...στη μου, δεν εχει χιονι!" ειπε ενας απο την παρεα.
    Το ιδιο βραδυ

Το μερος που μεναμε (Arc1950)

Στο αυγο που συνδεει το Arc1950 με το Arc2000. Στο βαθος το 1950.

Το Arc2000 (κι εδω χιονιζει )

Την ημερα

Πιο ψηλα

Τι να λεμε...

Και μετα φυγαμε

LAAX ΕΛΒΕΤΙΑ 2010

Εδω μεναμε. Rockresort. Εκπληκτικο!

Η θεα απο το παραθυρο

Φωτογραφιες δεν βγαλαμε γιατι λειωσαμε στο σκι. Και που και που σταματουσαμε για κανενα καφε.

Και μετα συνεχιζαμε

Και μετα φυγαμε

Περσι την εβγαλα με ΣΚ στο Μπανσκο. Φωτογραφιες δεν εχω.
    Αντε καλη χιονια και ελπιζω να υπαρχουμε τον Γεναρη γιατι φετος δε μου γλιτωνει. ΘΑ ΠΑΩ ΙΤΑΛΙΑΑΑΑΑΑΑ!!!Edited by: del7531 "

ωραιος!!!στην ιταλια που λες να πας????βρηκες τιποτα καλες τιμες???
    τα βυζια της Παολα δεν εχουν σιλικονη....ΜΠΑΤΣΟΙ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ

Comment

Δολομιτες φιλε. Alta Badia. Θα μενουμε στην Corvara. 70ευρωπουλα την μερα το ατομο, halfboard, 6 νυχτες. 2αστερη πανσιον με πολυ καλο φαγητο απ' οτι διαβασα. Θα κανουμε και κανα δυο γκουρμεδιες αλλου. Κανενα 1000ρικο ολα μαζι τα υπολογιζω (αεροπορικα, ενοικιαση αυτοκινητου-βενζινες, καρτα 5ημερη, διαμονη-διατροφη). Βγαινει και με κανενα 850αρι αλλα επειδη ειμαστε επιρρεπεις στις εφημερες απολαυσεις του φαγητου και του ποτου, το χιλιαρικο βλεπω να το τρωμε. Οσο ακομη εχουμε, θα δινουμε. Καλα να ειμαστε μεχρι τοτε...

Comment

del7531 polu omorfes oi photo sou man! Sxediazw snowtrip fetos stin euriteri perioxi tou Paradiski..anamesa se Les Arc (1800,1950,2000), Bourg saint maurice , La Plagne kai Les Couche pio xwrio protineis?

Euxaristw ek twn proterwn,

Stamatis

Comment

εγω περισι ειχα παει saint foy tarentaise και το προτεινω ανεπιφυλακτα....ειναι αναμεσα απο val d isere kai les arcs....εχει και δικο του χκ το χωριο....πολυ καλο...
          τα βυζια της Παολα δεν εχουν σιλικονη....ΜΠΑΤΣΟΙ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ

Comment

Α ρε απίστευτες ’λπεις!!!
            Υπέροχες αναμνήσεις και για μένα <a href=http://forum.snowreport.gr/forum_posts.asp?TID=25636" target="_blank">εδώ</a>, εδώ κι εδώ..."

Comment

Originally posted by Stam.andriotis
              del7531 polu omorfes oi photo sou man! Sxediazw snowtrip fetos stin euriteri perioxi tou Paradiski..anamesa se Les Arc (1800,1950,2000), Bourg saint maurice , La Plagne kai Les Couche pio xwrio protineis?

Stamatis
              Φιλε εξαρταται τι θελεις. Το Bourg βολευει απο οικονομικης πλευρας και ιδιως αν θελεις να πας και σε αλλα εκτος του Paradiski. Αλλα θα πρεπει να ανεβαινεις καθημερινα στο βουνο με το τρενο. Απο την αλλη μερια Les Arcs - La Plagne ειναι πανω απο 400 χιλιομετρα πιστων. Αν δεν πας του σκοτωμου καθημερινα, δυσκολα το γυρνας ολο σε μια εβδομαδα...
              Το Arc1950 ειναι ski in - ski out, απο αισθητικης αποψης το καλυτερο στην περιοχη με ευρυχωρα διαμερισματα και οχι τα κοτετσια που υπαρχουν συνηθως στη Γαλλια. Για πιο οικονομικα και βολικα θα ελεγα το Arc1800, εχει και καλυτερο apres-ski.
              Aλλα οπως σου ειπα, εξαρταται απο το τι ζητας... Εγω (εκτος απο πολυ χιονι) θελω ski in - ski out και καλο φαγητο. Στο αυτοκινητο θελω να μπαινω μονο το βραδυ για κανενα ποτακι σε καποιο κοντινο μερος...
              Το St. Foy oντως ειναι καλη περιπτωση γιατι ειναι κοντα στα 2 mega χιονοδρομικα.
              Aν μου πεις τι στυλ χιονοδιακοπων σου αρεσει, θα μπορεσω να βοηθησω καλυτερα.

Comment

Originally posted by del7531
                Originally posted by Stam.andriotis

Stamatis
                Φιλε εξαρταται τι θελεις. Το Bourg βολευει απο οικονομικης πλευρας και ιδιως αν θελεις να πας και σε αλλα εκτος του Paradiski. Αλλα θα πρεπει να ανεβαινεις καθημερινα στο βουνο με το τρενο. Απο την αλλη μερια Les Arcs - La Plagne ειναι πανω απο 400 χιλιομετρα πιστων. Αν δεν πας του σκοτωμου καθημερινα, δυσκολα το γυρνας ολο σε μια εβδομαδα...
                Το Arc1950 ειναι ski in - ski out, απο αισθητικης αποψης το καλυτερο στην περιοχη με ευρυχωρα διαμερισματα και οχι τα κοτετσια που υπαρχουν συνηθως στη Γαλλια. Για πιο οικονομικα και βολικα θα ελεγα το Arc1800, εχει και καλυτερο apres-ski.
                Aλλα οπως σου ειπα, εξαρταται απο το τι ζητας... Εγω (εκτος απο πολυ χιονι) θελω ski in - ski out και καλο φαγητο. Στο αυτοκινητο θελω να μπαινω μονο το βραδυ για κανενα ποτακι σε καποιο κοντινο μερος...
                Το St. Foy oντως ειναι καλη περιπτωση γιατι ειναι κοντα στα 2 mega χιονοδρομικα.
                Aν μου πεις τι στυλ χιονοδιακοπων σου αρεσει, θα μπορεσω να βοηθησω καλυτερα.

Euxaristw file gia tin amesi apadisi ,

Vasika tha paw me tin kopela mou k psaxnw kati pou na sundiazei pistes se kodini apostasi (gia mena) k omorfo xorio (gia ekeini). Episis epeidi den tha paw me diko mou amaxi (menw Edinburgo k tha paw meso Geneuis) psaxnw ena resort pou na min xriazomai amaxi gia tis metakiniseis mou. Idanika to meros pou tha paw tha xei k sixni sugoinonia me Geneui.

Peripou posi wra theleis me to trenaki gia na aneveis apo to Bourg sta xionodromika tou Les Arc?To ticket gia to trenaki siberilamvanetai sto paso tou paradiski h einai extra xreosi?

Euxaristw k pali k signwmi gia to plithos twn erotisewn!

Comment

Εχει τρενο Γενευη - Μπουργκ απ οσο ξερω, αλλα πρεπει να ειναι κανενα 4ωρο και λογικα αλλαζεις τρενα. Απο τη στιγμη που δεν θα εχετε μεσο παντως αν μεινετε στο Μπουργκ βρες διαμονη κοντα στο τρενακι για να μην ταλαιπωρηθεις. Η μεταφορα στο βουνο δεν ξερω ποσο και αν κοστιζει κατι. Το χωριο (ή μαλλον κωμοπολη) παντως δεν ειναι τιποτε το φοβερο. Γενικα τα γαλλικα χιονοδρομικα, ενω εχουν φανταστικο σκι, απο γραφικοτητα πασχουν. Εγω παντως θα εμενα στο βουνο, διπλα στις πιστες. Και μαλλον θα χωριζα... [i]"

Comment

Originally posted by del7531
                    Και μαλλον θα χωριζα... [i]
                    Kali h idea sou alla den xorizeis etsi eukola Thessalonikia...

Euxaristw polu gia tis plirofories file! "

Comment

To Chamonix ισως θα ηταν καλη ιδεα (για να μην χωρισεις)

Comment

Συγνώμη τώρα αυτό το θεωρείς αντιθλιπτικό??? Γιατί εγώ τώρα έπαθα κατάθλιψη που τα είδα και είμαι εδώ που είμαι και δεν μπορώ να πάω φέτος...[i]

Μας πέθανες φίλε αλλά οι φωτό είναι όλα τα λεφτά
                        "

Comment

lol Ασε το περασα περσι αυτο και δεν μιλιομουνα. Βεβαια τα σημαντικα ειναι αλλα, αλλα καπου πρεπει να ξεδινεις που και που με κατι που σε γεμιζει. Και για μενα (φανταζομαι ισχυει και για ολους εδω μεσα) το πακετο βουνο-σκι-παρεα-καλο φαγητο μου γεμιζει τις μπαταριες. Δυστυχως για εμας (λογω αποστασης) οι Αλπεις ειναι η κορωνιδα. Ειχα κανει μια προταση παλιοτερα να μεταφερουμε την Ελλαδα αναμεσα στην Ιταλια και τη Γαλλια, αλλα δεν εγινε δεκτη...

Comment

Working...
                          X