Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΣΑΝΙΔΙ *DC Pbj159cmWide 2011*

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΣΑΝΙΔΙ *DC Pbj159cmWide 2011*

Ειναι της σεζον 2010/11. Εχω κανει μια κατεβασια μονο λογω ελλειψης χρονου αλλα και πολυ κοσμου στο λιφτ εκεινη την μερα.Δεν εχει καμια γρατσουνια ειναι ακριβως οπως την αγορασα.Εχει το εργοστασιακο κερωμα ακόμα.250ευρω.Για περισσοτερα πμ
    Τι χρειάζεσαι; : 3-5 αλάνια, 3-5 φτυάρια και χιόνια στα 3-5 Πηγάδια
    Aισιόδοξος για τις επόμενες το πολυ 48 ωρες με "δικαιολογημενη" στενοχωρια στα κακα μαντάτα.
    Μακροπροθεσμα αν ερθει καλως θα το δεχτουμε!!!

το πορτοκαλι ειναι

Comment

Ναι, googlαρε για περισσοτερα χαρακτηριστικα
      Aισιόδοξος για τις επόμενες το πολυ 48 ωρες με "δικαιολογημενη" στενοχωρια στα κακα μαντάτα.

Comment

αυτο εχω ...μπορω να πω οτι ειναι ενα παρα πολυ καλο σανιδι ..ειμαι πολυ ευχαριστιμενος και δεν το αλλαζω για κανενα λογο...για οσους ενδιαφερονται ειναι flat base..με πολυ μαλακο flex και τα κανει ολα μια χαρα ..απο αλματακια,,παιχνιδι ,,εντος και εκτος πιστας..ειναι ενα σανιδακι οτι πρεπει για τα χιονοδρομικα μας...ασχετα που το δινει η DC για jib board..οπιος το παρει θα το χαρει παιδια...εχω δοκιμασει πολλα σανιδια ...απ ολα τα σανιδια μου βαζω 1 το lib..banana..kai 2 to dc....το σανιδακι αυτο με μαλακη μποτα και μαλακη δεστρα ,κανεις παπαδες,,ερωτηση...η τιμη ειναι συζη....η ακατεβατα 250...[i]"

Comment

Φιλος σε ευχαριστω για το review που μου εδωσες. Δυστυχως η ευτυχως η τιμη ειναι ακατεβατη

Comment

Working...
          X