Announcement

Collapse
No announcement yet.

Συνάντηση στον Βόρα!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by notis_tripoli
    Originally posted by SUMMERSNOW
    παω να κανω καμια δουλεια.νοτη θα σε εχω στα υπ`οψιν μου το κατεχεις το αθλημα χαχαχααχαχαχ
    μα δεν θα της πεις που θα την πας ρε!εσυ θα πεις οτι θα πατε σε μια εκλησια στα 2524 που ειναι θαυματουργη και οτι μεσα στον ταφο ειναι η θαυματουργη εικονα και πρπει να κατεβει να προσκηνησει!!!![i]

φιλε και εγω θα πεταχτω καπου......για οτιδηποτε χρειαστεις ειμαι εδω!!!

σε τετοια θεματα πρπει να δινουμε χερι βοηθειας......με τετοια κριση που εχουμε!

θα σκεφτω και αλλες λυσεις αν θες και θα σου πω
    και ειναι και της εκκλησσιας....θα την κανω συμφωνια ,δεν θα βγαλεις αχνα και θα σε παω στην καλυτερη εκκλησια !!!πω πω θα λεει παει τρελαθηκε ο γαμπρος μου τα λεμε αυριο ,πολυτιμη η βοηθεια σου θα σκεφτω και γω καμια καλη λυση για τους πεθεροπληκτους καλο βραδυ
    "

Comment

• Originally posted by SUMMERSNOW
      ειναι απο τα μερη σου γιαννη φατσα καρτα παγγαιο,αντεχει στο κρυο .
      νοτη καμια καλυτερη ιδεα δεν εχεις???????[i]

δυσκολη περιπτωση χαρη Edited by: ΧΕΙΜΩΝΑΣ "
      Μήπως,ο κακός μας ο καιρός,ήταν μέχρι χτες???

Comment

• Originally posted by MountExplorer
        Originally posted by notis_tripoli
        θελω να δω φωτο με mount και loof με χαμογελο μεσα στην υπογα και να κρατανε απο ενα κρανιο στο χερι ο καθενας[i]

περιμενω!!!!!!
        Ανετα σε λεω.....
        ανετος και εσυ και ο αλλος

αναμενουμε λοιπον!!!!!!"
        Αν ρωτήσεις κάτι θα φανείς μια φορά βλάκας... Αν δεν ρωτήσεις θα είσαι για πάντα...!!!
        Αν δεν ξέρεις ναγαπάς....μάθε τουλάιστον να μην πληγώνεις!
        Καλύτερα να μετανιώσεις για κάτι που έκανες...παρά για κάτι που δεν έκανες!

Comment

• Originally posted by notis_tripoli
          Originally posted by MountExplorer
          Originally posted by notis_tripoli
          θελω να δω φωτο με mount και loof με χαμογελο μεσα στην υπογα και να κρατανε απο ενα κρανιο στο χερι ο καθενας[i]

περιμενω!!!!!!
          Ανετα σε λεω.....
          ανετος και εσυ και ο αλλος

αναμενουμε λοιπον!!!!!!
          λοιπον στα σοβαρα τωρα ,δεν εχω παει σε κεινο το εκκλησακι και το χω απωθημενο ,οσο για την υπογα και τα κρανια δεν τραβαω ζορι .για ποτε το εχετε κανονισει ?κυριακη μπορω και σαββατο μετα τις 3 αλλα θα φτασουμε νυχτα .μετα τις 3 εννοω αναχωρηση απο δω
          "

Comment

• Για πρωι στις 10 ξεκίνημα για εκκλησάκι απο τη βάση του χιονοδρομικου.

Comment

• Originally posted by Loof
              Για πρωι στις 10 ξεκίνημα για εκκλησάκι απο τη βάση του χιονοδρομικου.

τελικά Σάββατο;"
              Γιώργος Ξηρολίβαδο Βεροιας 1217μ
              http://penteli.meteo.gr/stations/palaioskilitsi/

Comment

• Ναι, στις 10 βάση για εκκλησάκι και στις 12 συνάντηση στο kaimak inn.

Comment

• Παιδιά ,πλέον είμαστε ένα διήμερο μόλις πριν την συνάντηση ,ας βάλουμε-με τον κλασικό πια τρόπο -τα ονόματα μας σε λίστα ,για να έχει και ο Ντίνος μια ιδέα πόσοι θα είμαστε πάνω κάτω.Ξεκινάω με κάποια ονόματα την λίστα και προσθέτει ο καθένας το δικό του:

1.Mountexplorer
                  2.Kapten
                  3.Loof
                  4.Kaimktsalan (90%)
                  5.j.s.

Comment

• 1.Mountexplorer
                    2.Kapten
                    3.Loof
                    4.Kaimktsalan (90%)
                    5.j.s.
                    6. raptor (μαζι μου)

Comment

Ναι, στις 10 βάση για εκκλησάκι και στις 12 συνάντηση στο kaimak inn.
                      Θα ανεβείτε σίγουρα τελικά στο εκκλησάκι Αντώνη?? Πόσοι υπολογίζετε?
                      Υπάρχει μια περίπτωση να έρθουμε κι εμείς με το jimny..[i]
                      Αύριο θα σας ενημερώσω για σίγουρα!

"

No SNOW ... No future !!!

Comment

• Originally posted by annie_
                        Originally posted by Loof
                        Ναι, στις 10 βάση για εκκλησάκι και στις 12 συνάντηση στο kaimak inn.
                        Θα ανεβείτε σίγουρα τελικά στο εκκλησάκι Αντώνη?? Πόσοι υπολογίζετε?Υπάρχει μια περίπτωση να έρθουμε κι εμείς με το jimny..[i]Αύριο θα σας ενημερώσω για σίγουρα!
                        Αnnie εγω με τον Γιωργο(Μount Εxplorer) και τον raptor θα ανέβουμε σιγουρα.καλα είναι να δηλώσουν και τα υπόλοιπα παιδιά που θα ανέβουν στο εκκλησάκι να ξέρουμε πόσοι θα είμαστε."

Comment

• [QUOTE=Loof]
                          Originally posted by annie_
                          Αnnie εγω με τον Γιωργο(Μount Εxplorer) και τον raptor θα ανέβουμε σιγουρα.καλα είναι να δηλώσουν και τα υπόλοιπα παιδιά που θα ανέβουν στο εκκλησάκι να ξέρουμε πόσοι θα είμαστε.
                          Oκ!! Εγώ θα σας πω αύριο για σίγουρα![i]
                          "

No SNOW ... No future !!!

Comment

• Λογικα δεν θα εχει πολυ χιονι επανω ωστε να μην μπορεσουμε να ανεβουμε!
                            Υπαρχουν δυο διαδρομες. Μια που πηγαινει μεσα απο τις πιστες και μια περιφερειακη που ξεκιναει απο το παλιο φυλακιο και εχει μικροτερη κλιση. Η τελευταια ενδεικνυται στην περιπτωση μας αφου χιονι παγωμενο και ανηφορα δεν ειναι καλος συνδυασμος ακομα και με καλα λαστιχα.

Comment

• Mount ποια διαδρομή έχει λιγότερο λερωμα;

Comment

Mount ποια διαδρομή έχει λιγότερο λερωμα;

απο πιστες"
                                Γιώργος Ξηρολίβαδο Βεροιας 1217μ
                                http://penteli.meteo.gr/stations/palaioskilitsi/

Comment

Working...
                                X