Announcement

Collapse
No announcement yet.

Δημοψηφισμα

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Δημοψηφισμα

Μετα απο την επικινδυνη πρακτικη του χρηστη qkatharopo απεναντι στην ομαλοτητα του φορουμ(δρομολογηση κατασταση ροντεο) οφειλω να ανοιξω δημοψηφισμα για το εαν πρεπει ή οχι να παραμεινει στο φορουμ

Εγραψε στο θεμα σχολιασμος χαρτων 2011-2012 σελιδα 186

Originally posted by gkatharopo
    συνεχιστε να λετε αερολογιες και να χαιρεστε.180 σελιδες θεμα με 1800 ποστ εκτος τοπου και χρονου.
    META AΠΟ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ

Originally posted by hermes

Nα σταλει στην γυαρο για παραθερισμο ο καθαροπουλος που με δολο[i] προσπαθει να δημιουργησει ασταθεια στο φορουμ(κατασταση ροντεο) με ανυπολογιστες συνεπειες για το καιρικο αυριο
    Σε ανοιχτη επιστολη μου προς ολους,καλω ολα τα μελη του φορουμ να μην δωσουν ψηφο εμπιστοσυνης σε αυτο τον επικινδυνο ανθρωπο και να τον οδηγησουν στον δρομο της εξοδου απο το φορουμ

Ως ποτε θα συνεχιστει αυτο;;;Ντροπη και αισχος
    και ο χρηστης borios polos και magesnow συμφωνουν για δημοψηφισμα και προταση μομφης κατα του χρηστη qkatharopo

Originally posted by borios_polos
    επανασταση!!!..καταθετω προταση μομφης συντροφε ερμη και δεν δινω ψηφο εμπιστοσυνης...κατω η καθαροχουντα!!!

και

Originally posted by MageSnow
    Να γινει δημοψηφισμα!

ΑΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ SNOWREPORT

Edited by: hermes "
    0
    Ναι θελω να μεινει,του δινω ψηφο εμπιστοσυνης
    0%
    0
    Οχι θελω να φυγει,ειναι επικινδυνος για το φορουμ
    0%
    0
    Δεν ξερω-Δεν απαντω
    0%
    0
    Μου ειναι αδιαφορο...
    0%
    0
    Οι λεμονιες εχουν ανθησει και ο ηλιος λαμπει....
    0%
    0
    Μελος της γνωστης κλικας που μαστιζει το snowreport,τυχον επικοινωνια μαζι μου,μονο με pm...!!!

ψηφισα!!!θελουμε δημκρατια ..οχι αλλη φιμωση του λαου...[i]"
    ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΓΙΑΓΚΟΣ ΔΡΑΚΟΣ...ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΑΣ

Comment

ψηφιζω το 5 χαχαχααχαχαχαχαχαχχααχχααχχα

Comment

και εγω εμπνευστηκα απο της λεμονιεςςςςςςςςςς[i]"
        Μήπως,ο κακός μας ο καιρός,ήταν μέχρι χτες???

Comment

Να εκδιωχθει ο Καθαροπουλος 1ον γιατι ακομα να μας αποδειξει οτι στο Ωραιοκαστρο εχει ριξει πανω απο 15 ποντους χιονι
          2ον γιατι το καρο με τα 2 αλογα που οδηγαει εχει φαει πολλακις την σκονη μου στον δρομο απο την ιταλιδα μου
          3ον γιατι ειναι βαζελος!

Ο ΛΑΟΣ ΜΙΛΗΣΕ
          Edited by: MageSnow
          Γνωστος αγνωστος αναρχοακροδεξιος μελος γνωστης κλικας που λυμαινει τους κολπους του snowreport!!

Comment

Επισης στο θεμα

To ευρώ η αιτία της αχιονίας στη Β Ελλάδα

Εγραψε

Originally posted by gkatharopo

τον λουζετε πανηγυρικος πλαγιος οριζοντιος και καθετος?αν εννοεις το τεευταιο 40ποντο ναι.απο το 01 μεχρι και το 06 ειχε καθε χρονο τουλαχιστον ενα χιονια πανω απο 10 ποντους η θεςς και μερικους 20 και ο τελευταιος τον φλεβαρη του 06 15.
            Τον λουζουμε;;;Ντροπη
            Πλαγιος-οριζοντιος-καθετος;;;Ντροπη

Ο λαος μιλησε

"
            Μελος της γνωστης κλικας που μαστιζει το snowreport,τυχον επικοινωνια μαζι μου,μονο με pm...!!!

Comment

ΚΟΛΑΦΟΣ!!!!!!....[i]"
              ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΓΙΑΓΚΟΣ ΔΡΑΚΟΣ...ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΑΣ

Comment

ψηφιζω να φυγει για παραδειγματισμο....φυλακη να τον βαλουμε τον αλητη!!![i] Edited by: gkatharopo "
                AMBER ALERT!!!!Αγνοουνται 5-10 ποντοι στο μαρουσι...Αν τους εντοπισει κανεις ας τηλεφωνησει στο 100 στο 200 η στο χαμογελου του χαζου....
                www.northmeteo.gr
                Γνωστος και ως "ιερεας"

Comment

Να φύγει να πάει σπίτι του μπας και δούμε άσπρη μέρα[i]"
                  http://www.youtube.com/watch?v=FsLwAsmHH_0

Comment

υποστηριζω το 5! αντιπροσωπευει τη πραγματικοτητα!![i]"
                    ...R.I.P. ΑΛΕΞΗ...
                    Μετεωρολογικός Σταθμός Αγ. Στεφάνου Αττικής : http://www.xionia.com
                    https://www.facebook.com/AddictionToSnow
                    http://www.thinkinghumanity.com
                    https://www.facebook.com/ThinkingHumanity

Comment

Ψηφιζω παραμονη του gkatharopo γιατι ειναι βαζελος!!![i]"

Comment

[i]"

Comment

Originally posted by weatherfriend
                          Ψηφιζω παραμονη του gkatharopo γιατι ειναι βαζελος!!![i]

Nα μεινει τοτε"
                          xioni gia panta

Comment

Ο καθαροπουλος δεν ειναι ΒΑΖΕΛΟΣ...ψεματα λεει...για να παρασυρει το πληθος στο να του δωσει ψηφο εμπιστοσυνης αλλα παρολο που με δολο και με ραδιουργο τροπο διαδιδει αυτες τις ψευτιες ο ΛΑΟΣ του snowreport δεν παραπλανηθηκε και αποφασισε με 9 ψηφους να εκδιωχθει απο το φορουμ εναντι 2 ψηφων που λενε να μεινει(Η μια ψηφος θα ειναι η δικια του)αρα εναντι μιας ψηφου...
                            Ετσι λοιπον το 90% αποφασισε να μην παρει ψηφο εμπιστοσυνης
                            Το 10% αποφασισε να παρει ψηφο εμπιστοσυνης(Η δικια του δεν μετραει)

Και αλλες 9 ψηφοι πηγαν στο γαμο του καραγκιοζη
                            1 απο αυτες λεει δεν ξερω,δεν απαντω και 8 λενε για τις λεμονιες και τον ηλιο

ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 12:00 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ O ΚΑΘΑΡΟΠΟΥΛΟς ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΤΑΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΟΥ SNOWREPORT ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΗΣΗ ΤΟΥ...ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΤΟΥ SNOWREPORT

<a href=http://imageshack.us/photo/my-images/163/sinuscliffhanger.jpg/" target="_blank"></a>

Uploaded with ImageShack.us

O ΛΑΟΣ TOY SNOWREPORT ΜΙΛΗΣΕ
                            Edited by: hermes "

Comment

τυχοδιωκτικο και αποπροσανατολιστικο το δημοψηφισμα[i]"

Comment

Working...
                              X