Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΕΥΡΩ ή ΔΡΑΧΜΗ;;;

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ΕΥΡΩ ή ΔΡΑΧΜΗ;;;

Ας βάλουμε την άποψή μας, στην υποτιθέμενη περίπτωση που μας ζητηθεί κάτι τέτοιο...

Να σας δώσω και ένα λίνκ, όπου έχουν ψηφίσει ήδη πάνω από 12000 άτομα στην ίδια ερώτηση...

<a href=http://www.newsbeast.gr/polls/?plid=22" target="_blank">http://www.newsbeast.gr/polls/?plid=22</a> "
    0
    ΕΥΡΩ.
    0%
    0
    ΔΡΑΧΜΗ.
    0%
    0
    Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα.
    0%
    0
    ΔΞ/ΔΑ
    0%
    0

http://weatherparty.blogspot.gr/
    Η καλύτερη εποχή μετά το χειμώνα, είναι απλά ο επόμενος χειμώνας!!!

στο σαιτ αυτο Κωστα τωρα φτασανε τις 13.000+ και ειναι μαχη σωμα με σωμα..
    το ειπα κ πιο πριν, με βαρια καρδια ψηφιζω Ευρω..
    carpe diem - αδραξε την ημερα

If I have seen further it is by standing on the shoulders of giants

Comment

Αν είχαμε ηγέτη πραγματικό δεν θα υπήρχε κανένα πρόβλημα...με τέτοιους γελοίους πολιτικούς στην Ε.Ε., θα παίζαμε χωρίς συναγωνισμό...μας χρωστάνε δεν τους χρωστάμε, ή απλά μας χρωστάνε περισσότερα...χρειαζόμαστε πολιτικούς με...σβαρνιστά και όχι προσκυνημένους, ξεφτίλες και τυχοδιώκτες δοσίλογους...Το να πάμε στη δραχμή δεν αποτελεί και κάτι εκτός πραγματικότητας, άλλωστε Ευρωζώνη για μένα πια δεν υφίσταται...

http://weatherparty.blogspot.gr/
      Η καλύτερη εποχή μετά το χειμώνα, είναι απλά ο επόμενος χειμώνας!!!

Comment

Ειτε ευρω, ειτε δραχμη τα επομενα χρονια για την Ελλαδα θα ειναι μαυρα. Αυτο βλεπω και τιποτε αλλο.

Με την δραχμη θα πωνεσουμε" ασχημα στην αρχη, το μελλον ειναι αγνωστο.. Με το ευρω το μελλον ειναι αργος αλλα σταθερος θανατος..."
        Γιάννης Ζάχαρης
        http://www.meteokav.gr/

Comment

ΜΠΡΟΣ ΓΚΡΕΜΟΣ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΡΕΜΑ........

αργος θανατος στη μια περιπτωση.....

πισωγυρισμα σε δεκαετια 50-60 στη δευτερη

Comment

Ελπίδα και πίστη στα χέρια ΜΟΥ.
            ΑΛ ΦΑ, ΒΗ ΤΑ ΓΑ, ΜΑ ΔΕ Λ ΤΑ ΕΨ ΙΛΩΝ. ΣΤ ΙΓΜΑ. ΖΗ ΤΑ, Η ΤΑ, ΘΗ ΤΑ ΙΩΤΑ ΚΑ ΠΑΛΑΜ ΔΑ. ΜΗ ΝΥΞ Η, Ο ΜΙΚΡΟΝ, ΠΥΡΟΣ ΙΓΜΑ ΤΑΦΗ Ψ ΙΛΩΝ, ΦΥ ΨΥΧΗ Ο ΜΕΓΑ!
            Μόνο οι γύφτοι δεν έχουν πατρίδα!

Comment

με δυσκολια ψηφισα δραχμη γιατι δεν θα κανουμε και παρτυ αν ποτε γινει κατι τετοιο..αλλα κι εγω ειμαι της λογικης καλυτερα τωρα και ημιλιποθυμος και σε ασιτεια παρρα μετα σε κωματοδη κατασταση
              ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΓΙΑΓΚΟΣ ΔΡΑΚΟΣ...ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΑΣ

Comment

Ρε μην κάνετε έτσι για κάτι το οποίο εν ευθέτω χρόνω δεν θα υπάρχει Edited by: Telxinas
                ΑΛ ΦΑ, ΒΗ ΤΑ ΓΑ, ΜΑ ΔΕ Λ ΤΑ ΕΨ ΙΛΩΝ. ΣΤ ΙΓΜΑ. ΖΗ ΤΑ, Η ΤΑ, ΘΗ ΤΑ ΙΩΤΑ ΚΑ ΠΑΛΑΜ ΔΑ. ΜΗ ΝΥΞ Η, Ο ΜΙΚΡΟΝ, ΠΥΡΟΣ ΙΓΜΑ ΤΑΦΗ Ψ ΙΛΩΝ, ΦΥ ΨΥΧΗ Ο ΜΕΓΑ!
                Μόνο οι γύφτοι δεν έχουν πατρίδα!

Comment

Διαβάστε εδώ ορισμένοι..........

<a href=http://www.capital.gr/stoupas/?i=i04112011" target="_blank">http://www.capital.gr/stoupas/?i=i04112011</a>"
                  If skiing was easy they would call it snowboarding.

Comment

δραχμη για ολους τους λογους που εχω αναφερει σε αλλο θεμα .πολυ σωστα το εθεσε εδω ο βαγγελης και ο λινκ

Comment

Στην δραχμη γυρνας μονο υπο εναν ορο

Οτι η ελλαδα θα κυβερνηθει απο πατριωτη πρωθυπουργο ο οποιος θα κοιταξει το μακροπροθεσμο συμφερων της ελλαδος και πως δεν θα ξανα φτασει η χωρα σε αυτη την κατασταση
                      Δεν θα λαδωνει τους καναλαρχες,ουτε θα τους δινει εργα,θα νοικοκυρεψει τα παντα και ολοι θα κανουν μοκο,ουτε απεργειες ουτε τιποτα...
                      θα εχει παραγωγη η ελλαδα αγροτικη και βιομηχανικη αλλα και παραγωγη γενικα(πινεζες καρφιτσες και λοιπα) και γενικα ο κοσμος θα δουλευει,θα εκμεταλευτει τους πορους(χρυσο πετρελαια και λοιπα) προς οφελος του λαου και γενικα με πολυ απλα λογια θα αλλαξει την νοοτροπια του ελληνα και θα το κανει να σκεφτετε πρωτα το κοινο συμφερον και μετα την παρτυ του
                      Επειδη ομως μας κυβερνουσαν και θα μας κυβερνουν πουλημενοι μεχρι το μεδουλι(οχι μεχρι το κοκακο,μεχρι το μεδουλι)
                      ΨΗΦΙΖΩ ΕΥΡΩ γιατι ειμαστε ραγιαδες αναξιοι να υπερασπιστουμε τα του οικου μας...Οποτε κοκο μπλοκο και σιωπη...Παντελονακι κατω και ας τα εκμεταλευτουν οι ξενοι...Τελος...Ευρω και παλι ευρω και καμια εθνικη κυριαρχια και λοιπα γιατι αυτο μας αξιζει
                      Να πω και κατι τελευταιο που δεν εχω καταλαβει για πια κυριαρχια μιλαμε ρε παιδια αφου εαν το ευρω συνεχισει να υπαρχει στο τελος θα γινουμε σταν τις Η.Π.Α αρα για πιο ξεπουλημα μιλαμε...Αυτο ηταν απο την αρχη το ευρω,δηλαδη υπηρχε κανεις που να νομιζε οτι δεν θα γινοταν καποτε η ενωση σαν τιςς Η.Π.Α και η εξωτερικη πολιτικη θα ηταν κοινη και η οικονομικη πολιτικη θα ηταν κοινη και λοιπα...Τεσπα...Δεν ξερω...
                      Edited by: hermes
                      Μελος της γνωστης κλικας που μαστιζει το snowreport,τυχον επικοινωνια μαζι μου,μονο με pm...!!!

Comment

euro ....

Comment

Originally posted by hermes
                          Επειδη ομως μας κυβερνουσαν και θα μας κυβερνουν πουλημενοι μεχρι το μεδουλι(οχι μεχρι το κοκακο,μεχρι το μεδουλι)
                          ΨΗΦΙΖΩ ΕΥΡΩ
                          όχι φίλε...εξοδος από την ευρωζώνη σημάινει έξοδος από ΕΕ. θα καταρρευσει το οικοδόμημα η ελλάδα κ οι νταβατζηδες.
                          Βόλος Αυστρία παράνοια κ βία

Comment

Originally posted by peppermint
                            Originally posted by hermes
                            ΨΗΦΙΖΩ ΕΥΡΩ
                            όχι φίλε...εξοδος από την ευρωζώνη σημάινει έξοδος από ΕΕ. θα καταρρευσει το οικοδόμημα η ελλάδα κ οι νταβατζηδες.
                            Να σε ρωτησω πριν μπουμε στην ευρωπαικη ενωση,απο το 1821 και μετα κυβερνησε ποτε ελληνας την ελλαδα;;;
                            Η ερχοντουσαν θαλασσοδανεια απο την ευρωπη και τα τρωγαμε πριν καν φτασουν στην ελλαδα
                            Ξεκινουσε το δανειο απο την αγγλια ας πουμε 5000 λιρες και στα ταμεια του κρατους μπαιναν 200 λιρες,οι αλλες στον δρομο ειχα φαγωθει...
                            Μην κανουμε οτι δεν καταλαβαινουμε τωρα και λεμε πραγματα ανυποστατα
                            Τα συμφεροντα στην ελλαδα ειναι συμφεροντα
                            εξοδος απο την ευρωπαικη ενωση δεν σημαινει οτι θα παψουν τα συμφεροντα να υπαρχουν
                            Οι αμερικανοι θα μας κανουν κουμαντο οπως μας κανουν και τωρα
                            Επισης πρεπει να γνωριζεται οτι η μαερικη κανει κουμαντο και στην ευρωπη ακομα δεν εχει σταματησει η επιροη της μετα τον β παγκοσμιο πολεμο
                            Αυτη που κυβερνουν εξυπηρετουν και θα εξυπηρετουν συμφεροντα ξενα και οχι ελληνικα...

Και να στο πω και πιο απλα φιλε

Εγω αν βαλω για πρωθυπουργος θα βρω την ψηφο μου στην καλπη;;;
                            Γιατι εγω ουτε διορισμους θα ταξω ουτε dolce vita...Δεν θα την βρω γιατι ειμαι ενας ο οποιος δεν εχω κανενα κυκλωμα να με προωθησει...
                            Οι ελληνες εχουν μαθει στην μασα(μας μαθαν στην μασα)και εμεις το δεχτηκαμε
                            Δεν εχεις καταλαβει οτι οι νταβατζηδες ειναι οι ελληνες και οχι οι ευρωπαιοι και με πια εννοια στο λεω;;;θα μου πεις κατσε δηλαδη ο γερμανος θελει το καλο μου;;;δεν θελει να του ξεπουλησω τα παντα και λοιπα...ναι θελει ειναι απαντηση οταν βλεπει οτι ειμαστε ραγιαδεςς και αναξιοι,παρτακιδες και πουλημενοι χωρις αξιες και λοιπα ερχεται και τα περνει ολα και καλα κανει ρε φιλε...Δεν ειναι αυτος ο νταβατζης,εμεις του δινουμε το δικαιωμα γιατι εμεις ειμαστε μεγαλυτερη νταβατζηδες κατα της ιδιας μας τηνς χωρας....μην εχουμε αυταπατες οτι φταει το ευρω για ολα αυτα...Πρωτα απο ολα φταιμε εμεις και βεβαια και οι ευρωπαιοι,αλλα εμεις τους αφησαμε να μας το κανουν αυτο
                            Γιατι οταν δανειζομασταν με το τσουβαλι λεφτα απο το 1980 και μετα δεν βγηκε ενας να πει...οπα ρε παιδια...οπα φτανει δεν τα θελουμε τα λεφτα,δεν θελουμε αυξησεις στις συνταξεις και στους μισθους γιατι ειναι ΔΑΝΕΙΚΑ...οχι κανεις δεν το πε...και αν καποιος το πε τον καταπιε το πηγαδι...Τωρα λοιπον κοκο μπλοκο και μοκο μαζι...Ολοι φωναζαν ζητω και γεια και ζητω και γεια και αντε να φθασουμε τους γερμανους σε μισθους και λοιπα χωρις να κανουμε τιποτα με δανεικα...
                            ΕΜΕΙΣ ΑΝΟΙΞΑΜΕ ΤΟ ΚΟΥΤΙ ΤΗΣ ΠΑΝΔΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ....Αλλα τι να κανουμε...ολα πεδω πληρωνονται
                            Οπως επισης και να σου πω ακομα
                            οτι το ευρω αυτο ειναι

ΕΕ=Η.Π.Α (Αυτος ηταν ο σκοπος)και οταν μπαιναμε το ξεραμε...η ετσι θελω να νομιζω)
                            Μελος της γνωστης κλικας που μαστιζει το snowreport,τυχον επικοινωνια μαζι μου,μονο με pm...!!!

Comment

Η Ευρώπη δεν μπορεί να γίνει ΗΠΑ τόσο για οικονομικούς λόγους όσο και για ιστορικούς, εθνικούς...στην Ευρώπη πχ ειναι πολύ ανεπτυγμένη η εθνική συνείδηση (εθνικισμός έως και ρατσισμός μεταξύ των ίδιων κρατών μελών της)..μην ξεχνάμε ότι όλοι οι Παγκόσμιοι Πόλεμοι και γενικά όλα τα κακά της Υφηλίου έχουν την κοιτίδα" τους στην Ευρώπη..."

Comment

Working...
                              X