λετε να μην ανοιξει για φετος καθολου λογω βλαβης?
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ξερει κανεις τι βλαβη εχει η στυγα?
Collapse
X
-
Η βλάβη οφείλεται όπως πάντα άλλωστε στο μοτέρ. Το ακριβές πρόβλημα το γνωρίζει μόνο ο τεχνικός και κανα 2-3 άτομα του χιονοδρομικού.
Δεν νομίζω να μείνει κλειστεί για πάντα η καθυστέρηση της επισκευή της ίσως οφείλεται στις άσχημες καιρικές συνθήκες(που δεν νομίζω)αλλα το πιο πιθανό είναι να περιμένουν κάποιο ανταλλακτικό. Ας ελπίσουμε ότι θα είναι έτοιμη σύντομα γιατί είναι κρίμα να πάει χαμένο τόσο φρέσκο χιόνι.http://www.kiteclub.gr
-
βρε μαγκες--καθε χρονο τα ιδια λέμε..περυσι παλι η Στύγα, προπερσι η μισή σεζόν χωρίς Αρτεμη κοκ.
Ειναι παλιά τα μηχανακια τους - παλι καλά που επεσαν κ οι τιμες φετος, εστω κ λίγο, μην το ξεχναμε, διοτι απεναντι ανεβηκαν κιολας με μηδεν (0) νεες επενδύσεις!
Το μονο θεμα, οτι το ΧΚΚ ειναι ουσιαστικά η Στυγα..τεσπα."Η συνεχής αναζήτηση της ευτυχίας είναι μία από τις βασικές αιτίες της δυστυχίας.
Comment
-
Πάντως το πρώτο Σαββατο που πήγα εγώ ήταν ανοιχτή! 7 Ιανουαρίου νομίζω ήταν. Εννοείτε την 1; Τι πρόβλημα έχει;;; Αν δε λειτουργεί καθόλου είναι αλήθεια οτι δεν αξίζει το χιονοδρομικό να πληρώσεις για να κάνεις σκι στην ’ρτεμη και μετα τσουκου τσουκου πάλι στην άγκυρα και να πέφτουν και οι μισοί κάτω... Αφήστε παιδιά μόλις γύρισα απο Αυστρία και δεν ξέρω πως θα πάω πάλι στα Ελληνικά βουνα.........
"
Comment
-
Ua symfwnisw STYGA=X.K. Kalavrytwn vevaia kai i agkyra mou aresei poly epomenws kai na min leitourgei i Styga kamia fora voleyomai kai etsiOriginally posted by makaluβρε μαγκες--καθε χρονο τα ιδια λέμε..περυσι παλι η Στύγα, προπερσι η μισή σεζόν χωρίς Αρτεμη κοκ.
Ειναι παλιά τα μηχανακια τους - παλι καλά που επεσαν κ οι τιμες φετος, εστω κ λίγο, μην το ξεχναμε, διοτι απεναντι ανεβηκαν κιολας με μηδεν (0) νεες επενδύσεις!
Το μονο θεμα, οτι το ΧΚΚ ειναι ουσιαστικά η Στυγα..τεσπα.
FischerPassion
"www.skigr.org
Comment
-
Πω πω κλάμα. Κρίμα ρε γμτ!Originally posted by pavlinaΠάντως το πρώτο Σαββατο που πήγα εγώ ήταν ανοιχτή! 7 Ιανουαρίου νομίζω ήταν. Εννοείτε την 1; Τι πρόβλημα έχει;;; Αν δε λειτουργεί καθόλου είναι αλήθεια οτι δεν αξίζει το χιονοδρομικό να πληρώσεις για να κάνεις σκι στην ’ρτεμη και μετα τσουκου τσουκου πάλι στην άγκυρα και να πέφτουν και οι μισοί κάτω... Αφήστε παιδιά μόλις γύρισα απο Αυστρία και δεν ξέρω πως θα πάω πάλι στα Ελληνικά βουνα.........

Είχες βέβαια δύο λύσεις.
Η πρώτη : να μείνεις Αυστρία.
Η δεύτερη : Να φέρεις καμια...Silvretta μαζί σου"
Comment

Comment