Announcement

Collapse
No announcement yet.

ξερει κανεις τι βλαβη εχει η στυγα?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ξερει κανεις τι βλαβη εχει η στυγα?

λετε να μην ανοιξει για φετος καθολου λογω βλαβης?
    Invisible...

Η βλάβη οφείλεται όπως πάντα άλλωστε στο μοτέρ. Το ακριβές πρόβλημα το γνωρίζει μόνο ο τεχνικός και κανα 2-3 άτομα του χιονοδρομικού.
    Δεν νομίζω να μείνει κλειστεί για πάντα η καθυστέρηση της επισκευή της ίσως οφείλεται στις άσχημες καιρικές συνθήκες(που δεν νομίζω)αλλα το πιο πιθανό είναι να περιμένουν κάποιο ανταλλακτικό. Ας ελπίσουμε ότι θα είναι έτοιμη σύντομα γιατί είναι κρίμα να πάει χαμένο τόσο φρέσκο χιόνι.
    http://www.kiteclub.gr

Comment

εγώ έχω ακούσει πως η ΔΕΗ έχει ένα προβλημα επομένως κάτι έπαθε το μοτέρ...
      δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει το ίδιο..

Comment

Βλάβη στο μοτέρ. Υποτίθεται ότι ο τεχνικός θα ερχόταν από το εξωτερικό την προηγούμενη Τρίτη. Ισως λόγω καιρού να μην ήρθε ή να μην έκανε ακόμη την αυτοψία. Ολο το σύστημα Στύγας, όπως και η άγκυρα θέλουν επειγόντως αντικατάσταση, αλλά που λεφτά.

Comment

ασ ελπισουμε να ερθει κ συντομα ο τεχνικος γιατι ειναι κριμα να φυγει ετσι η σαιζον απο τωρα χωρις στυγα...αν και νομιζω οτι φετος τα πραγματα στο χ/κ πανε πολυ καλα και μου δινει κουραγιο οτι κατι θα γινει συντομα. ..
          Invisible...

Comment

βρε μαγκες--καθε χρονο τα ιδια λέμε..περυσι παλι η Στύγα, προπερσι η μισή σεζόν χωρίς Αρτεμη κοκ.

Ειναι παλιά τα μηχανακια τους - παλι καλά που επεσαν κ οι τιμες φετος, εστω κ λίγο, μην το ξεχναμε, διοτι απεναντι ανεβηκαν κιολας με μηδεν (0) νεες επενδύσεις!

Το μονο θεμα, οτι το ΧΚΚ ειναι ουσιαστικά η Στυγα..τεσπα."
            Η συνεχής αναζήτηση της ευτυχίας είναι μία από τις βασικές αιτίες της δυστυχίας.

Comment

Εγω πάντως άκουσα οτι έχει τα γυναικολογικά της.Τη πιάνουν συνήθως με τα πολλά κρύα και όταν την καβαλήσουνε πολλοί!
              Τώρα θέλει χειρουργείο και θα αποφανθούν οι ειδικοί πότε θα επιστρέψει στην ενεργό δράση."

Comment

Πλάκα πλάκα τους παίρνει" δύο δύο.
                Πάντως όταν λειτουργεί μας περνά και εμάς στην Αθανασία..."
                το κομπλεξ είναι επίκτητο και κολλητικό....

Comment

Πάντως το πρώτο Σαββατο που πήγα εγώ ήταν ανοιχτή! 7 Ιανουαρίου νομίζω ήταν. Εννοείτε την 1; Τι πρόβλημα έχει;;; Αν δε λειτουργεί καθόλου είναι αλήθεια οτι δεν αξίζει το χιονοδρομικό να πληρώσεις για να κάνεις σκι στην ’ρτεμη και μετα τσουκου τσουκου πάλι στην άγκυρα και να πέφτουν και οι μισοί κάτω... Αφήστε παιδιά μόλις γύρισα απο Αυστρία και δεν ξέρω πως θα πάω πάλι στα Ελληνικά βουνα......... "

Comment

Originally posted by makalu
                    βρε μαγκες--καθε χρονο τα ιδια λέμε..περυσι παλι η Στύγα, προπερσι η μισή σεζόν χωρίς Αρτεμη κοκ.

Ειναι παλιά τα μηχανακια τους - παλι καλά που επεσαν κ οι τιμες φετος, εστω κ λίγο, μην το ξεχναμε, διοτι απεναντι ανεβηκαν κιολας με μηδεν (0) νεες επενδύσεις!

Το μονο θεμα, οτι το ΧΚΚ ειναι ουσιαστικά η Στυγα..τεσπα.
                    Ua symfwnisw STYGA=X.K. Kalavrytwn vevaia kai i agkyra mou aresei poly epomenws kai na min leitourgei i Styga kamia fora voleyomai kai etsi

FischerPassion
                    "
                    www.skigr.org

Comment

Originally posted by pavlina
                      Πάντως το πρώτο Σαββατο που πήγα εγώ ήταν ανοιχτή! 7 Ιανουαρίου νομίζω ήταν. Εννοείτε την 1; Τι πρόβλημα έχει;;; Αν δε λειτουργεί καθόλου είναι αλήθεια οτι δεν αξίζει το χιονοδρομικό να πληρώσεις για να κάνεις σκι στην ’ρτεμη και μετα τσουκου τσουκου πάλι στην άγκυρα και να πέφτουν και οι μισοί κάτω... Αφήστε παιδιά μόλις γύρισα απο Αυστρία και δεν ξέρω πως θα πάω πάλι στα Ελληνικά βουνα.........
                      Πω πω κλάμα. Κρίμα ρε γμτ!

Είχες βέβαια δύο λύσεις.
                      Η πρώτη : να μείνεις Αυστρία.
                      Η δεύτερη : Να φέρεις καμια...Silvretta μαζί σου"

Comment

ενα μεγαλο μπραβο τους απο μενα.....ετοιμαστειτε για στυγααααααααααααααα
                        Invisible...

Comment

Working...
                        X