Announcement

Collapse
No announcement yet.

Ο Χειρότερος Χειμώνας των τελευταίων 100 ετών?????

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by geornik

αν ακούγαμε (και ήμασταν σίγουροι) ότι η Ευρώπη" θα έχει έναν πρωτοφανώς ζεστό και άνομβρο Χειμώνα , τότε ναι θα είχαμε σοβαρούς λόγους να πανηγυρίζουμε στην Ελλάδα για έναν ενδεχομένως εξαιρετικά ψυχρό και χιονοβόλο Χειμώνα εδώ...η Ελλάδα δεν συσχετίζεται με κανέναν τρόπο καιρικά με την "Ευρώπη"..περισσότερη σχεση έχουμε με την Τουρκία ή τα ανατολικά Βαλκάνια...όλοι οι άλλοι πιθανότατα να έχουν τον εντελώς αντίθετο καιρό από εμάς...
    Για εμάς εδώ πάνω ισχύει αυτό αλλά με μια δυτικότερη μετατόπιση, μας συμφέρει σαφώς να έχει η Ιταλία ψυχρές εισβολές."
    Κλειστόν

Comment

το μονο σιγουρο ειναι οτι ο χειμωνας θα ειναι παρα πολυ δυσκολος στην χωρα μας.και δεν μιλαω καιρικα...
      καμερα στον ευξεινο 420m τις ημερες με ενδιαφερον μονο http://dionisos.pblogs.gr/

Comment

Originally posted by ΓΙΑΝΝΗΣ
        το μονο σιγουρο ειναι οτι ο χειμωνας θα ειναι παρα πολυ δυσκολος στην χωρα μας.και δεν μιλαω καιρικα...
        Μπορει να ειναι δυσκολος ο χειμωνας και καιρικα ομως... [i]
        "

Comment

Αυτό που κατάλαβα βλέποντας ατελείωτες σελίδες στα ξένα blogs, σάϊτ, φόρουμς, είναι ότι ο κόσμος στας υπόλοιπας Ευρώπας ασχολείται πάρα μα πάρα πολύ με τα μακροπρόθεσμα και ιδιαίτερα με το χειμώνα που έρχεται...πως θα είναι, που θα είναι, αν εκεί, αν εδώ και τέτοια, σε μια πολύ ενδιαφέρουσα αποτύπωση, με χάρτες, μοντέλα, πιθανότητες, αναλύσεις και εκτιμήσεις...Μου έκανε εντύπωση...κι όταν πας εδώ να αρθρώσεις λόγο, αρχίζουν τα...άρρωστα!!![i]"

http://weatherparty.blogspot.gr/
          Η καλύτερη εποχή μετά το χειμώνα, είναι απλά ο επόμενος χειμώνας!!!

Comment

Συγνωμη για το off topic,αλλα εστω κι απο εδω,ενα τελευταιο αντιο στο 24χρονο παλικαρι Marco Simoncelli που εχασε τη ζωη του το πρωι στο GP της Μαλαισιας..Θα λειψει σε ολους τους φιλους του μηχανοκινητου αθλητισμου..
            ΑΝ ΔΕ ΜΑΣ ΧΩΣΕΙ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΣΤΟ ΧΙΟΝΙ ΔΕΝ ΞΑΝΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ..(μεχρι του χρονου!!!)

Comment

Δεν μας βλέπω καλά...

ελπίζω να εννοούν την βορειοδυτική ευρώπη και όχι την νοτιοανατολική....
              Μετεωρολογικός Σταθμός Μακροχωρίου:
              http://penteli.meteo.gr/stations/veroia/
              Κάμερες Μακροχωρίου:
              http://penteli.meteo.gr/stations/veroia/makrohori.jpg
              http://www.stravon.gr/makrochori/

Comment

Originally posted by greg13

Συγνωμη για το off topic,αλλα εστω κι απο εδω,ενα τελευταιο αντιο στο 24χρονο παλικαρι Marco Simoncelli που εχασε τη ζωη του το πρωι στο GP της Μαλαισιας..Θα λειψει σε ολους τους φιλους του μηχανοκινητου αθλητισμου.. 
                χαθηκε ενας ακομη νεος ανθρωπος και βεβαια ειναι τραγικο ομως οταν καποιος κανει ενα τοσο επικυνδυνο χομπυ γνωριζει πολυ καλα τι μπορει να συμβει.
                αν και πλεον σπανια εχουμε σοβαρα ατυχηματα,,,
                βγαζουν εκατονταδες χιλιαδες ευρω το μηνα ρισκαρωντας και κανοντας την τρελλα τους,ενω την ιδια ωρα χιλιαδες ανθρωποι πεθαινουν απο πεινα στον κοσμο και δεν μιλαει κανεις για αυτους.
                εγω προσωπικα στεναχωριεμαι για το παλικαρι που το εχασε η οικογενεια του αλλα δεν τους λυπαμε.
                ειναι επιλογη τους ενω αλλοι δεν εχουν καμμια πιθανοτητα επιλογης
                καμερα στον ευξεινο 420m τις ημερες με ενδιαφερον μονο http://dionisos.pblogs.gr/

Comment

Τελείως εμπειρικά θα μιλήσω και επ' ευκαιρία να τονίσω ότι το φόρουμ πέρα από εν τω βαθει επιστημονικές αναλύσεις έχει χώρο και για ...ψυχοθεραπευτικές προσεγγίσεις (αυτό είναι αυτοσαρκασμός-μην παρεξηγηθώ). Σ' αυτό το κλίμα και χωρίς καμιά διάθεση να ερμηνευτεί αυτό που θα πω σαν εκτίμηση καταθέτω την αίσθησή μου για φέτος.
                  Το φθινόπωρο εδώ πάνω έχει κάτι από παλιά. ομίχλες, κρυαδάκια, πρωιμότητα, εναλλαγές. Κυρίως όμως μια αίσθηση φθινοπώρου έτσι γενικά και εμπειρικά χωρίς πολλά πολλά. Είμαι Σαλονίκη από το 96 κι αυτός ο Οκτώβρης μου θυμίζει φάσεις φοιτητικών χρόνων. Ανούσιες συννεφιές, μουντάδες κλπ. Διαισθητικά περιμένω ικανοποιητικό χειμώνα και τουλάχιστον ένα δυνατό χιονιά στην πόλη. Το λέω δημόσια έτσι για να χει και μια αξία προσωπικού στοιχήματος
                  Κλασσικός ΒΕ χειμώνας. Τουλάχιστον 2-3 χιονοστρώσεις στη Λ. Νίκης. Κατά-λευκος Πύργος

Comment

Originally posted by rainatlast
                    Τελείως εμπειρικά θα μιλήσω και επ' ευκαιρία να τονίσω ότι το φόρουμ πέρα από εν τω βαθει επιστημονικές αναλύσεις έχει χώρο και για ...ψυχοθεραπευτικές προσεγγίσεις (αυτό είναι αυτοσαρκασμός-μην παρεξηγηθώ). Σ' αυτό το κλίμα και χωρίς καμιά διάθεση να ερμηνευτεί αυτό που θα πω σαν εκτίμηση καταθέτω την αίσθησή μου για φέτος.
                    Το φθινόπωρο εδώ πάνω έχει κάτι από παλιά. ομίχλες, κρυαδάκια, πρωιμότητα, εναλλαγές. Κυρίως όμως μια αίσθηση φθινοπώρου έτσι γενικά και εμπειρικά χωρίς πολλά πολλά. Είμαι Σαλονίκη από το 96 κι αυτός ο Οκτώβρης μου θυμίζει φάσεις φοιτητικών χρόνων. Ανούσιες συννεφιές, μουντάδες κλπ. Διαισθητικά περιμένω ικανοποιητικό χειμώνα και τουλάχιστον ένα δυνατό χιονιά στην πόλη. Το λέω δημόσια έτσι για να χει και μια αξία προσωπικού στοιχήματος
                    Θα συμφωνήσω με τον φίλο μου σε όλα...η αισθηση είναι παλιακη εδω και καιρό στην θεσ/κη...περιμενουμε αναλογη συνεχεια...οσο για το ψυχοθεραπευτικο πεδίο του φορουμ και ως ψυχοθεραπευτης θα συμφωνησω επίσης..χεχε καλο χειμώνα να χουμε...
                    Παρτε με απάνω στα βουνά τι θα με φάει ο κάμπος!!

Comment

Originally posted by rainatlast
                      Είμαι Σαλονίκη από το 96 κι αυτός ο Οκτώβρης μου θυμίζει φάσεις φοιτητικών χρόνων. Ανούσιες συννεφιές, μουντάδες κλπ. Διαισθητικά περιμένω ικανοποιητικό χειμώνα και τουλάχιστον ένα δυνατό χιονιά στην πόλη. Το λέω δημόσια έτσι για να χει και μια αξία προσωπικού στοιχήματος

Aπ το 1996 στη Θεσσαλονικη ε?

Εφαγες κι εσυ τη μιση ζωη στη κωλο ιατρικη.Εγω ξεκινησα το 1994 και τελειωσα φετος.

Καλα πας κι εσυ.

ΘΥΜΑ!ΖΩΟ."

Comment

Να φανε σ * * * α.Δε θα μας λυγισουν.Δεν θα μας τρομοκρατησουν.

"

Comment

Originally posted by beach-snow
                          Αυτό που κατάλαβα βλέποντας ατελείωτες σελίδες στα ξένα blogs, σάϊτ, φόρουμς, είναι ότι ο κόσμος στας υπόλοιπας Ευρώπας ασχολείται πάρα μα πάρα πολύ με τα μακροπρόθεσμα και ιδιαίτερα με το χειμώνα που έρχεται...πως θα είναι, που θα είναι, αν εκεί, αν εδώ και τέτοια, σε μια πολύ ενδιαφέρουσα αποτύπωση, με χάρτες, μοντέλα, πιθανότητες, αναλύσεις και εκτιμήσεις...Μου έκανε εντύπωση...κι όταν πας εδώ να αρθρώσεις λόγο, αρχίζουν τα...άρρωστα!!![i]

Κωστα το οτι ασχολουνται αυτοι με τα μακροπροθεσμα δε σημαινει οτι πρεπει κι εμεις να τα θεωρησουμε πετυχημενα.

Αμα πατωνουν συνεχεια στις προβλεψεις ,αυτοι που στα ξενα Blogs ακομα επιμενουν να τα πιστευουν ειναι ΑΠΛΑ ΒΛΑΚΕΣ."

Comment

Originally posted by kostas2004thes
                            Αυτό που κατάλαβα βλέποντας ατελείωτες σελίδες στα ξένα blogs, σάϊτ, φόρουμς, είναι ότι ο κόσμος στας υπόλοιπας Ευρώπας ασχολείται πάρα μα πάρα πολύ με τα μακροπρόθεσμα και ιδιαίτερα με το χειμώνα που έρχεται...πως θα είναι, που θα είναι, αν εκεί, αν εδώ και τέτοια, σε μια πολύ ενδιαφέρουσα αποτύπωση, με χάρτες, μοντέλα, πιθανότητες, αναλύσεις και εκτιμήσεις...Μου έκανε εντύπωση...κι όταν πας εδώ να αρθρώσεις λόγο, αρχίζουν τα...άρρωστα!!![i]

Κωστα το οτι ασχολουνται αυτοι με τα μακροπροθεσμα δε σημαινει οτι πρεπει κι εμεις να τα θεωρησουμε πετυχημενα.

Αμα πατωνουν συνεχεια στις προβλεψεις ,αυτοι που στα ξενα Blogs ακομα επιμενουν να τα πιστευουν ειναι ΑΠΛΑ ΒΛΑΚΕΣ.

Ποιός μίλησε για πετυχημένα; Γιατί υπάρχει αυτή η κακή νοοτροπία να πηγαίνουμε από το Β στο Ω, ενώ εβδιάμεσα υπάρχουν και το Ζ, το Κ, ή το Ν; Μίλησα για κάτι που μου έκανε εντύπωση και το κατέγραψα...τα μακροπρόθεσμα έχουν δύο αναγνώσεις...η μία λέει ότι δεν δείχνουν τίποτα και δεν μπορούν να προβλέψουν κάτι ή απλά είναι σκουπίδια, αλλά υπάρχει και η άλλη άποψη, ότι οι αναλύσεις επί ορισμένων τμημάτων μιας μακροπρόθεσμης εκτίμησης, έχουν βάση και μπορούν να δώσουν γενικές εικόνες και δρόμους που απλά έχουν πιθανότητες και να επιβεβαιωθούν και να πλησιάσουν, αλλά και να αποτύχουν λίγο ή πολύ...

Και τέλος δεν είναι θέμα ότι τα πιστεύουν απόλυτα (έτσι το θεωρώ), αλλά αποτυπώνουν μια πρακτική και μια μέθοδο που απλά υπάρχει σε πειραματικό στάδιο και εξελίσσεται... Edited by: beach-snow "

http://weatherparty.blogspot.gr/
                            Η καλύτερη εποχή μετά το χειμώνα, είναι απλά ο επόμενος χειμώνας!!!

Comment

υπάρχει και η άλλη άποψη, ότι οι αναλύσεις επί ορισμένων τμημάτων μιας μακροπρόθεσμης εκτίμησης, έχουν βάση και μπορούν να δώσουν γενικές εικόνες και δρόμους που απλά έχουν πιθανότητες και να επιβεβαιωθούν και να πλησιάσουν, αλλά και να αποτύχουν λίγο ή πολύ...

Δεν καταλαβα ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ.

Edited by: kostas2004thes "

Comment

Originally posted by kostas2004thes

Να φανε σ * * * α.Δε θα μας λυγισουν.Δεν θα μας τρομοκρατησουν.

κωστα ναι δεν θα μας λυγισουν συμφωνω.απλα εαν κανει κανα σουπερ χειμωνα σε καμμια περιπτωση δεν μπορω να βαλω το πετρελαιο που χρειαζεται......"

Comment

Working...
                                X