Originally posted by alebpan
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2011-2012
Collapse
X
-
Θα συμφωνήσω μαζί σου ... δεν είναι θέμα 5 ή 7 , άλλωστε πόσοι θα ανέβουν για νυχτερινό ακόμα και αν ήταν τσάμπα; Το οικονομικό αντικείμενο δεν είναι σημαντικό ούτε στο σύνολο ούτε ανά άτομο. Διαφωνώ όμως στο να μη δέχεσαι να εκφράσει κάποιος άποψη ακόμα και από τον καναπέ του. Αλήθεια μερικοί κοντινοί και πολύ συνχοί επισκέπτες του βουνού τα ξέρετε όλα καλύτερα από τους άλλλους, αλλά έχεις βάλει και όριο στις πόσες επισκέψεις δικαιούται κάποιος να κάνει κριτική; Για να πει κάποιος καλά λόγια έχει και εκεί όριο ή μπορεί με τη μία;
-
Βρήκανε τώρα να πούνε για τα 7 euro...
για τα 33 euro του του Παρνασσού έχει μιλήσει ποτέ κανείς??? που για να πάρεις πίσω τα 3 euro της κάρτας πρέπει να τους πάς την 1η απόδειξη πληρωμης!!και δεν μου τα δίνανε πίσω!!!! γνωρίζω προσωπικά τουλάχιστον 25 άτομα που τους έχει μείνει η κάρτα!! φαντάσου πόσα λεφτά έχουν βγάλει απο χιλιάδες που τις έχουν κρατήσει!!
για τις τιμές των σαλέ ούτε και γι'αυτές κανείς μιλάει... 2 euro στο Μαίναλο ...5 εκεί!!!
Comment
-
Ειρήνη ρε σεις!! τα βουνά μας έχουν στραβά αλλά έχουν και ομορφιές....έχουν λαμόγια αλλά έχουν και όλους εμάς! Παρά τις μαμακίες, τις ρεμούλες κτλ κτλ των προηγούμενων χρόνων πρέπει να αντιλαμβανόμαστε την κατάσταση της χώρας και να είμαστε ευχαριστημένοι οτι το Μαίναλο ξαναλειτουργεί έστω και έτσι. Τα λέμε Κυριακή στις 8, μαύρο μπουφάν, μαύρο κράνος, ΤΟΥΡΚΟΥΑΖ φόρμα!!!!!Τα λέμε παιδιά!!
Comment
-
φίλε ermis δεν εννοούσα ότι δεν επιτρέπεται να εκφράζει κάποιος γνώμη ανάλογα με τις επισκέψεις στο βουνό....το αντίθετο μάλιστα, το έγραψα πιο πολύ για να τονίσω ότι 'οποιος πάει κάθε μέρα έχει πολύ καλύτερη εικόνα από κάποιον που θα ανέβει 2-3 φορές. Και το τόνισα για να δείξω ότι η κριτική που ασκούμε η τα λόγια που λέμε, γίνονται μετά από πολύ έρευνα, γνώση και αντίληψη.
Αλοίμονο αν ισχύσει αυτό που κατάλαβες....το χάσαμε το κορμί πατριώτη!!!! χαχαχαχααχαχα!!!!
Α.Χ.Χ.Μ.
www.kafeneio-megalopolis.blogspot.com
www.megalopolis.gr
www.facebook.com/mainalon
Comment
-
-
παιδια ολοι επανω για ενα φοβερο σ-κ-δ....θα ειναι τελεια
οσο για τις γκρινιες καλυτερα θα ελεγα να τις ξεχασετε και να απολαυσετε το βουνο που φετος ειναι παραδεισος
αν σε καποιους κατι δεν αρεσει υπαρχουν πολλα χκ στην ελλαδα να πανε να κανουν οτι γουσταρουν,με το να κατηγορουν το βουνο και να το δυσφημουν δεν νομιζω να κερδιζουν κατι ουτε ειναι κανενας απο τους υπευθυνους εδω για να απαντησει!
εγω για αλλη μια φορα θα χασω ενα απο τα καλυτερα σκ στο βουνο αφου το προβλημα στον αυχενα με τα νευρα θα με αφησει 4-5 μερες στο σπιτι.**** την τυχη μου ****
καλα να περασετε!!!!Αν ρωτήσεις κάτι θα φανείς μια φορά βλάκας... Αν δεν ρωτήσεις θα είσαι για πάντα...!!!
Αν δεν ξέρεις ναγαπάς....μάθε τουλάιστον να μην πληγώνεις!
Καλύτερα να μετανιώσεις για κάτι που έκανες...παρά για κάτι που δεν έκανες!
Comment
-
Report 24_1: Θα γκρινιάξω λίγο αλλά μάλλον χρειάζεται σε αυτές τις περιπτώσεις.
Υποτίθεται πως χθες το ΧΚΜ ήταν κλειστό έτσι ώστε να προετοιμαστεί για σήμερα. Σήμερα λοιπόν ήταν όλα ανοιχτά πλην .... της ωραίας μας βορεινής. Κοινώς για κάποιον μέτριο και πανω σκιερ γιοκ το βουνό. Και μιλάμε ότι είχε απίστευτη μέρα. Έκανες σκι με το κοντομάνικο. ( Βέβαια το ότι η βορείνη ήταν κλειστή σήμερα μάλλον για καλό σας ακούγεται, εσας των αυριανών παρά για κακό!!!!) Βέβαια για να λέμε και του στραβού το δικίο πήρα τηλ από το πρωί και με ενημέρωσαν ότι δεν θα ανοίξει, όμως αυτό είναι λίγο άχρηστη πληροφορία αν το έχεις προγραμματίσει από μερες ). Έτσι λοιπόν συν γυναιξι και τέκνοις είπαμε να ανεβούμε στο σαλέ να πιούμε ένα ωραιότατο καφεδάκι αλλά ... που να μπεις μέσα στο σαλέ άμα έχεις μικρά παιδιά... ομίχλη! Οπότε αφού κάτσαμε μια ωρίτσα έξω από το σάλε με τον ωραιότατο ήλιο είπαμε ώρα να φύγουμε. Πάμε λοιπόν να φύγουμε και ένα gazokiller κολλάει στα 200 πρώτα μετρα της ανηφόρας μετά το παρκιν . Για κακή μας τυχή 20 μέτρα πιο πέρα ο χειρίστης ενος γκρέιντερ θεώρησε σόφρον να το αφήσει πάνω στον δρόμο που ίσα ισα χωρούσαν δύο αυτοκίνητα. Όποτε δεν χωρούσαμε να περάσουμε ούτε εμείς ούτε και οι βιαστικοί που έρχονταν από την άλλη πλευρά και φυσικά δεν είχαν την πρέπουσα οδηγική αντίληψη για να κάτσουν λίγο πιο πίσω μέχρι να αποσυμφωρηθεί η κατάσταση. Τελικά ανοιξε τον δρόμο ένα άλλο γκρειντερ και καταφέραμε να περάσουμε...
Χωρίς να θέλω να γίνω εριστικός νομίζω πως πολλές φορές δεν είναι το χρήμα που χρειάζεται αλλά η καλύτερη οργάνωση και προσπάθεια.
P. S. Το βουνό είναι κουραμπιές, έχει βάλει αρκετό φρέσκο χιόνι και όλοι όσοι πάνε αύριο το πρωί θα ευχαριστηθούν...
Φιλικά,
Α.Τ.Its not what i am underneath, its what i do that defines me...
Comment
-
Originally posted by denis1 View PostΒρήκανε τώρα να πούνε για τα 7 euro...
για τα 33 euro του του Παρνασσού έχει μιλήσει ποτέ κανείς??? που για να πάρεις πίσω τα 3 euro της κάρτας πρέπει να τους πάς την 1η απόδειξη πληρωμης!!και δεν μου τα δίνανε πίσω!!!! γνωρίζω προσωπικά τουλάχιστον 25 άτομα που τους έχει μείνει η κάρτα!! φαντάσου πόσα λεφτά έχουν βγάλει απο χιλιάδες που τις έχουν κρατήσει!!
για τις τιμές των σαλέ ούτε και γι'αυτές κανείς μιλάει... 2 euro στο Μαίναλο ...5 εκεί!!!
σοβαρά
τα παραπάνω αφορουν εμένα???? χαχαχαχα
το θέμα φιλε μου δεν ειναι τα 5 η τα 7 , αλλά η νοοτροπία.
γραφικοι και πολλες φορές βγαζουν και γελοιο οι τοπικισμοί, αλλα ας εχουμε και μέτρο , το χκπ και το χκκ, ειναι για τα ελληνικά μέτρα, πραγματικά χιονοδρομικά.
το μαιναλο παίζει συναισθηματικά σε πολλους της γενιάς μου που πηγαίναν οταν καποιοι αλλοι προσπαθούσαν να το ξεφορτωθουν απο πάνω τους....ΜΙΖΕΡΙΑΣ ...καί σαπιοκοιλιάς(by Makaka)
Comment
-
Report 25_1: Έφτασα στην 9 το πρωί είμασταν 20 αυτοκίνητα. Απλά μαγεία... όλο το βουνό παρθένο. Η ανατολική πολύ καλή από το πρωί. Η βορεινή σφιχτή και όχι πολύ καλά πατημένη. Τα λούκια επικά. !!! Μετά τις 11 πλάκωσε κίνηση. 12: 30 αναχώρηση και με τα γόνατα καμμένα!!! Για έκτος πίστας κάτι τέτοιες μέρες το Μαιναλάκι δεν παίζεται και όπως είπε και ο Wipika είμαστε πολύ τυχεροί που υπάρχει !!!!Its not what i am underneath, its what i do that defines me...
Comment

Comment