Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΗΡΑΚΛΗΣ

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

ΚΑΛΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΑΔΕΛΦΙΑ.ΕΑΝ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΡΟΒΛΕΨΗΣ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ,Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ ΔΙΑΦΕΡΕΙ.. ΟΙ ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΝ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΥΤΟ,ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΕΡΕΥΝΑΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ Κ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ,ΔΙΣΤΥΧΩΣ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ...ΑΚΟΜΑ. ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΔΕΛΦΙΑ ΣΑΣ ΚΑΛΩ ΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ...ΣΤΟΥΣ 12 ΘΕΟΥΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ..ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΣΤΟΝ ΑΙΟΛΟ ΓΙΑΤΙ ΤΕΛΙΚΑ,ΜΑΛΛΟΝ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΑΙΩΝΙΟ ΤΟΥΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΤΑΛΑΝΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ (ΒΕΒΑΙΑ,ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ Η ΛΥΣΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΜΑΛ...Κου GEORGE J.BUSH,TON ΟΠΟΙΟΝ ΕΑΝ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ,ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ ΘΑ ΑΠΟΣΤΕΙΛΕΙ ΑΜΕΣΑ 2-3 ΑΕΡΟΠΛΑΝΑΚΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΑ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ...ΚΑΙ Ο ΜΗΤΣΟΣ ΚΑΙ Η ΣΟΥΛΑ ..9 ΤΟΥΣ ΖΥΓΟΥΣ ΛΥΣΑΤΕ...ΤΡΕΛΟΠΑΙΔΑ!!!!

"
    Beati Paoli.........

Comment

Είμαι στο γραφείο και περιμένω να πάει 5 να φύγω.Γράφτε κατι να σχολιάσουμε μπας και περάσει πιο ευχάριστα η ώρα...Να γνωριστούμε κιόλας μιας και είμαι καινούριος Ευχαριστώ....."
      Beati Paoli.........

Comment

Το αφεντικό σου το ξέρει οτι παιζεις το ξυστο???????????????????????????? χμμμμμμμμ για κατσε να τον παρω τηλεφωνο τωρα αμέσως "

Comment

Originally posted by snowspir
          Είμαι στο γραφείο και περιμένω να πάει 5 να φύγω.Γράφτε κατι να σχολιάσουμε μπας και περάσει πιο ευχάριστα η ώρα...Να γνωριστούμε κιόλας μιας και είμαι καινούριος Ευχαριστώ.....
          Ο εργοδότης σου το ξέρει ότι απλώς περιμένεις να πάει 5 ;

Πλάκα κάνω

Καλό ΣΚ εύχομαι
          Χρίστος"

Αφού έτσι το θές και με "παρακαλείς"

Comment

Κέλλυ με πρόλαβες για λίγα δευτερα με το μύνημά σου που έχει και το ίδιο θέμα

Αυτό δεν είναι δυνατόν.......

Η Σούλα Δεπίστεβα τί λέει για αυτό;

Χρίστος
            "

Αφού έτσι το θές και με "παρακαλείς"

Comment

ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΜΙΚΟ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΤΕΛΟΣ!!!!!!!!!!!!
              ΦΤΑΙΕΙ Η ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΤΟ ΒΡΑΔΥ!!!!!

ΚΑΡΜΑ ΧΡΥΣΟ ΜΟΥ ΤΕΛΟΣ!!!!!!!!! "

Comment

To πολύ-πολύ να με απολύσει και να φάω ολη την αποζημίωση στο βουνό Αντε βρε,την τρώμε παρέα άμα γίνει κάτι τέτοιο (Αλλο που δεν θέλω και εγώ "
                Beati Paoli.........

Comment

ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΣΕ ΚΟΒΩ!!! ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΝΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΞΥΣΤΟ!!!!!! "

Comment

Φίλοι μου,βάζω το μπουφανάκι μου και με ελαφρά πηδηματάκια,παίρνω δρόμο.Αύριο θα ανέβω πάνω ίσως και μόνος μου,ccgr KAI kelly,εάν είστε πάνω και θέλετε να γνωρίσετε ένα από τα μεγαλύτερα δράμματα της φύσης ,αναφωνίστε βροντερά "SPIRAAAANNN".Ευχαριστώ για τον χρόνο σας,καλό σαββατοκύριακο,καλά κατεβάσματα και καλές μακαρονάδες...ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΑΣ "
                    Beati Paoli.........

Comment

ΑΑΑΑ,και να τα ξαναπούμε ε;ναι...
                      Beati Paoli.........

Comment

καλο σκ φίλε μου !!!! οτι επιθυμεις!!!! "

Comment

Originally posted by ccgr
                          Κοίτα καλέ μου φίλε, έχουν περάσει ειδική εκπαίδευση στην Αυστρία Γαλλία και Ελβετία για να βγάζουν το αριστερό πόδι και μόνο.
                          Α εντάξει! Δεν μας τα πες αυτά...
                          ’μα είναι εκπαιδευμένο το πόδι αλλάζει...
                          Το πλυμένο λείπει και είναι όλα τέλεια τότε .

Μήπως η κα Σούλα μπορεί να δεί αν θα πέσει κανένας επάνω μου προς ή από το Χ/Κ ή αν θα κάνω κανα 2ωρο να ανέβω. ένεκα της λογικής : Χαλάρωσε μωρόόό... δεν γλυστράει σ΄λέω... έχω πάει εγώώώώ... τι να σλέεω τώρα... 3μ χιόνι και να ρίχνει...

"

Comment

ti exete pathei oloi me to vouno? se auto to forum oloi klegeste apo to proi os to vrady..an den sas aresei o parnassos na pate allou na kanete na glitosoume kai emeis pou mas aresei..an den sas aresoun ta kelaria na pate stin fterolaka kai min anisixite oi xionostivades peftoun ekei pou eseis den tha pate oute se 10 xronia me to ski pou kserete..
                            KAMIA DRAMAMINH DEN MU EIPES NA PARO!!!

Comment

Μας αρέσει ο Παρνασσός, γιαυτό τα λέμε. Αν θέλεις γράψε και κανα ελληνικούλι μια και ξέρεις καλό σκι.
                              !!! Mind the Beginners & Children !!! The pain is enormous !!! O Καλός σας ο Καιρός

Comment

Working...
                              X