Announcement

Collapse
No announcement yet.

Παρουσίαση ΧΚ βιτσίου βέρνον

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by wandley
    την εχω κανει τη διαδρομη μικρος, ειναι απιστευτο το βουνο! πολυ ωραιες εικονες και θυμαμαι κι εγω τη διαφορα το χιονιου στο στρατοπεδο σε σχεση με το χιονοδρομικο!
    ναι, δυστυχώς το ΧΚ έχει Νότιο ΝΔ προσανατολισμό
    www.xsports.gr - Δημήτρης

Comment

Μπράβο βρε Δημήτρη, πολύ ωραία η παρουσίαση σου! Εκπληκτικές οι φωτογραφίες!
      Ν' αγαπάς την ευθύνη. Να λες: Εγώ, εγώ μονάχος μου έχω χρέος να σώσω τη γης.
      Αν δε σωθεί, εγώ φταίω. ~ Ν. Καζαντζάκης

Comment

Originally posted by Morpheas
        Μπράβο βρε Δημήτρη, πολύ ωραία η παρουσίαση σου! Εκπληκτικές οι φωτογραφίες!
        φίλε, από κινητό... αλλά άμα έχεις φωτογένεια!!!!!!!!!! [i] όπως το βουνό αυτό... βγαίνεις με κινητό και ενώ οδηγείς κιόλας... ΚΑΡΤ ΠΟΣΤΑΛ! pro
        "

Comment

ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ φιλε μου, μας εφτιαξες κυριακατικα.

Ειναι ομως Οκτωβριος ακομα ρε γμτ............

Comment

Originally posted by kantoniou
            ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ φιλε μου, μας εφτιαξες κυριακατικα.

Ειναι ομως Οκτωβριος ακομα ρε γμτ............
            αυτό που με στενοχώρησε, ήταν ότι ΟΛΟΦΑΝΕΡΑ, ότι η ΦΥΣΗ δεν ήταν έτοιμη, άρα είναι α-φύσικο τόσο χιόνι μέσα Οκτ.

Σε 10 μέρες, που τα φύλα θα άρχιζαν να πέφτουν, ας έριχνε 5πλάσιο.... Τα δένδρα σπασμένα κλπ.

τελικά καλά που έκανε ένα πέρασμα ο υετός, διαφορετικά αμα χιόνιζε και σήμερα, θα έπιανε και 50 πόντους...

Comment

Μπράβο Δημήτρη! Πολύ ωραία η παρουσίαση!![i]

ΥΓ: Τη μουσική στο βίντεο την έβαλες για να μην ακούγεται ο θόρυβος του jimny, ε?
              "

No SNOW ... No future !!!

Comment

Originally posted by annie_

ΥΓ: Τη μουσική στο βίντεο την έβαλες για να μην ακούγεται ο θόρυβος του jimny, ε?
                μπά... απλα μιλάγαμε με τη γυναίκα μου συνέχεια, και είπα να μην μας ακούτε.... big brother
                "

Comment

Originally posted by airboarder
                  Originally posted by annie_

μπά... απλα μιλάγαμε με τη γυναίκα μου συνέχεια, και είπα να μην μας ακούτε.... big brother

Α οκ τότε!!
                  (Πολλά χαιρετίσματα να της δώσεις!)

"

No SNOW ... No future !!!

Comment

Απολαύστε μια 3d ξενάγηση στο βουνό με τη βοήθεια της τεχνολογίας.
                    Κατεβείτε εικονικά" όλες τις πλαγιές του βουνού, και ανεβείτε στην κορυφη με το συρόμενο!
                    απολαύστε τη θέα! είναι ωραία εδώ πάνω!

[TUBE]-OHa4DkST1k[/TUBE]
                    Edited by: airboarder "

Comment

Originally posted by airboarder
                      Απολαύστε μια 3d ξενάγηση στο βουνό με τη βοήθεια της τεχνολογίας.
                      Κατεβείτε εικονικά" όλες τις πλαγιές του βουνού, και ανεβείτε στην κορυφη με το συρόμενο!
                      απολαύστε τη θέα! είναι ωραία εδώ πάνω!

[TUBE]-OHa4DkST1k[/TUBE]
                      Απίστευτη δουλειά!!!!!Μπράβο Δημήτρη!
                      (βλέπω Βίτσι και Βίγλα μοιάζουν σαν 2 σταγόνες νερό???)
                      "

Comment

Δημήτρη ναι, μοιάζουν πολύ (σε μικρογραφία βέβαια).
                        Τώρα, πολύ καλή δουλειά... τι πολυ καλή, 1 ώρα μου πήρε χθές (άρρωστος). Μου ήρθε η ιδέα και την έκανα. 3 πίστες, γίνεται εύκολα. Βέβαια, μπορείς να το προχωρήσεις πολύ ενα τέτοια θέμα, και να το κάνεις πραγματικά πανέμορφο και ρεαλιστικό, αλλά θέλεις χρόνο τότε. [i]

θα το κάνουμε και σε άλλα ΧΚ, εννοείται. Μάλιστα το προχωρώ σιγά σιγά και θα φαίνεται... σαν να είσαι πραγματικά εκεί. λέμε τώρα! πρέπει να πάς πάντως από Φλώρινα για να καταλάβεις την φύση του βουνού!

"

Comment

Προσθήκη χαρτών πρόσβασης από Καστοριά (23κμ) και Φλώρινα (32 κμ) στο αρχικό πόστ, να σας διευκολύνουν την ζωή, ώστε να φτάσετε στο ΧΚ ακολουθήστε τα ενδοιάμεσα χωριά

Χάρτης Καστοριά ΧΚ - Βιτσίου - 23km
                          (Καστοριά - Χλόη - Βυσσινιά - Οξυά - ΧΚ Βιτσίου) κλίκ για μεγέθυνση

ή εδώ http://quikmaps.com/show/184743

Χάρτης Φλώρινα ΧΚ - Βιτσίου - 32km
                          (Φλώρινα - Σκοπιά - Τροπαιούχος - Υδρούσσα - Δροσοπηγή - ΧΚ Βιτσίου) κλίκ για μεγέθυνση

ή εδώ http://quikmaps.com/show/184742

Comment

Δημητρακη όταν θα πετύχεις καμία μέρα το Βιτσι με κοτλε-ruffles πάρε με τηλέφωνο να έρθω να γλιστρησουμε παρέα!

Comment

Originally posted by Loof
                              Δημητρακη όταν θα πετύχεις καμία μέρα το Βιτσι με κοτλε-ruffles πάρε με τηλέφωνο να έρθω να γλιστρησουμε παρέα!
                              Μπα, Αντώνη. Θα πηγαίνω ΜΟΝΟ non-ruffles day's....
                              δε μ' αρέσουν τα ruffles... μονο να σνιφάρω πούδρες [i]

οπότε, 1. οταν θα έχει καλές φρέσκιες χιονοπτώσεις (για εκείνο το 2.5άρι το απάτητο) - 2. όταν έχει πολύ κόσμο στα κλασσικά μας μέρη. Πισοδέρι και 3. όταν στο καϊμάκ θα πήζει από kite.

εδώ θα είμαι αρχηγόνι

υ.γ. Να καταλάβεις για το 1. προχθές έκανα ξανά αναγνώριση του πεδίου... πώωωωωω

Comment

θα σε κλεισουν μεσα για υπερβολικη δοση σνιφαρισματος χιονοκαϊνης...[i]"

Comment

Working...
                                X