Announcement

Collapse
No announcement yet.

Κι επειδή μαζί τα φάγαμε

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Κι επειδή μαζί τα φάγαμε

Αυτό το θέμα είναι περισσότερο κάτι σαν αγγελία.

Ζητείται λοιπόν άτομο για ανταλλαγή καταθετικών λογαριασμών. Θα του δώσω το δικό μου και θα πάρω το δικό του.

Περιμένω ανταπόκριση. Δεν έχουμε να χάσουμε κάτι. Όλων μας τα βιβλιάρια είναι φουσκωμένα,σαν απατεώνες και κλέφτες που είμασταν.

Μπορεί να συμμετάσχει όποιος θέλει, δηλώστε εδώ το ενδιαφέρον σας.

ΥΓ Κι αν το βλέπουν κάποιοι ως πλάκα, εγώ προκαλώ να το πάρουν στα σοβαρά.
    ΑΛ ΦΑ, ΒΗ ΤΑ ΓΑ, ΜΑ ΔΕ Λ ΤΑ ΕΨ ΙΛΩΝ. ΣΤ ΙΓΜΑ. ΖΗ ΤΑ, Η ΤΑ, ΘΗ ΤΑ ΙΩΤΑ ΚΑ ΠΑΛΑΜ ΔΑ. ΜΗ ΝΥΞ Η, Ο ΜΙΚΡΟΝ, ΠΥΡΟΣ ΙΓΜΑ ΤΑΦΗ Ψ ΙΛΩΝ, ΦΥ ΨΥΧΗ Ο ΜΕΓΑ!
    Μόνο οι γύφτοι δεν έχουν πατρίδα!

Έχω 2 βιβλιάρια για να πληρώνω τα δάνεια στις τράπεζες....Σου κάνουν;... [i]"
    Beati Paoli.........

Comment

’σε εσένα δεν σε θέλω. Μακριά!!! Καμένο χαρτί είσαι :Ρ
      ΑΛ ΦΑ, ΒΗ ΤΑ ΓΑ, ΜΑ ΔΕ Λ ΤΑ ΕΨ ΙΛΩΝ. ΣΤ ΙΓΜΑ. ΖΗ ΤΑ, Η ΤΑ, ΘΗ ΤΑ ΙΩΤΑ ΚΑ ΠΑΛΑΜ ΔΑ. ΜΗ ΝΥΞ Η, Ο ΜΙΚΡΟΝ, ΠΥΡΟΣ ΙΓΜΑ ΤΑΦΗ Ψ ΙΛΩΝ, ΦΥ ΨΥΧΗ Ο ΜΕΓΑ!

Comment

Ανταλλάσω και το δικό μου! Του ***στη, καποιος θα βρεθει να έχει περισσοτερα απο 19 ευρω..[i]"

Comment

Α μην δηλώνετε τι έχετε. Χαζοί είστε;

Comment

Ααα ναι! Η ειλικρίνια θα με φάει!!![i]"

Comment

aaa
              σταματήστε τη κλάψα

μνημόνια δε θέλατε;

είχαν και κάποιους όρους , τζάμπα θα μας τα δίναν τόσα δις

αντε πληρώστε τώρα κ βουλώστε το
              Βόλος Αυστρία παράνοια κ βία

Comment

Μας τελείωσε ο Ολυμπιακός και πιάσαμε τα οικονομικά Mr.Pepper ;
                Ν' αγαπάς την ευθύνη. Να λες: Εγώ, εγώ μονάχος μου έχω χρέος να σώσω τη γης.
                Αν δε σωθεί, εγώ φταίω. ~ Ν. Καζαντζάκης

Comment

Πλάκα πλάκα Morphea, μπορείς να φανταστείς την περίπτωση, ο ζήλος που έδειξε η δικαιοσύνη στα ποδοσφαιρικά γεγονότα των τελευταίων μηνών να εφορμοζόταν και στα πολιτικά; Edited by: Telxinas

Comment

ναι, θα πληρωνε το μάρμαρο οι Ελληνες Κυνηγοί Οικολόγοι Ελλάδας-Παπανικόλας Ενωση Κεντρώων
                    Παπανικόλας Λεβέντης Βεργης θα προφυλακιζόταν ως υποπτοι για συσταση συμμορίας και Μαντέλης Βουλγαράκης Τσοχατζόπουλος ελεύθεροι μέχρι να κριθούν προφυλακιστεοι ωστε να τους κυνηγούν όταν το αποφασίσουν.

τελικά ο έλληνας όσο πάει και αποβλακώνεται περισσότερο διαπιστώνω...
                    Βόλος Αυστρία παράνοια κ βία

Comment

Mr.Pepper μη χαραμίζεστε τότε, πηγέντε αμέσως στη ΝΑΣΑ, σας περιμένουν (για πειρματόζωο) !

Telxinas, το σκέφτεσαι; Χαχα
                      Ν' αγαπάς την ευθύνη. Να λες: Εγώ, εγώ μονάχος μου έχω χρέος να σώσω τη γης.
                      Αν δε σωθεί, εγώ φταίω. ~ Ν. Καζαντζάκης

Comment

Εγώ δέχομαι ευχαρίστως (τα 'πιασες τα λεφτά σου [i])..."
                        Όμοιος ομοίω αεί πελάζει
                        www.kerpini.gr

Comment

Ένα στην Alpha και δυο στην Eurobank τα ανταλλάσσω αύριο το πρωί με ένα κουτί Clusters ή μια συσκευασία μελιού Ελάτου.

Comment

μέλι Ελάτου θέλω και εγώ! Μια φορα μου έδωσε ενας φιλος σε χυμα μορφη απο τον Χελμό και ηταν το καλύτερο μελι που έχω φάει!

Comment

Panic το βιάζεσαι πολύ το μέλι Χελμού; Δεν ξέρω πότε θα πάω επάνω, αλλά το βιβλιάριό σου συμφωνούμε να μου το παραδώσεις με το ποσόν που προανέφερες [i]"
                              Όμοιος ομοίω αεί πελάζει
                              www.kerpini.gr

Comment

Working...
                              X