Originally posted by stergios snow
View Post
Το παράδειγμα που ανέφερα με το οτι μπορεί να έχει 1 μέτρο χιόνι ,να λειτουργεί το χιονοδρομικό και να μην υπάρχει ενημέρωση δεν είναι σενάριο επιστημονικής φαντασίας αλλά πραγματική μου εμπειρία και όσοι είστε τακτικοί στο βουνό θα το γνωρίζετε από πρώτο χέρι.
Τα τελευταία χρόνια είχα πιστεί ότι η πιο σωστή ενημέρωση που μπορούσα να λάβω για το Χ/Κ Πηλίου ήταν από το snowreport.gr. To original site του χιονοδρομικού ήταν πάντα απών από την ενημέρωση και θα πίστευε κανείς οτι παρακολουθεί μια φωτογραφία παρά ένα ζωντανό site.Αυτός είναι και ο λόγος που δεν ασχολήθηκα ξανά μαζί του και οτι δεν γνώριζα για την νέα προσπάθεια που γίνεται για σωστή ενημέρωση τουλάχιστον. Τέλικά μπήκα στο νέο site του χιονοδρομικού και είναι πράγματι πολύ καλό και επαρκέστατο. Θα πρέπει βέβαια να αποδείξει την αξία του και στην συνέχεια.
H ενημέρωση από το snowreport όπως γνωρίζετε είχε πάντα τα προβλήματά του και πιστεύω λόγω αδιαφορίας των αρμοδίων του χιονοδρομικού . Μέσα στο γενικότερο πνεύμα ανανέωσης και προσπάθειας για σωστή λειτουργια του Χ/Κ θα πίστευε κανείς οτι θα ενημερωνόταν σωστά και το snowreport. Παραπέμπω το τι διάβασα από την σημερινή ενημέρωση μου από το snowreport
Γενική είσοδος 12 Ευρώ για τα lifts (9 Ευρώ η μειωμένη είσοδος) και 5 Ευρώ για βόλτα.
Το Χιονοδρομικό Κέντρο Πηλίου βρίσκεται στο τελικό στάδιο ολοκλήρωσης των συντηρήσεων εν όψη της νέας σεζόν 2011-2012. Θα υπάρξει νέα ενημέρωση με την ολοκλήρωση των διεργασιών.
Αφου μάθαμε λοιπόν τον τιμοκατάλογο ενημερωνώμαστε για την μη ολοκληρωμένη συντήρηση του χιονοδρομικού.
Ενα απλό δείγμα δηλαδή που δικαιολογεί αυτό που κάποιος στο πρώτο μου μήνυμα το περιέγραψε σαν γκρίνια ή κράξιμο.
Αυτά για την συζήτηση ....
Η αλήθεια είναι οτι λόγω υποχρεώσεων δεν κατάφερα να ανέβω μέχρι σήμερα πάνω για να έχω άποψη των τεκτενομένων. Καλός φίλος παντως με πληροφόρησε όντως για την καλή προσπάθεια που γίνεται και για το ότι το χιονοδρομικό λειτουργεί αξιοπρεπώς με ελάχιστο χιόνι.
Θα δούμε ....

)
Ή αυτοί που δεν ξέρουν τι σημαίνει Ιάσων θα μπερδευτούν όταν ανέβουν;;;;
ΈΛΕΟΣ πραγματικά!!!

Comment