Announcement

Collapse
No announcement yet.

Χ.Κ Πηλίου 2011-2012

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by stergios snow View Post
    Πριν γραψεις οτιδηποτε καλο ειναι να εχεις μια εστω τυπικη ενημερωση πρωτα.
    Kατ΄ αρχάς στο πρώτο μου μήνυμα κατέγραψα τις σκέψεις μου που έχουν σχέση με την όλη κατάσταση που έχω αντιμετωπίσει τα τελευταία 10 χρόνια που ανεβαίνω πολύ τακτικά στο χιονοδρομικό του Πηλίου. Αν οι εμπειρίες μου ήταν θετικές θα έγραφα καλά πράγματα.
    Το παράδειγμα που ανέφερα με το οτι μπορεί να έχει 1 μέτρο χιόνι ,να λειτουργεί το χιονοδρομικό και να μην υπάρχει ενημέρωση δεν είναι σενάριο επιστημονικής φαντασίας αλλά πραγματική μου εμπειρία και όσοι είστε τακτικοί στο βουνό θα το γνωρίζετε από πρώτο χέρι.

Τα τελευταία χρόνια είχα πιστεί ότι η πιο σωστή ενημέρωση που μπορούσα να λάβω για το Χ/Κ Πηλίου ήταν από το snowreport.gr. To original site του χιονοδρομικού ήταν πάντα απών από την ενημέρωση και θα πίστευε κανείς οτι παρακολουθεί μια φωτογραφία παρά ένα ζωντανό site.Αυτός είναι και ο λόγος που δεν ασχολήθηκα ξανά μαζί του και οτι δεν γνώριζα για την νέα προσπάθεια που γίνεται για σωστή ενημέρωση τουλάχιστον. Τέλικά μπήκα στο νέο site του χιονοδρομικού και είναι πράγματι πολύ καλό και επαρκέστατο. Θα πρέπει βέβαια να αποδείξει την αξία του και στην συνέχεια.

H ενημέρωση από το snowreport όπως γνωρίζετε είχε πάντα τα προβλήματά του και πιστεύω λόγω αδιαφορίας των αρμοδίων του χιονοδρομικού . Μέσα στο γενικότερο πνεύμα ανανέωσης και προσπάθειας για σωστή λειτουργια του Χ/Κ θα πίστευε κανείς οτι θα ενημερωνόταν σωστά και το snowreport. Παραπέμπω το τι διάβασα από την σημερινή ενημέρωση μου από το snowreport

Γενική είσοδος 12 Ευρώ για τα lifts (9 Ευρώ η μειωμένη είσοδος) και 5 Ευρώ για βόλτα.

Το Χιονοδρομικό Κέντρο Πηλίου βρίσκεται στο τελικό στάδιο ολοκλήρωσης των συντηρήσεων εν όψη της νέας σεζόν 2011-2012. Θα υπάρξει νέα ενημέρωση με την ολοκλήρωση των διεργασιών.

Αφου μάθαμε λοιπόν τον τιμοκατάλογο ενημερωνώμαστε για την μη ολοκληρωμένη συντήρηση του χιονοδρομικού.
    Ενα απλό δείγμα δηλαδή που δικαιολογεί αυτό που κάποιος στο πρώτο μου μήνυμα το περιέγραψε σαν γκρίνια ή κράξιμο.

Αυτά για την συζήτηση ....

Η αλήθεια είναι οτι λόγω υποχρεώσεων δεν κατάφερα να ανέβω μέχρι σήμερα πάνω για να έχω άποψη των τεκτενομένων. Καλός φίλος παντως με πληροφόρησε όντως για την καλή προσπάθεια που γίνεται και για το ότι το χιονοδρομικό λειτουργεί αξιοπρεπώς με ελάχιστο χιόνι.

Θα δούμε ....

Comment

Οπως γραφεις οντος μεχρι περυσι το σαιτ του χ/κ ητανε σαν φωτο και η ενημερωση ;..............αστα να πανε. Πρεπει ομως να αναγνωρισουμε την προσπαθεια που γινεται οπως επισης και την πολυ καλλη κινηση για μειωση της καρτας. Οσο για την συντηρηση που γραφεις μαλλον ειναι ξεχασμενο. Τελικα οπως σου ειπα (πρωτα ενημερωσου και μετα γραψε) νομιζω οτι ειχα δικιο. Να ξερεις οτι το σχολιο μου δεν ειχε καμια δοση ειρωνιας η' οτιδηποτε αλλο παρα μονο ενημερωσης.

Comment

Καλη χρονια σε ολους και καλα χιονια,τα λεμε του χρονου με νεα καλυτερα και περισοτερα χιονια.

Comment

Καλή Χρονιά!

Για τη Κυριακή 1/1/2012 το Χ.Κ. Πηλίου θα είναι ανοιχτό. Καλή Χρονιά!
          Ισχύουν οι κανονικές τιμές εισιτηρίων (για χρήση των αναβατήρων) για τη σεζόν 2011-2012:
          • €5 για επισκέπτες (για βόλτα)
          • €12 κανονικό για χιονοδρόμους
          • €9 μειωμένο για χιονοδρόμους

Ανοιχτές Πίστες: Πυλώνες, Θέτις, Ιάσων, Πανόραμα, Αρχαρίων (5/5)
          Ανοιχτοί Αναβατήρες: Π1,Π2, Π3, Π4, Π5 (5/5)

Δείτε τον χάρτη εδώ

Comment

Originally posted by travelergr View Post
            Για τη Κυριακή 1/1/2012 το Χ.Κ. Πηλίου θα είναι ανοιχτό. Καλή Χρονιά!
            Ισχύουν οι κανονικές τιμές εισιτηρίων (για χρήση των αναβατήρων) για τη σεζόν 2011-2012:
            • €12 κανονικό για χιονοδρόμους
            • €9 μειωμένο για χιονοδρόμους

Ανοιχτοί Αναβατήρες: Π1,Π2, Π3, Π4, Π5 (5/5)

Δείτε τον χάρτη εδώ

--------------------------------------------

Τηλ:2428074048
            Λει/γία:08:30 - 15:30
            Web Site
            Διάγρ.Πιστών
            Τιμοκατάλογος
            Ημερήσια σ/κ:15 Euro
            Ημερήσια καθ/νή:15 Euro

Snow Cam 1
            Γύρω Περιοχή
            (Hotels - Shops)

--------------------------------------------

ΠΙΣΤΕΣ:
            Πανόραμα1 (Πίστα) Θέτις (Πίστα) Ιάσονας (Πίστα) Φαλκονέρα (Πίστα)
            Πυλώνες (Πίστα) Αρχαρίων (Πίστα) Δρόμοι αντοχής (Πίστα)
            Πυλώνες, Θέτις, Ιάσων μόνο το πάνω μέρος

( ...υπάρχει κ κατω μερος πυλώνες ?
            )
            Βόλος Αυστρία παράνοια κ βία

Comment

ελεος ρε συ!!! Τι απορια ειναι αυτη??? Ποσο χρονων εισαι στην τελικη που δε μπορεις να καταλαβεις τι λεει???

Comment

δηλ για να καταλάβεις τις ανοησίες του πηλίου πρέπει να έχεις βγάλει διδακτορικό?
                εγώ αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι το πάνω μερος πυλώνες είναι ανοιχτό, δηλ μεχρι τη μεση περιπου κανεις σκι κ μετα τα παίρνεις στα χέρια κ κατεβαίνεις με τα πόδια μεχρι την εισοδο του Π1 κ γι αυτό κ δν έχω πάει μεχρι στιγμής. το ίδιο κ για θετις ιασων...εκτος κ αν έλεγε θετις ιασων όλες ανοιχτες κ φαλκονερα κλειστή
                Βόλος Αυστρία παράνοια κ βία

Comment

Δυστυχώς παιδιά μερικοί δεν είναι ικανοί εκ φύσεως να υποστηρίξουν μια καινούρια ελπιδοφόρα διοίκηση γιατί έχουν μάθει στην γκρίνια και στην μιζέρια των προηγούμενων διοικήσεων..
                  Δηλαδή κάποιος που ξέρει όπως οι παραπάνω, πως ο Ιάσων είναι οι πυλώνες θα ανέβουν και θα ψάχνουν το κάτω μέρος;;;; Ή αυτοί που δεν ξέρουν τι σημαίνει Ιάσων θα μπερδευτούν όταν ανέβουν;;;;

Ήρεμήστε λίγο και δείτε τα καλά της σημερινής διοίκησης και το νέο ξεκίνημα που ήδη υπάρχει και απλά βοηθήστε και εσείς με τον τρόπο σας να γίνονται καλύτεροι με την γνώμη σας και την γνώση σας και όχι με το κράξιμο.. ΈΛΕΟΣ πραγματικά!!!

Comment

Καλημέρα,
                    Για την Τετάρτη 4/1/2012 το Χ.Κ. Πηλίου θα είναι ανοιχτό

Θα ισχύσουν μειωμένες τιμές για χρήση των αναβατήρων:
                    • €9 γενική είσοδος για χιονοδρόμους
                    Κατάσταση Πιστών: Το χιόνι στις πίστες είναι οριακό και σε αρκετά σημεία θέλει λίγο προσοχή λόγω μη επαρκούς κάλυψης. Η κατάσταση, όπως είναι φυσικό, είναι καλύτερη στο πάνω μέρος των πιστών χωρίς αυτό να σημαίνει πως είναι ιδανική.

Ανοιχτοί Αναβατήρες: Π1, Π2, Π5 (3/5)

Δείτε τον χάρτη εδώ

Comment

• Μια που κάνουμε συζήτηση για το χιονοδρομικό να πώ κατι θετικό.
                      Εχω τώρα 3 ημέρες και κάνω σκι πάνω στο χιονοδρομικό και δεν πιστεύω στα μάτια μου.
                      Το χιόνι είναι ελάχιστο, και όμως κάνεις σκι αξιοπρεπώς. Το πάτημα της πίστας θα το έλεγα τέλειο , κατι λίγες πέτρες υπάρχουν αλλά είναι προβλέψιμες .Από μέρα σε μέρα τα κομμάτια που '' πονούσαν'' από ελλειπή κάλυψη χιονιού , με κάποιο μαγικό τρόπο την επόμενη ήταν μια χαρά. Η πίστα Πυλώνες σήμερα χάλασαν αρκετά αλλά οι άλλες ήταν καλούτσικες.
                      Ίσως να συμβάλλει και το ότι στις πάνω πίστες δεν υπήρχε πολύς κόσμος και δεν ταλαιπωριώταν από την εντατική χρήση ενώ η πίστα αρχαρίων ήταν φουλ.

Φτου να μην τους ματιάσω ....

Comment

• αντε να ριξει λιγο χιονακι μπας και ανεβουμε απο βδομαδα....!

Comment

• Εικόνα από τη web camera του Χιονοδρομικού

pelionski_08_01.jpg

Σημερινή εικόνα από τη web camera του Χιονοδρομικού!

Comment

• Aυτήν την στιγμή -Δευτέρα βράδυ- χιονίζει ζόρικα! .. με το 'τσουβάλι'!!

για να δούμε , θα τον κρατήσει αυτόν το ρυθμό??

,,όσο για τυχόν πέτρες κ άλλα προβληματάκια .. μην τρελενόμαστε!!..
                            σ'όλη την χώρα ,σ'όλα τα χ.κ. "εμφανίζονται" πέτρες

Είμαι για πρώτη φορά αισιόδοξος ότι μετά από αυτά που άκουσα από στέλεχο της νέας διοικηση του κέντρου,
                            αλλάζουν - κ το βλέπω οτι αλλάζουν- πολλά πράγματα!!
                            Last edited by Bumps; 13/01/2012, 07:28 PM.
                            H2 0 & -10c = :weather_3:sigpic

Comment

• εριξε πραμα απο εκει π δεν το περιμέναμε. αν ανεβει κανεις ας τραβηξει καμια φωτο μεσα απο τις πιστες!!

Comment

• Τρίτη 10/1/2012: Ο καιρός μας επιφύλλασε εκπλήξεις!
                                Η αναπάντεχη βραδινή χιονόπτωση έφερε 10 με 25 εκατοστά φρέσκου χιονιού στις πίστες του Χ.Κ. Πηλίου!
                                Κατάσταση Δρόμων: Ανοιχτοί με αλυσίδες.

Comment

Working...
                                X