Και απο μένα φίλε Νίκο(αν και δεν σε γνωρίζω,αλλα θεωρώ το forum και την ενότητα μας σαν ένα μεγάλο παρεακι) ότι επιθυμείς και σου εύχομαι φέτος να τσουλισεις απο πολυ νωρίς!
Liapo, js, mokujin, turms, mitselhof, spirossp, kapten, ευχαριστώ πολύ για τις ευχές και ανταποδίδω. Σε προσωπικό επίπεδο το μόνο που θέλω είναι να είναι οι δικοί μου άνθρωποι καλά (δεν το είχα δυστυχώς τα τελευταία χρόνια...) και να έχουμε την υγεία μας.
Στα του βουνού, λέμε εδώ και χρόνια να κανονίσουμε παρέα να πάμε παρέα βουνό κλπ και όπως φαίνεται θα το κανονίσουμε φέτος, γιατί αν δεν ξεκινάμε 5 ανά αυτοκίνητο δε βλέπω να βγαίνει! [i]
Φέτος, το υπερ-κλισέ "άντε να χιονίσει να δούμε μια άσπρη μέρα" έχει ξαφνικά τόσο νόημα όσο ποτέ! "
The map is full of places that only mean anything to me because of snowboarding...
http://www.hiddencellar.eu
Liapo, js, mokujin, turms, mitselhof, spirossp, kapten, ευχαριστώ πολύ για τις ευχές και ανταποδίδω. Σε προσωπικό επίπεδο το μόνο που θέλω είναι να είναι οι δικοί μου άνθρωποι καλά (δεν το είχα δυστυχώς τα τελευταία χρόνια...) και να έχουμε την υγεία μας.
Στα του βουνού, λέμε εδώ και χρόνια να κανονίσουμε παρέα να πάμε παρέα βουνό κλπ και όπως φαίνεται θα το κανονίσουμε φέτος, γιατί αν δεν ξεκινάμε 5 ανά αυτοκίνητο δε βλέπω να βγαίνει! [i]
Φέτος, το υπερ-κλισέ "άντε να χιονίσει να δούμε μια άσπρη μέρα" έχει ξαφνικά τόσο νόημα όσο ποτέ!
οντως...φετος που και για μενα δεν εχει εκδρομες εκτος συνορων, θα κατηφορισω σιγουρα...θα πεσει γελιο"
Snow is on my D.N.A.-ζητειται δουλεια στις Δολομιτικες Αλπεις
Comment