Announcement

Collapse
No announcement yet.

3-5 Πηγάδια 2011-2012

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Τέλος το σκι για φέτος...24 Δεκεμβρίου 2011-1 Απριλίου 2012...3 μήνες και 1 εβδομάδα ο τίτλος του βιβλίου!!!
    Σήμερα κλείσαμε με τον ομορφότερο τροπο...19ο πανελλήνιο πρωτάθλημα ερασιτεχνών χιονοδρομων...πολλές οι συμμετοχές και αρκετά παιδια μέσα απο το forum με πολυ καλές θεσεις...χαρακτηριστική η φωτο...

Με το νούμερο 30 tomba(ο αδερφός του Alberto)28 thalis(o πιο γρήγορος σκιερ των Τρικάλων)25 skier78(το φτερωτο pajero)16 dolomites(ξεκινάει προπόνηση απο αύριο επειδή τον πέρασε ο φίλος του herman για 1 δευτερόλεπτο)15 herman(ακόμα πίνει σαμπάνιες επειδή κέρδισε τον dolomites και μείωσε το σκορ στο 8-7 στην προσωπική τους κοντρα)11 loof(του χρόνου θέλει κοτλε πίστα...αγώνες το Μάρτιο που θα ξεκινάνε στις 9 το πρωι για να ανεβει στο βάθρο.....)

Λίγο πριν τον αγώνα!

Herman...3ος στην κατηγορία 36-45 και thalis 2ος!

Skier78...3ος στην κατηγορία 25-35!
    ’ντε και του χρόνου!!!

Comment

• Originally posted by boutas ski View Post
      kai na allaksoun oi oroi ti 8a pei panw apo 25 xronwn oi summetoxes..... emeis 23,5 den exoume dikaiwma....!!!??? xaxaxax tou xronou pali...!! kales katebasies...
      Boutas απο του χρόνου το όριο πέφτει στα 20....ευχαριστημένος;;;

Comment

• Originally posted by leonidastria View Post
        Καλο μηνα!!! Ξερουμε αν το ερχομενο ΣΚ το χ/κ θα ειναι σε λειτουργια ?Ξερουμε ποτε θα κλεισει?Ευχαριστω !
        Καλο μήνα Λεωνιδα...το κρυφό αφτι του loof άκουσε ότι το χιονοδρομικό θα κλείσει την επόμενη Κυριακή των Βαιων στις 8 Απριλίου!

Comment

• Η καλή παρέα από το πρωί φαίνεται.Μόλις πάρκαρα το αυτοκίνητο δίπλα μου ακριβώς πάρκαραν τρία παλiκάρια με πινακίδα ΤΚ...........και έτσι η πρώτη μου ερώτηση ήταν ''ρε παιδιά ποιος είναι ο tomba?'' και έτσι συστηθήκαμε και με τον thalis και τον φίλο τους τον Νίκο.
          Στην συνέχεια στην πίστα βρεθήκαμε και με τον loof -dolomites kai herman και έτσι η παρέα μεγάλωσε.
          Κόσμο είχε λίγο και το χιόνι πολύ βαρύ στην δεύτερη κούρσα.Μακάρι να μπορέσουμε να κάνουμε κάτι ώστε από του χρόνου να γίνονται οι αγώνες νωρίτερα ώστε το χιόνι να μην είναι τόσο επικίνδυνο για τους ερασιτέχνες χιονοδρόμους.
          Να βάλω και εγώ κάποιες φώτο από το snowreport team:
          P1010115.jpg
          P1010122.jpg
          P1010123.jpg
          P1010126.jpg

Comment

• Μπράβο loof κ skier78 για το φωτορεπορταζ του αγώνα!!!Σήμερα πράγματι περάσαμε πολύ όμορφα,η συμμετοχή κ η όλη διαδικασία ειδικά για μας τους "πρωτάρηδες " ήταν πολύ όμορφη εμπειρία!!Η γνωριμία κ η "χημεία" με τα υπόλοιπα μέλη του φόρουμ που πήραν μέρος στον αγώνα ήταν ιδανική.Υποσχεθήκαμε να το επαναλαμβάνουμε κάθε χρόνο κ να κλείνουμε τη χειμέρινή-χιονοδρομική σαιζόν με αυτόν τον ωραίο τρόπο!!Συγχαρητήρια στους διοργανωτές για την άψογη διοργάνωση........Του χρόνου με υγεία .........κ αν είναι δυνατό λίγο νωρίτερα για να έχουμε κ καλύτερη ποιότητα χιονιού.
            Last edited by TOMBA; 01/04/2012, 09:20 PM.
            sigpicTOMBA LA BOMBA!!!!!

Comment

• Του χρόνου το καλύτερο θα ηταν 10 Μαρτίου...γιατι 17 Κυριακή Αποκριάς...δύσκολο και 3μερο και 24 πάλι δύσκολο λόγω 3μερου!

Comment

• Πολύ όμορφες στιγμές.Μπράβο σε όλους , όσους συμμετείχαν ,μέλη του φόρουμ και μη και μπράβο και στην διοίκηση του χιονοδρομικού που διοργανώνει τέτοιες εκδηλώσεις.

Comment

• Η "Dream Team" (δανείζομαι τη φράση από Tomba) μας έκανε περήφανους . Ήθελα να ανέβω για το κλείσιμο της σεζόν αλλά οι υποχρεώσεις με κράτησαν στα πεδινά.. Είναι πολύ θετικό το ότι οι διοργανωτές συνεχίζουν για μια ακόμη χρονιά να διατηρούν το θεσμό. Απλά χρειαζόμαστε μεγαλύτερη προβολή, και γενικότερα, προώθηση στα ΜΜΕ για να αποκτήσει ακόμη πιο διευρυμένη απήχηση. Μπράβο στα Πηγάδια, κόντρα στους καιρούς μας χαρίζουν ωραία events και αξέχαστες εμπειρίες (αν και οι δικές μου δεν έχουν ακόμη σχέση με τον συγκεκριμένο αγώνα). Μακάρι και η επόμενη σεζόν να είναι αν όχι το ίδιο καλή (τέτοιες χρονιές δεν ακολουθούνται από αντίστοιχες) έστω ανταγωνιστική. Εγώ, τουλάχιστο από τις εξορμήσεις μου στο συγκεκριμένο χιονοδρομικό έμεινα ικανοποιημένος και από κατάσταση χιονιού αλλά και από τις υπηρεσίες.

Να' μαστε καλά και του χρόνου!!
                  ...POWDER TO THE PEOPLE...

Comment

• Originally posted by TOMBA View Post
                    Μπράβο loof κ skier78 για το φωτορεπορταζ του αγώνα!!!Σήμερα πράγματι περάσαμε πολύ όμορφα,η συμμετοχή κ η όλη διαδικασία ειδικά για μας τους "πρωτάρηδες " ήταν πολύ όμορφη εμπειρία!!Η γνωριμία κ η "χημεία" με τα υπόλοιπα μέλη του φόρουμ που πήραν μέρος στον αγώνα ήταν ιδανική.Υποσχεθήκαμε να το επαναλαμβάνουμε κάθε χρόνο κ να κλείνουμε τη χειμέρινή-χιονοδρομική σαιζόν με αυτόν τον ωραίο τρόπο!!Συγχαρητήρια στους διοργανωτές για την άψογη διοργάνωση........Του χρόνου με υγεία .........κ αν είναι δυνατό λίγο νωρίτερα για να έχουμε κ καλύτερη ποιότητα χιονιού.
                    η σεζον δεν εκλεισε ακομηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη!!!!!!μονο για σενα εκλεισε!!!!!χαχαχαχ

Comment

• Originally posted by ALPMAN View Post
                      Η "Dream Team" (δανείζομαι τη φράση από Tomba) μας έκανε περήφανους . Ήθελα να ανέβω για το κλείσιμο της σεζόν αλλά οι υποχρεώσεις με κράτησαν στα πεδινά.. Είναι πολύ θετικό το ότι οι διοργανωτές συνεχίζουν για μια ακόμη χρονιά να διατηρούν το θεσμό. Απλά χρειαζόμαστε μεγαλύτερη προβολή, και γενικότερα, προώθηση στα ΜΜΕ για να αποκτήσει ακόμη πιο διευρυμένη απήχηση. Μπράβο στα Πηγάδια, κόντρα στους καιρούς μας χαρίζουν ωραία events και αξέχαστες εμπειρίες (αν και οι δικές μου δεν έχουν ακόμη σχέση με τον συγκεκριμένο αγώνα). Μακάρι και η επόμενη σεζόν να είναι αν όχι το ίδιο καλή (τέτοιες χρονιές δεν ακολουθούνται από αντίστοιχες) έστω ανταγωνιστική. Εγώ, τουλάχιστο από τις εξορμήσεις μου στο συγκεκριμένο χιονοδρομικό έμεινα ικανοποιημένος και από κατάσταση χιονιού αλλά και από τις υπηρεσίες.

Να' μαστε καλά και του χρόνου!!
                      Φίλε ALPMAN η "dream team" είχε σήμερα μια σημαντική απουσία που αν συμετείχε θα ήταν σίγουρα στο βάθρο κ 1ος.........
                      Του χρόνου πιστέω να εμφανιστούμε με πλήρη σύνθεση...........

Comment

• Originally posted by mario79 View Post
                        η σεζον δεν εκλεισε ακομηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη!!!!!!μονο για σενα εκλεισε!!!!!χαχαχαχ
                        Με τη βοήθεια σας ισως παραταθεί για λιγο κ η δική μου σαιζόν............

Comment

• Βλέπω για του χρόνου να γινόμαστε δυνατό team με την προσθήκη των παιδιών απο τα Τρίκαλα.σιγουρα η σεζόν δεν τελείωσε ακόμη αλλα το Σάββατο φεύγω ’γιο Ορος(να προσευχηθω να έρθει μεγαλοεπενδυτης στα Πηγαδια για τον διεθνή διαγωνισμό)και τα σκι μου βρίσκονται ήδη σε κατάστημα εξοπλισμού για service!

Comment

• Originally posted by Loof View Post
                            Βλέπω για του χρόνου να γινόμαστε δυνατό team με την προσθήκη των παιδιών απο τα Τρίκαλα.σιγουρα η σεζόν δεν τελείωσε ακόμη αλλα το Σάββατο φεύγω ’γιο Ορος(να προσευχηθω να έρθει μεγαλοεπενδυτης στα Πηγαδια για τον διεθνή διαγωνισμό)και τα σκι μου βρίσκονται ήδη σε κατάστημα εξοπλισμού για service!
                            εγω του χρονου!αφησα να ερθουν τα 3/4 της dream team για αναγνωριση φετος!!!χαχαχα!

Comment

• aurio to xionodromiko tha einai anoixro??

Comment

• Όχι Λευτέρη δυστυχώς,την Παρασκευή θα ανοίξει ξανα.

Comment

Working...
                                X