Announcement

Collapse
No announcement yet.

3-5 Πηγάδια 2011-2012

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Loof θα εξαφανιστώ από δω μέσα για λίγες μέρες για να μη δω τι θα χάσω την Τετάρτη!!! (φέτος, βέβαια, δεν έχω παράπονο, έζησα πολλές καλές μέρες, αλλά είμαι εξαρτημένη πια!!!)
    Από την πείρα σου, πάντως, και με βάση τις ως τώρα προβλέψεις και το χιόνι που ρίχνει τώρα, πόσο βλέπετε ναν κρατάει;;

Comment

• Με τις φωτο της Τετάρτης θα τρεχεις...
      Προσωπική μου άποψη ότι θα βγει σίγουρα ο Μάρτιος.μερικοι μιλάνε για σουβλισμα οβελία το Πάσχα στις 15 Απριλίου στα Πηγαδια με σκι.αν συμβεί χανω στοίχημα...

Comment

• Χιόνι μέχρι αρχές Απριλίου θα έχει. Το θέμα είναι ότι θα σουπιάζει από τις 11:00.
        If skiing was easy they would call it snowboarding.

Comment

• Πωωωω τι τέλεια που φαίνεται στην κάμερα!! Σήμερα έπρεπε να πάω
          Επειδή δεν ξέρω τι παίζει συνήθως με το χιόνι στα Πηγάδια και πολλοί με έχουν φοβίζει με τον πάγο κλπ..
          Αύριο δεν υπάρχει περίπτωση να έχει πάγο με τέτοια θερμοκρασία και τέτοιο χιόνι έτσι δεν είναι?

No SNOW ... No future !!!

Comment

• Ούτε να το σκέφτεσαι annie...αύριο κοτλεδια καμαρωτη...με ιδανικές θερμοκρασίες για γλιστρημα!!!

Comment

• Ωραία , θα προτιμούσα πούδρα αλλά και το κοτλέ μου κάνει!
              Με τον δρόμο έμαθες κάνα νέο Αντώνη? Λέει ανοιχτός χωρίς αλυσίδες.
              Επιτέλους θα τσουλήσουμε και μαζί!Από πέρυσι το λέμε!

Comment

• Α ρε annie μεγάλη η χάρη σου...τώρα είχα μαζί μου τον υπεύθυνο ρατρακ πήραμε τηλέφωνο πάνω και μας είπαν ότι ο δρόμος είναι καθαρός αλλα θέλει λίγο προσοχή στα ανηλια σημεία.δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα...εγω πάντως με το vitara θα ανεβω...δεν την εμπιστεύομαι την BMW ακόμα!!!
                Επιτέλους θα τσουλισουμε μαζί...ένα χρόνο το λέμε...χαχα!!!

Comment

• τυχεροι οσοι ανεβηκαν σημερα...!!!
                  τα βυζια της Παολα δεν εχουν σιλικονη....ΜΠΑΤΣΟΙ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ

Comment

• χαχαχα Ευχαριστώ Αντώνη μ! Θα δούμε τι θα κάνουμε, παίζει και με το jimny να ανέβουμε για πιο σίγουρα!
                    Ωραία οπότε τα λέμε και από κοντά!

Comment

• αυριο 09:00 ραντεβου στην καρεκλα annie...

Comment

• Οκ!! I'll be there!

Comment

• Σημερα ήταν ΤΕΛΕΙΑ!!!!! Στην αρχη κατεβασιες σε απιστευτα κοτλε και στη συνεχεια φιλιππο και η πουδρα μεχρι το γονατο! Εφυγα κατα τις 1300 γιατι δεν κρατουσαν αλλο τα ποδια. Απο οτι μου ειπε καποιος που δουλευε πανω χιονιζε ολο το βραδυ! Παντως πουδρες παρθενες δεν υπαρχουν αλλες! Ο δρομος το πρωι ειχε χιονι αλλα το μεσημερι ηταν σχεδον καθαρος. Η καλυτερη μερα για φετος!!
                          Carpe diem quam minime credula postero

Comment

• gsm μας εφτιαξες καλα για αυριο...

Comment

• Το καλύτερο κοτλε της χρονιάς σήμερα...πάρτε μια γεύση...

Την πέφτω κανα 2ωρακι γιατί είμαι κομμάτια,πάω gym 1 ωριτσα aerobic για αποθεραπεία και επανέρχομαι με περισσότερες φωτο και ρεπορτάζ...

Comment

• Σήμερα πολύ ωραία μέρα στα Πηγάδια!
                                Με ήλιο, ωραίες πατημένες πίστες για όσους τους αρέσει το κοτλέ και πολύ ωραίο το απάτητο πάνω από το λούκι!(Αν και πιστεύω η χθεσινη, δεν ήμουν αλλά από τις φωτό που είδα, ήταν 1000 φορές καλύτερη με το απάτητο που είχε!)
                                Ο Φίλιππος είχε πολύ ωραία ποιότητα χιονιού αλλά δυστυχώς ήταν οργωμένος για τα καλά!
                                Και δυστυχώς κατά τις 2 (αν θυμάμαι καλά) σταμάτησε να δουλεύει η καρέκλα λόγω ενός προβλήματος με κάποιο ρουλεμάν απ'ότι μας είπαν...

Θα σας πει παραπάνω λεπτομέρειες και ο Loof! Και συναντήσαμε και τον skiaiva, τον asteriosn και τον valsam!!

Comment

Working...
                                X