Announcement

Collapse
No announcement yet.

3-5 Πηγάδια 2011-2012

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Έλα ρε Asterie....ποιος ησουνα και δεν σε κατάλαβα;...ησουνα στην καρεκλα το πρωι που περιμεναμε με την κίτρινη στολή;

---
    I am here: http://maps.google.com/maps?ll=40.623247,22.067051

Comment

• Θα ήθελα να εκφράσω τα παραπονά μου ως προς το ταξιδιωτικό γραφείο του Ζορπίδη και να ενημερώσω όσους σκέφτονται να κάνουν κάποια εξόρμηση με το συγκεκριμένο γραφείο να το σκεφτούν διπλά.Εμένα τουλάχιστον με χάσανε από πελάτη.

Ξεκινήσαμε με το λεωφορείο του Ζορπίδη για πηγάδια την κυριακή.Το λεωφορείο απ΄ότι φάνηκε δεν ήταν έτοιμο να αντιμετωπίσει τις δυσκολίες του δρόμου, και να αναφέρω επίσης ότι οι αλυσίδες μπήκαν από δικά μας άτομα, και όχι από τους αρμόδιους.Έφυγε μια φορά απ΄τον δρόμο, περιμέναμε αρκετή ώρα να μας ξεκολλήσουν, και μετά από μερικά μέτρα έφυγε και για δεύτερη φορά απ΄τον δρόμο, όπου εκεί αποφασίσαμε να βάλουμε σκι και σανίδια και να τσουλήσουμε έστω και στον δρόμο.Ανεβήκαμε με μπότες κλπ πολλά χιλιόμετρα περπατώντας, και μετά το πήραμε προς τα κάτω.

Για όλο αυτό, δεν ξέρω αν φταίει η εκχιονιστική μονάδα των πηγαδιών (γιατί και ο δρόμος δεν ήταν στα καλύτερα του), ή η μη ετοιμότητα του Ζορπίδη, πάντως χρειάζεται να ευχαριστήσω δημόσια τον ΕΟΣ Νάουσας που με δική τους πρωτοβουλία μας βάλανε σε βανάκια από εκεί που είχαμε σταματήσει και δεν μπορούσαμε να πάμε άλλον στον δρόμο, και μας κατεβάσανε κάτω στην πλατεία ώστε να περιμένουμε το λεωφορείο και να γυρίσουμε.

Μέσα στις ερχόμενες μέρες, θα συγκεντρωθούμε κάποια απ΄τα άτομα που ήμασταν το λεωφορείο και θα πάμε απ΄τα γραφεία τους για να απαιτήσουμε την επιστροφή χρημάτων.

Αυτά.

Κι΄ένα βίντεο:
      I didn't choose my life in the mountains,it just hapenned.I tried to become a normal person and have a normal job but that didn't work.We are mountain people.This is how we do,this is how we live.

Comment

• Explosivo Γιάννη για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο!

Comment

• Originally posted by Loof View Post
          Explosivo Γιάννη για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο!
          Έτσι..Πάντα με explosivo πήγαινα, αλλά είδα ότι πάει ο Ζορπίδης με εννιά ευρώ και κλείσαμε με Ζορπίδη.Δεν ξανακάνω όμως το ίδιο λάθος.
          I didn't choose my life in the mountains,it just hapenned.I tried to become a normal person and have a normal job but that didn't work.We are mountain people.This is how we do,this is how we live.

Comment

• ωραιο το video...μεσα στη στεναχωρια σας αφου βρηκατε το κουραγιο να το κανετε μπραβο...ισως και να εγινε για πρωτη φορα στη χιονοδρομικη ιστορια των Πηγαδιων...

Comment

• Originally posted by Loof View Post
              ωραιο το video...μεσα στη στεναχωρια σας αφου βρηκατε το κουραγιο να το κανετε μπραβο...ισως και να εγινε για πρωτη φορα στη χιονοδρομικη ιστορια των Πηγαδιων...
              Σταματήσαμε 200 μέτρα αφού είχαμε περάσει τις κεραίες γιατί μας ενημέρωσαν ότι το λεωφορείο ξεκόλλησε οπότε λέμε βάζουμε σκι, τσουλάμε μέχρι το λεωφορείο και μετά μας παίρνει, μας ανεβάζει πάνω για να τσουλήσουμε από πάνω μέχρι κάτω.Το λεωφορείο όμως είχε ξεκολλήσει αλλά δεν θα ανέβαινε πάνω, οπότε πήραμε και μερικούς ακόμη και συνεχίσαμε τον δρόμο προς τα κάτω, όσο είχε χιόνι και πήγαινε!

Comment

• Μπράβο ρε Γιάννη!
                Αυτά είναι! Πολύ καλή ιδέα , μπράβο σε όποιον το σκέφτηκε..!

No SNOW ... No future !!!

Comment

• Ωραίοι ρε παιδιά! Μπράβο για την εκτός πίστας -και εντός δρόμου- κατάβαση...χεχε!

Όσον αφορά το γραφείο, μια συμβουλή, μην κοιτάτε πάντα την τιμή...
                  Ν' αγαπάς την ευθύνη. Να λες: Εγώ, εγώ μονάχος μου έχω χρέος να σώσω τη γης.
                  Αν δε σωθεί, εγώ φταίω. ~ Ν. Καζαντζάκης

Comment

• Originally posted by Giannis90 View Post

Στο 2:34 καποιος κατουραει?χαχαχαχαχα

Comment

• Originally posted by Χλεμπονιαρης View Post
                      Στο 2:34 καποιος κατουραει?χαχαχαχαχα
                      Ναι ο συγκεκριμένος είχε αργήσει λίγο μέχρι να καταλάβει ότι τραβάω video, οπότε να και τα αποτελέσματα.

Comment

• Αφου ξαλαφρωσε ο ανθρωπος !!χχαχαχαχα

Comment

• Comment

• Τα πηγάδια σήμερα βγαλμένα απο όνειρο, ο καιρός τέλειος η ποιότητα του χιονιού αξεπέραστη και πίστες χαλί πέρσικα χειροποίητο.Όλοι σήμερα παραμιλούσαν.

Comment

• Έτσι ακριβώς όπως τα λές Μπαμπη...ελιωσα σήμερα...ουτε χρόνο για φωτο δεν είχα...απολαύσαμε και το μπουκάλι της κορυφης με τα υπόλοιπα παιδια και όλα ήταν θαυμάσια...όλα τα λεφτα ο valsam που ζωγραφιζε με το σανίδι...όπως επίσης και ο Πάνος Βατικιωτης η ψυχή του Snowreport με πολυ ωραίο στυλ...

Υ.Γ.για το γιο του j.s. που είχα την τύχη να γλιστρησω μαζι του ένα θα σας πω μόνο...τα γόνατα του ακουμπουσαν το κοτλε...τι να λέμε τώρα...βλέπω σε λίγα χρονια να μας παίρνει κανένα πρωτάθλημα μέσα στα Πηγαδια...χαλάλι του...πολυ δυνατο παιδι...

---
                              I am here: http://maps.google.com/maps?ll=40.623143,22.067372
                              Last edited by Loof; 20/02/2012, 12:21 AM.

Comment

• Γεια'σου ρε loof γρηγορε (Ναουσαιος και αργος γινετε?)!
                                Μονο ζωγραφια δεν ηταν αυτο σημερα με το σανιδι ,μετα απο μια βδομαδα με 39 πυρετο και 4 κιλα αδυνατοτερος απλα δεν ηθελα οπως σου ειπα να χασω την σημερινη μερα(απνοια τελεια θερμοκρασια )πηρα 2 αντιπυρετικα 2 πολυβιταμινες 3 τζουρες εισπνεουμενο και μια κουταλα bisolvon και βουρρρρρρρρ για πηγαδια, τα ποδια μου δεν με βασταγαν τα γονατα ετρεμαν καθε 200 μετρα σταματουσα για να μπορεσω ν'αναπνευσω τωρα αισθανομαι οτι ειμαι με το ενα ποδι στον ταφο αλλα χαλαλι του το καραγουσταρα!!!!!!

(Για Μποροβ που ειπες ψηνομαι οπως και τα 2 κουμπαρακια μου τωρα μενει να ψηθουν και οι γυναικες να μεινουν σπιτι γιατι κακα τα ψεματα οταν παμε με τις γυναικες πολυ τουριστικο σκι τυπου σταματα-περιμενε-διαλημα-μην τρεχεις-ξανα διαλημα κ.τ.λ!)

Comment

Working...
                                X