Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΧΙΟΝΟΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΑΝ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΧΙΟΝΟΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΑΝ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ

Εγω ξερετε φυσικα ποια πολη φηφισα και ελπιζω να βγω νικητης!!![i]

ΠΡΟΣΟΧΗ...Δεν θετω την ερωτηση σε επιπεδο νομων,αλλα σε επιπεδο πολεων!!!Δηλαδη ζηταω την αποψη σας για τα κεντρα των πολεων!!!"
    0
    Αλεξανδρουπολη
    0%
    0
    Κομοτηνη
    0%
    0
    Ξανθη
    0%
    0
    Καβαλα
    0%
    0
    Δραμα
    0%
    0

ημουν αναμεσα στη δραμα και στη ξανθη,αλλα για γουρι ψηφησα την πολη μου.
    Μήπως,ο κακός μας ο καιρός,ήταν μέχρι χτες???

Comment

Δραμα !!!

Comment

εγω που δεν ξερω να ψηφισω τι κανω ?[i]"

Comment

Ξάνθη.
          Κερδίζει στις περισσότερες περιπτώσεις διότι στην πλειοψηφια των περιπτώσεων πετυχαίνει τον καλύτερο συνδιασμό υετού με χαμηλές θερμοκρασίες.

Πχ Δεκέμβριος 2005, σε έναν τυπικό χιονιά είχε δει μία αξιοπρεπέστατη χιονόστρωση (10cm~) σε αντίθεση με τις υπόλοιπες πόλεις που έμειναν με πασπάλισμα.
          Γιάννης Ζάχαρης
          http://www.meteokav.gr/

Comment

Originally posted by SYMMERSNOW
            εγω που δεν ξερω να ψηφισω τι κανω ?[i]

"

Comment

Originally posted by Link
              Ξάνθη.
              Κερδίζει στις περισσότερες περιπτώσεις διότι στην πλειοψηφια των περιπτώσεων πετυχαίνει τον καλύτερο συνδιασμό υετού με χαμηλές θερμοκρασίες.

Πχ Δεκέμβριος 2005, σε έναν τυπικό χιονιά είχε δει μία αξιοπρεπέστατη χιονόστρωση (10cm~) σε αντίθεση με τις υπόλοιπες πόλεις που έμειναν με πασπάλισμα.

γιαννη μαλλον και εγω ξανθη θα ελεγα,αλλα και η δραμα εχει καλα ποσοστα.

Comment

χωρις να ξέρω τις ιδιαιτεροτητες των περιοχών, η ξάνθη, η Δράμα και η κομοτηνη, μήπως υπερεχουν λόγω ηπειρωτικοτητας?

Comment

Originally posted by BOLIOTIS
                  χωρις να ξέρω τις ιδιαιτεροτητες των περιοχών, η ξάνθη, η Δράμα και η κομοτηνη, μήπως υπερεχουν λόγω ηπειρωτικοτητας?
                  Η Κομοτηνη με τιποτα!!!Εχει τυχει πολλες φορες να ριχνει χιονονερο μεσα στην πολη και με το που βγεις απο αυτην να γινεται χαμος απο χιονι!!!Ασε που χανει πολυ και σε θερμοκρασια...Η Ξανθη και η Καβαλα νομιζω με τιποτα...Η μονη που νομιζω οτι μπορει να μας ανταγωνιστει ειναι η Δραμα!!![i]"

Comment

Εγω ως μισος Δραμινος ψηφισα Δραμα.Ομως θα ηθελα να ρωτησω με τι καιρο βαζουν χιονι αυτες οι περιοχες;Εχω παρατηρησει οτι δεν χιονιζει τοσο συχνα οσο στη δυτικη Μακεδονια και δεν εχει και ποσοτητα.Φταιει το χαμηλο υψομετρο(υπαρχουν καποια χωρια σε καλο σχετικα υψομετρο),η θεση,η κλιματικη αλλαγη;
                    Powder With Power!

http://www.youtube.com/watch?v=cfmNgQH2nm8&feature=related

Comment

Originally posted by weatherfriend
                      Originally posted by BOLIOTIS
                      Η Κομοτηνη με τιποτα!!!Εχει τυχει πολλες φορες να ριχνει χιονονερο μεσα στην πολη και με το που βγεις απο αυτην να γινεται χαμος απο χιονι!!!Ασε που χανει πολυ και σε θερμοκρασια...Η Ξανθη και η Καβαλα νομιζω με τιποτα...Η μονη που νομιζω οτι μπορει να μας ανταγωνιστει ειναι η Δραμα!!![i]

την ξανθη δεν μπορεις να την πεις αχιονη νικο.εχει καλη ιστορια σε χιονιαδες και πιανει σχετικα πιο ευκολα λογω οτι ειναι και ηπειρωτηκη η θεση της,φυσικα οπως και η δραμα.και της δυο ισοδυναμες της βαζω.
                      "

Comment

Originally posted by strofimios
                        Εγω ως μισος Δραμινος ψηφισα Δραμα.Ομως θα ηθελα να ρωτησω με τι καιρο βαζουν χιονι αυτες οι περιοχες;Εχω παρατηρησει οτι δεν χιονιζει τοσο συχνα οσο στη δυτικη Μακεδονια και δεν εχει και ποσοτητα.Φταιει το χαμηλο υψομετρο(υπαρχουν καποια χωρια σε καλο σχετικα υψομετρο),η θεση,η κλιματικη αλλαγη;

Οι συγκρινόμενες περιοχές δεν έχουν τα υψόμετρα της δυτικής μακεδονίας οπου οι περισσότερες πόλεις έιναι πάνω απο 500 μ υψόμετρο.

Comment

H Δράμα κερδίζει στην θερμοκρασία, χάνει όμως απίστευτα στον υετό παιδιά.. Ειδικά αν επικρατεί ισχυρό ΒΑ ρεύμα.

Η Καβάλα και η Αλεξ/πολη λογικό είναι να χάνουν λόγω θάλασσας, κερδίζουν όμως πολλές φορές τον υετό.

Πίστευω πως η Ξάνθη βρίσκεται στο πιο κομβικό σημείο κερδίζοντας την σώστη δόση θερμοκρασίας και υετού.
                          Γιάννης Ζάχαρης
                          http://www.meteokav.gr/

Comment

δεν μπορώ να ψηφίσω...θα ήθελα να δω φωτογραφίες από όλες αυτές τις πόλεις σε συγκεκριμένους μεγάλους χιονιάδες (2001,2005,2006 κτλ)για να βγάλω συμπέρασμα...όμως η Δράμα απορώ γιατί έχει παρει τόσες ψήφους...τη θεωρώ προβληματική όπως και τις Σέρρες..κατώτερες της Θεσσαλονίκης πιστευω σε πολλές περιπτώσεις...για εμένα γενικά από πεδινές πόλεις της ολόκληρης της βόρειας Ελλάδας πιο χιονόπληκτες θα έλεγα τις πολεις της Ημαθίας (με εξαίρεση τον βόρειο Εβρο φυσικά).. Edited by: geornik

Comment

Η Κομοτηνη μου χουν πει και μενα οτι γενικα ειναι αχιονη.Βρηκα πολη να ερθω κι εγω![i]Φετος κατι εριξε απ'ο,τι μου ειπαν αλλα σε μια κακοκαιρια η πολη(κεντρο) δεν ειχε ΤΙΠΟΤΑ ενω λιγο πιο μακρια,στον Ιασμο,το ειχε στρωσει κανονικα!"

Comment

Working...
                              X