Announcement

Collapse
No announcement yet.

Περί λογαριασμού youtube

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Περί λογαριασμού youtube

Προχθές ήταν όλα οκ. Εμπαινα κανονικά με το λογαριασμό μου, έκανα σχόλια κανονικά, κοιτούσα βίντεο κανονικά και επεξεργαζόμουν τα δικά μου βίντεο.
    Από χθες ο λογαριασμός μου έχει μπλοκαριστεί.
    Στα βίντεό μου εμφανίζεται πλέον Αυτός ο λογαριασμός έχει τεθεί σε αναστολή εξαιτίας μιας παραβίασης της πολιτικής του YouTube σχετικά με περιεχόμενο που αποσκοπεί σε ανεπιθύμητο υλικό, απάτες και αθέμιτες επιχειρηματικές πρακτικές."
    Οταν πάω να μπω μου εμφανίζει "Λογαριασμός εκτός λειτουργίας, παρακαλώ χρησιμοποιήστε ένα διαφορετικό email."
    Αν προσπαθήσετε να δείτε ένα βίντεό μου (πχ http://www.youtube.com/watch?v=as9NY_mtQJw) βγάζει "Αυτό το βίντεο δεν είναι πλέον διαθέσιμο επειδή ο λογαριασμός YouTube με τον οποίο σχετίζεται έχει τερματιστεί."

Είχε ποτέ κανείς σας παρόμοιο πρόβλημα?? Παίζει spam? Μήπως χάκεψε κάποιος ανώμαλος τον λογαριασμό μου?
    "

Mηπως χρησιμοποιησες μουσικη που υποκειταν σε πνευματικα δικαιωματα; Σου ειχε ερθει ποτε προειδοποιηση σχετικα με μουσικη που δεν επιτρεποταν να χρησιμοποιησεις; Απο οσο ξερω, εαν τρεις φορες σου ερθει σχετικη προειδοποιηση, ο λογαριασμος τερματιζεται!!!

Comment

Originally posted by MountExplorer
      Mηπως χρησιμοποιησες μουσικη που υποκειταν σε πνευματικα δικαιωματα; Σου ειχε ερθει ποτε προειδοποιηση σχετικα με μουσικη που δεν επιτρεποταν να χρησιμοποιησεις; Απο οσο ξερω, εαν τρεις φορες σου ερθει σχετικη προειδοποιηση, ο λογαριασμος τερματιζεται!!!
      Ναι μου έχει έρθει προειδοποίηση. Αλλά μου έλεγε κάθε φορά δε χρειάζεται να κάνετε κάτι". Εβαζα απλώς μουσική μέσα σε βίντεο με χιόνια. Ολοι όσοι έχουν λογαριασμό στο youtube βάζουν μουσική. Δε νομίζω να τερματίζεται ο λογαριασμός τους Γιώργο...
      Και αν ισχύει τελικά αυτό που λες, τι πρέπει να κάνω?? Εχασα 26 βίντεο αυτή τη στιγμή....
      "

Comment

Χωρίς να είμαι καλός γνώστης γιατί το πρόβλημά σου δεν μου έχει τύχει, θα έλεγα να στείλεις ένα email στο youtube ζητώντας τους λόγους που σου διέγραψαν τον λογαριασμό. Όσον αφορά την εισαγωγή μουσικής σε βίντεο, ξέρω ότι το youtube τα διαγράφει, όχι όμως και τους λογαριασμούς!!!
        If skiing was easy they would call it snowboarding.

Comment

Κατ' αρχας Τεο ασ' το 1-2 μερες ακομα μηπως εχει απενεργοποιηθει προσωρινα ο λογαριασμος σου και ρωτα κανεναν φιλο που εχει λογαριασμο στο youtube αν του εχει παρουσιαστει αναλογο προβλημα...Αν εχει απενεργοποιηθει προσωρινα λογικα θα μπορεις να ξαναμπεις σε λιγες μερες...

Αν δεν γινει τιποτα τοτε δοκιμασε το εξης:

Οταν πας να κανεις συνδεση δωσε κανονικα το user name σου και στην συνεχεια πατα την επιλογη ξεχασα τον κωδικο μου...Θα σου αποσταλει στο e-mail σου ενας νεος κωδικος και απο εδω κι εμπρος θα χρησιμοποιεις αυτον τον νεο κωδικο για να μπαινεις!!!

Comment

Originally posted by sorkis
            Χωρίς να είμαι καλός γνώστης γιατί το πρόβλημά σου δεν μου έχει τύχει, θα έλεγα να στείλεις ένα email στο youtube ζητώντας τους λόγους που σου διέγραψαν τον λογαριασμό. Όσον αφορά την εισαγωγή μουσικής σε βίντεο, ξέρω ότι το youtube τα διαγράφει, όχι όμως και τους λογαριασμούς!!!
            Μαιλ έστειλα χθες, ότι δεν ανοίγει πλέον ο λογαριασμός μου. Δεν έχω λάβει απάντηση ακόμα, και βασικά δεν περιμένω και απάντηση[i]
            Υποθέτω ότι χάκερς ανέβασαν με το λογαριασμό μου τσοντοβίντεο (ή έστω σχεδόν τσόντες, μιας και απαγορεύονται γυμνές εικόνες) και έγινε αυτό τώρα!
            Το θέμα είναι πως μπορώ να επαναφέρω τα βίντεό μου σε καινούργιο λογαριασμό? Ολα μπλοκαρισμένα τα έχει τώρα.
            "

Comment

Originally posted by weatherfriend
              Κατ' αρχας Τεο ασ' το 1-2 μερες ακομα μηπως εχει απενεργοποιηθει προσωρινα ο λογαριασμος σου και ρωτα κανεναν φιλο που εχει λογαριασμο στο youtube αν του εχει παρουσιαστει αναλογο προβλημα...Αν εχει απενεργοποιηθει προσωρινα λογικα θα μπορεις να ξαναμπεις σε λιγες μερες...

Αν δεν γινει τιποτα τοτε δοκιμασε το εξης:

Οταν πας να κανεις συνδεση δωσε κανονικα το user name σου και στην συνεχεια πατα την επιλογη ξεχασα τον κωδικο μου...Θα σου αποσταλει στο e-mail σου ενας νεος κωδικος και απο εδω κι εμπρος θα χρησιμοποιεις αυτον τον νεο κωδικο για να μπαινεις!!!
              Νίκο δεν έχει να κάνει με κωδικό. Ο κωδικός μου είναι οκ και τον θυμάμαι. Ο λογαριασμός είναι μπλοκαρισμένος, οπότε ο νέος κωδικός δε θα αλλάξει κάτι.

Comment

Originally posted by vasilitsa freak
                Ναι μου έχει έρθει προειδοποίηση. Αλλά μου έλεγε κάθε φορά δε χρειάζεται να κάνετε κάτι". Εβαζα απλώς μουσική μέσα σε βίντεο με χιόνια. Ολοι όσοι έχουν λογαριασμό στο youtube βάζουν μουσική. Δε νομίζω να τερματίζεται ο λογαριασμός τους Γιώργο...
                Και αν ισχύει τελικά αυτό που λες, τι πρέπει να κάνω?? Εχασα 26 βίντεο αυτή τη στιγμή....
                Θυμασαι ποσες φορες σου ηρθε αυτη η προειδοποιηση;
                Ο λογαριασμος μηπως μπλοκαριστηκε αμεσως μετα το ανεβασμα ενος βιντεο, ή περασε καιρος απο τοτε που ανεβασες βιντεο με μουσικη που υποκειται σε πνευματικα δικαιωματα τριτων; Εχει σημασια!!! Εγω εχω δυο προειδοποιησεις μεχρι στιγμης που λενε οτι δεν χρειαζεται να κανω τιποτα....
                "

Comment

Tωρα πλεον μου φαινεται σαν πιο πιθανο το ενδεχομενο να μπηκε καποιος χακερ μεσα στον υπολογιστη σου...Ο υπολογιστης που χρησιμοποιεις για να συνδεθεις στο youtube ειναι δικο σου ή πηγαινεις και μπαινεις και σε ιντερνετ καφε κ.τ.λ???Εγω περσι το φθινοπωρο ημουνα σε ενα ιντερνετ καφε και φευγοντας ξεχασα να πατησω εξοδο απο τον λογαριασμο e-mail που εχω στο google...O επομενος που καθησε αρχισε να στελνω e-mail σε ατομα που γνωριζα ζητωντας τους διαφορα περιεργα και μετα αναγκαστηκα να διαγραψω το λογαριασμο μου...

Παντως μην ανησυχεις...Οτιδηποτε και να εχει ανεβασει καποιος μεσω του λογαριασμου σου,δεν προκειται να κατηγορηθεις εσυ,αφου εχεις διαφορετικη IP απο εκεινον!!!

Comment

στειλε τους ενα τελευταιο μειλ και ευχαριστησε τους που σου δινουν την δυνατοτητα να χρησιμοποιησεις το vimeo.εγω αυτο θα εκανα στην θεση σου!
                    μαμ...κακα...SNOWBOARD και νανι!

http://instagram.com/liapos

Comment

Θυμασαι ποσες φορες σου ηρθε αυτη η προειδοποιηση;
                      Ο λογαριασμος μηπως μπλοκαριστηκε αμεσως μετα το ανεβασμα ενος βιντεο, ή περασε καιρος απο τοτε που ανεβασες βιντεο με μουσικη που υποκειται σε πνευματικα δικαιωματα τριτων; Εχει σημασια!!! Εγω εχω δυο προειδοποιησεις μεχρι στιγμης που λενε οτι δεν χρειαζεται να κανω τιποτα....
                      Στο άσχετο Γιώργο. Προχθές ήταν όλα κομπλέ και χθες μεσημέρι δεν έμπαινε. Αυτό είναι που μου κάνει εντύπωση...Και πλέον είναι όλα μπλοκαρισμένα

Tωρα πλεον μου φαινεται σαν πιο πιθανο το ενδεχομενο να μπηκε καποιος χακερ μεσα στον υπολογιστη σου...Ο υπολογιστης που χρησιμοποιεις για να συνδεθεις στο youtube ειναι δικο σου ή πηγαινεις και μπαινεις και σε ιντερνετ καφε κ.τ.λ???Εγω περσι το φθινοπωρο ημουνα σε ενα ιντερνετ καφε και φευγοντας ξεχασα να πατησω εξοδο απο τον λογαριασμο e-mail που εχω στο google...O επομενος που καθησε αρχισε να στελνω e-mail σε ατομα που γνωριζα ζητωντας τους διαφορα περιεργα και μετα αναγκαστηκα να διαγραψω το λογαριασμο μου...Παντως μην ανησυχεις...Οτιδηποτε και να εχει ανεβασει καποιος μεσω του λογαριασμου σου,δεν προκειται να κατηγορηθεις εσυ,αφου εχεις διαφορετικη IP απο εκεινον!!!
                      Δεν πηγαίνω σε νετ καφέ ποτέ.
                      "

Comment

Originally posted by liapos7
                        στειλε τους ενα τελευταιο μειλ και ευχαριστησε τους που σου δινουν την δυνατοτητα να χρησιμοποιησεις το vimeo.εγω αυτο θα εκανα στην θεση σου!
                        το βιμεο??[i]
                        "

Comment

το βιμεο??[i]
                          To βιμεο ειναι ενα σαιτ,αντιστοιχο του youtube,οπου μπορεις κι εκει να ανεβασεις βιντεο...Προφανως ο Λιαπος θελει να πει οτι θα τους απειλησεις με αυτο τον τροπο..."

Comment

το βιμεο??[i]
                            To βιμεο ειναι ενα σαιτ,αντιστοιχο του youtube,οπου μπορεις κι εκει να ανεβασεις βιντεο...Προφανως ο Λιαπος θελει να πει οτι θα τους απειλησεις με αυτο τον τροπο...

ααααα....το vimeo! τώρα το κατάλαβα
                            Και τα 26 βίντεο βρε λιάπο τι θα γίνουν? Να χαθούν?
                            "

Comment

Tωρα πλεον μου φαινεται σαν πιο πιθανο το ενδεχομενο να μπηκε καποιος χακερ μεσα στον υπολογιστη σου...Ο υπολογιστης που χρησιμοποιεις για να συνδεθεις στο youtube ειναι δικο σου ή πηγαινεις και μπαινεις και σε ιντερνετ καφε κ.τ.λ???Εγω περσι το φθινοπωρο ημουνα σε ενα ιντερνετ καφε και φευγοντας ξεχασα να πατησω εξοδο απο τον λογαριασμο e-mail που εχω στο google...O επομενος που καθησε αρχισε να στελνω e-mail σε ατομα που γνωριζα ζητωντας τους διαφορα περιεργα και μετα αναγκαστηκα να διαγραψω το λογαριασμο μου...

Παντως μην ανησυχεις...Οτιδηποτε και να εχει ανεβασει καποιος μεσω του λογαριασμου σου,δεν προκειται να κατηγορηθεις εσυ,αφου εχεις διαφορετικη IP απο εκεινον!!!

τι σχεση εχουν ολα αυτα?

καμια

πιθανον αυτο με την μουσικη ειναι ρε Τεο

στειλτους μειλ και ρωτα τους

Comment

Working...
                              X