Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Νομιμα τα diesel

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ναι, βγαίνει και 3θ και 5θ στα 1.9 πετρέλαιο!
    μαμ...κακα...SNOWBOARD και νανι!

http://instagram.com/liapos

Comment

• Πιστεύω ότι είναι καλή περίπτωση το vitara diesel, και από κινητήρα 1.9 TD και normal κόστος για την κατηγορία του. Αλλά μπορούμε να συνεχίσουμε τη κουβέντα στο thread για 4χ4... Ξεφύγαμε λίγο [i]

"

Comment

• Δεν εχει αλογα ομως.... Κοινως δεν παει βημα!

Comment

• Originally posted by MountExplorer
          Δεν εχει αλογα ομως.... Κοινως δεν παει βημα!

δυστυχως κανενα δεν παει βημα κατω απο τα 2000 κυβικα[i]"

Comment

• Πράσινο φως για πετρελαιοκίνηση σε Αθήνα, ΘεσσαλονίκηΔημοσιεύτηκε το ΦΕΚ Κανονικά μπορούν να κυκλοφορούν τα πετρελαιοκίνητα ΙΧ σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, καθώς δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ, ο νόμος που προβλέπει την άρση της απαγόρευσης.

Πάντως θα κυκλοφορούν μόνο τα νέας τεχνολογίας πετρελαιοκίνητα ΙΧ. Συγκεκριμένα όσα οχήματα είναι εφοδιασμένα με τους νέους κινητήρες τεχνολογίας Euro 5 θα μπορούν πλέον να κυκλοφορούν ελεύθερα.

Της απαγόρευσης εξαιρούνται τα ταξί, τα βαρέα οχήματα αλλά και τα φορτηγά κάτω των 4 ωφέλιμων τόνων, που χρησιμοποιούνται από παραγωγούς και εμπόρους των λαϊκών αγορών.

Η πετρελαιοκίνηση σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη έχει «μπλοκάρει» αρκετές φορές τα τελευταία χρόνια, στο πλαίσιο της προστασίας του περιβάλλοντος."
            Ν' αγαπάς την ευθύνη. Να λες: Εγώ, εγώ μονάχος μου έχω χρέος να σώσω τη γης.
            Αν δε σωθεί, εγώ φταίω. ~ Ν. Καζαντζάκης

Comment

• ε καιρος ηταν να το κανουν

Comment

Working...
              X