Announcement

Collapse
No announcement yet.

Μηπως χαριζεται??!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Μηπως χαριζεται??!

Θελω να ξεκινησω το σκι!..Αλλα απο λεφτα τπτ..οποτε δεν μπορω να αγορασω εξολισμο...Μηπως υπαρχει καποιος η καποιοι που να χαριζουν εξοπλισμο(δεν με νοιαζει να εχει σημαδια και τετοια..απλα να μπορω να κανω σκι)...

Ευχαριστω..!![i]
    "
    ΤΙ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΟ..ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΦΩΤΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΧΙΟΝΙΣΜΕΝΕΣ ΚΟΡΥΦΕΣ ΤΩΝ ΒΟΥΝΩΝ ΑΠΟ ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟ..!!

φιλαρακι ...για να κανεις σκι ..σημερα θες λεφτα εχεις δεν εχεις εξοπλισμο...ρωτα και μας που τα εχουμε ολα..ποσο θελουμε καθε φορα που παμε...δεν σε παω μακρια ...θα στα πω απλα απλα..θες το λιγοτερο 60 ευρω...και αυτα με παρεα..να πας και καθημερινη...αν πας μονος ,,που απ οτι βλεπω εισαι πειραια..θες 50 βενζινες συν ολα τα αλλα..για βαλτα κατω..σε συμφερει...βαλε μας στο κλιμα ,,,και ξεκινα το διαφορετικα..πες μας εισαι μονος..εχεις παρεα που παει ...δωσε μας λιγο να καταλαβουμε ...και θα σε βοηθησουμε οσο μπορουμε...ωστε να ξερεις που πας να μπλεξεις....γιατι αν σαρεσει θα μπλεξεις...[i]"

Comment

Πηγα φετος τον χειμωνα πρωτη φορα για σκι στα καλαβρυτα..!!Με κατι κουπονια(που ειχες ελευθερο σε ολα τα λιφτ και εξοπλισμο) απο ενα σαιτ με προσφορες..!!Οποτε αυτο το θεμα μου βγηκε φτηνο...Μονο η βενζινες ηταν λιγο αουτς!!..Μου αρεσε πολυ και θα ηθελα να ξαναπαω...Πιστευω καλητερα θα ηταν να εχω δικο μου εξοπλισμο παρα να νοικιαζω καθε φορα..Αλλα τοσα λεφτα δεν υπαρχουν καθολου...!!
      ΤΙ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΟ..ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΦΩΤΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΧΙΟΝΙΣΜΕΝΕΣ ΚΟΡΥΦΕΣ ΤΩΝ ΒΟΥΝΩΝ ΑΠΟ ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟ..!!

Comment

τα κουπονια τα πηρες περσι...φετος τι θα κανεις...μια λυση ειναι να βγαλεις ετησια καρτα..οποτε καθαρισες με λιφτ..160...βενζινες οπως λες..πολλα ...ρουχα δε θες..το πιο βασικο κομματι ...οποτε..αν πραγματικα σου αρεσει και θες...προσπαθησε να μαζεψεις καποια λεφτα..παρε τα βασικα...και ευκαιριες θα βρεις παρα πολλες απο θεμα εξοπλισμου..και ξεκινα το snowboard..χαχαχα....πλακα κανω οτι σου αρεσει θα κανεις...

Comment

Κατάλαβες; αυτό ήταν το ζητούμενο. Να αρχίσεις snowboard! χαχα
          - + - + - + - + - + - + - + - + - + - + - + - + -

Comment

Working...
          X