Announcement

Collapse
No announcement yet.

καιρος 10/6

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• καιρος 10/6

παιδια θελω αν μπορειτε να μου κανετε μια προγνωση καιρου για 10/6 στην αθηνα!plz ειναι σημαντικο εχουμε οργανωσει εκδηλωσει και κατι ακουω για πτωση θερμοκρασιας και βροχες![i]"

Originally posted by prosinemokakokairias
    παιδια θελω αν μπορειτε να μου κανετε μια προγνωση καιρου για 10/6 στην αθηνα!plz ειναι σημαντικο εχουμε οργανωσει εκδηλωσει και κατι ακουω για πτωση θερμοκρασιας και βροχες![i]
    Για 10 του μηνος δεν εχεις τιποτα να φοβηθεις αν δεις και το διαγραμμα που σε βαζω παρακατω μηδεν υετο εχει εχει μια πτωση στο +17 με +16 αλλα παλι ζεστη θα εχει απο τι φαινεται βροχες ερχονται απο 13 του μηνος και μετα

"
    Γνωστος αγνωστος αναρχοακροδεξιος μελος γνωστης κλικας που λυμαινει τους κολπους του snowreport!!

Comment

Ευχαριστω πολυ φιλε μου...δλδ στο χαλανδρι τι θερμοκρασιες θα παιζουν? 220 μετρα υψομετρο περιπου... απο 25-30?

Comment

Originally posted by prosinemokakokairias
        Ευχαριστω πολυ φιλε μου...δλδ στο χαλανδρι τι θερμοκρασιες θα παιζουν? 220 μετρα υψομετρο περιπου... απο 25-30?
        Μαλλον θα εχει παρομοιες θερμοκρασιες με τις σημερινες!
        Γνωστος αγνωστος αναρχοακροδεξιος μελος γνωστης κλικας που λυμαινει τους κολπους του snowreport!!

Comment

Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου!Τελεια [i] "

Comment

σύμφωνα με το 12άρι δεν φαίνεται ίχνος υετού στην Αθήνα, ενώ αντίθετα δείχνει καλές βροχές στις 13 του μηνός...τα δεδομένα βέβαια από μέρα σε μέρα μπορεί να αλλάξουν...

Comment

Την Παρασκευή 10 του μηνός στο Χαλάνδρι και γενικά στην Αττική, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με θερμ. στην περιοχή σου που θα φτάνει τους 30-31οC.

http://weatherparty.blogspot.gr/
              Η καλύτερη εποχή μετά το χειμώνα, είναι απλά ο επόμενος χειμώνας!!!

Comment

Μηπως μπορει καποιος να μου πει τι καιρο θα εχει η Αθηνα απο 18-25 Ιουνιου, επειδη θα κατεβουν καποιοι γνωστοι μου?Πιο συγκεκριμενα με ενδιαφερει η περιοχη της Βαρκιζας!!!

Comment

Ξαναεπαναφερω το θεμα ρωτωντας τι καιρο περιπου θα εχει στην Μ * * * * * Σα στις 17 ιουνιου...Με ενδιαφερουν κυριως τα φαινομενα (βροχη) παρα οι θερμοκρασιες!Ευχαριστω!

Comment

μια χαρα σε βρισκω....ΝΤΑΛΑ ΗΛΙΟ, ΚΑΛΟΥΤΣΙΚΕΣ Τ 18-25, ΑΙΘΡΙΟΣ ΚΑΙΡΟΣ,

ββα ρευμα 2-4 μποφορ................ Edited by: JIM FORD
                    Σκοπιανοί και άλλοι διαβάστε ιστορία! ΕΣΤΙΝ ΟΥΝ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!
                    ΟΡΟΣ ΤΟΜΑΡΟΣ (ΟΛΥΤΣΙΚΑ) 1974 μ. / 28-12-11

Comment

Working...
                    X