παιδια θελω αν μπορειτε να μου κανετε μια προγνωση καιρου για 10/6 στην αθηνα!plz ειναι σημαντικο εχουμε οργανωσει εκδηλωσει και κατι ακουω για πτωση θερμοκρασιας και βροχες![i]"
Announcement
Collapse
No announcement yet.
καιρος 10/6
Collapse
X
-
Για 10 του μηνος δεν εχεις τιποτα να φοβηθεις αν δεις και το διαγραμμα που σε βαζω παρακατω μηδεν υετο εχει εχει μια πτωση στο +17 με +16 αλλα παλι ζεστη θα εχει απο τι φαινεται βροχες ερχονται απο 13 του μηνος και μεταOriginally posted by prosinemokakokairiasπαιδια θελω αν μπορειτε να μου κανετε μια προγνωση καιρου για 10/6 στην αθηνα!plz ειναι σημαντικο εχουμε οργανωσει εκδηλωσει και κατι ακουω για πτωση θερμοκρασιας και βροχες![i]

"Γνωστος αγνωστος αναρχοακροδεξιος μελος γνωστης κλικας που λυμαινει τους κολπους του snowreport!!
-
Μαλλον θα εχει παρομοιες θερμοκρασιες με τις σημερινες!Originally posted by prosinemokakokairiasΕυχαριστω πολυ φιλε μου...δλδ στο χαλανδρι τι θερμοκρασιες θα παιζουν? 220 μετρα υψομετρο περιπου... απο 25-30?Γνωστος αγνωστος αναρχοακροδεξιος μελος γνωστης κλικας που λυμαινει τους κολπους του snowreport!!
Comment
-
μια χαρα σε βρισκω....ΝΤΑΛΑ ΗΛΙΟ, ΚΑΛΟΥΤΣΙΚΕΣ Τ 18-25, ΑΙΘΡΙΟΣ ΚΑΙΡΟΣ,
ββα ρευμα 2-4 μποφορ................ Edited by: JIM FORDΣκοπιανοί και άλλοι διαβάστε ιστορία! ΕΣΤΙΝ ΟΥΝ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!
ΟΡΟΣ ΤΟΜΑΡΟΣ (ΟΛΥΤΣΙΚΑ) 1974 μ. / 28-12-11
Comment

"
Comment