Announcement

Collapse
No announcement yet.

Η ελληνικη διαφθορα σε ολο της το μεγαλειο.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Η ελληνικη διαφθορα σε ολο της το μεγαλειο.

Οριστε.Ριξτε τα εδω μεσα να ειστε και συνεπεις.

ΚΩΣΤΑ πιστευεις οτι η διαφθορα ειναι δικο μας προνομοιο?
    απλα δεν ειναι μαλακες οι ιταλοι οι γαλλοι κ.τ.λ να κανουν απογραφες σαν τον καραμανλη...η να το φωναζουν παντου οπως ο παπανδρεου...
    3 οικογενειες στην ελλαδα διελυσαν το κρατος
    καραμανλης..ο αυτο εξοριστος.και το σοι του ...πανπανδρεου...μητσοτακηδες
    η διαφθορα βρισκεται παντου κωστα Η SEAMENS δεν ηταν ελληνικη εταιρια,,,,και ακομη 50 ειναι που λαδωνουν τους παντες σε ολο το κοσμο....τα εξοπλιστικα συστηματα κωστα που πουλανς οι γερμανοι οι γαλλοι οι αμερικανοι που βασιζοντε?στην μιζα κωστα..
    αρχιμαεστροι της μιζας και τις διαφθορας ειναι οι γαλλλοι οι γερμανοι οι αμερικανοι...μονο που ειναι εξυπνοι...
    οι φαρμακευτικες εταιριες που λενε οτι κανουν παρτυ στην ελλαδα απο που ξεκινησαν το παρτυ κωστα?απο την ελλαδα των 8 εκ το ξεκινησαν?οχι βεβαια,,,
    ολοι οι κολλωσοι εκαναν τα πρωτα βηματα τους σε μεγαλες χωρες και αφου τις ξεζουμισαν επεκταθηκαν στις μικρες...
    δεν ειναιεγαλη αγορα η ελλαδα,,,απλα ειμαστε μαλακες και θυματα
    καμερα στον ευξεινο 420m τις ημερες με ενδιαφερον μονο http://dionisos.pblogs.gr/

Comment

Originally posted by ΓΙΑΝΝΗΣ
      ΚΩΣΤΑ πιστευεις οτι η διαφθορα ειναι δικο μας προνομοιο?
      απλα δεν ειναι μαλακες οι ιταλοι οι γαλλοι κ.τ.λ να κανουν απογραφες σαν τον καραμανλη...η να το φωναζουν παντου οπως ο παπανδρεου...
      3 οικογενειες στην ελλαδα διελυσαν το κρατος
      καραμανλης..ο αυτο εξοριστος.και το σοι του ...πανπανδρεου...μητσοτακηδες
      η διαφθορα βρισκεται παντου κωστα Η SEAMENS δεν ηταν ελληνικη εταιρια,,,,και ακομη 50 ειναι που λαδωνουν τους παντες σε ολο το κοσμο....τα εξοπλιστικα συστηματα κωστα που πουλανς οι γερμανοι οι γαλλοι οι αμερικανοι που βασιζοντε?στην μιζα κωστα..
      αρχιμαεστροι της μιζας και τις διαφθορας ειναι οι γαλλλοι οι γερμανοι οι αμερικανοι...μονο που ειναι εξυπνοι...
      οι φαρμακευτικες εταιριες που λενε οτι κανουν παρτυ στην ελλαδα απο που ξεκινησαν το παρτυ κωστα?απο την ελλαδα των 8 εκ το ξεκινησαν?οχι βεβαια,,,
      ολοι οι κολλωσοι εκαναν τα πρωτα βηματα τους σε μεγαλες χωρες και αφου τις ξεζουμισαν επεκταθηκαν στις μικρες...
      δεν ειναιεγαλη αγορα η ελλαδα,,,απλα ειμαστε μαλακες και θυματα
      Συμφωνώ απόλυτα! Αυτό που ενοχλεί στη περίπτωση της Ελλάδας είναι η ατιμωρησία. Δεν μπορώ σε καμία περίπτωση να δεχθώ ότι η διαφθορά είναι ελληνικό φαινόμενο.

Comment

Κι εγω συμφωνω.Τα χω γραψει αυτα.Αυτες τις τρεις οικογενειες απορω γιατι τις ανεχομαστε ακομα?

Comment

Εμένα μου άρεσε που ρώταγε η ντόρα με επικριτικό και καχύποπτο υφάκι για το ποιος χρηματοδότησε την εκδήλωση του θεοδωράκη στα προπήλαια...Μίλαγε ποιος,η ντόρα για χρηματοδοτήσεις...Μου σηκώθηκε η τρίχα μιλάμε,να ακούς την κόρη του βρυκόλακα να μιλάει για....χρηματοδοτήσεις.Το παιδί της siemens....Για πολύ αηδία μιλάμε...’ραγε αυτή ποιος την χρηματοδότησε για να ιδρύδσει κόμμα,να νοικιάσει γραφεία,αγορές εξοπλισμού κτλ;;;.....Ρε ούστ ντορίτσα...
          Beati Paoli.........

Comment

Ο Τσακ Νόρις ρε χρηματοδότησε την εκδήλωση πές της!
            ΑΛ ΦΑ, ΒΗ ΤΑ ΓΑ, ΜΑ ΔΕ Λ ΤΑ ΕΨ ΙΛΩΝ. ΣΤ ΙΓΜΑ. ΖΗ ΤΑ, Η ΤΑ, ΘΗ ΤΑ ΙΩΤΑ ΚΑ ΠΑΛΑΜ ΔΑ. ΜΗ ΝΥΞ Η, Ο ΜΙΚΡΟΝ, ΠΥΡΟΣ ΙΓΜΑ ΤΑΦΗ Ψ ΙΛΩΝ, ΦΥ ΨΥΧΗ Ο ΜΕΓΑ!
            Μόνο οι γύφτοι δεν έχουν πατρίδα!

Comment

Originally posted by snowspir
              Εμένα μου άρεσε που ρώταγε η ντόρα με επικριτικό και καχύποπτο υφάκι για το ποιος χρηματοδότησε την εκδήλωση του θεοδωράκη στα προπήλαια...Μίλαγε ποιος,η ντόρα για χρηματοδοτήσεις...Μου σηκώθηκε η τρίχα μιλάμε,να ακούς την κόρη του βρυκόλακα να μιλάει για....χρηματοδοτήσεις.Το παιδί της siemens....Για πολύ αηδία μιλάμε...’ραγε αυτή ποιος την χρηματοδότησε για να ιδρύδσει κόμμα,να νοικιάσει γραφεία,αγορές εξοπλισμού κτλ;;;.....Ρε ούστ ντορίτσα...

[TUBE]j_PmYnwCLoE[/TUBE]

Η προεδρος της Δημοκρατικης Συμμαχιας ειναι μαζι μας.Ειναι κοντα μας.Η αρχηγος της ανατροπης.

Οταν λεμε ανατροπη ξερετε τι εννοει !!!!

Edited by: kostas2004thes "

Comment

Κολληταρι με τη Ντορα στο διπλανο καθισμα κι ο Ανδριανοπουλος.Καπου πηρε και το ματι μου και τον Μανο.

Αυτοι ειναι οι λεγομενοι :Μαζι τα φαγαμε".

Αμα τους ρωτησει κανενας δημοσιογραφος γι αυτο το θεμα ειναι ικανοι να το πανε και πιο περα.Να πουν 'Εσεις τα φαγατε".

Τετοια ειναι η νοοτροπια τους.Η νοοτροπια τους ειναι οτι "πρεπει να φτωχυνει ο Ελληνας".

Αυτους τους ανθρωπους υπαρχουν ανθρωποι που θα τους ψηφισουν?Κι ομως.Πριν λιγες μερες μιλουσα με εναν γιατρο (γυρω στα 45-50) και μου λεει:Θαυμαζω το Μητσοτακη.Οτι λεει ειναι σωστο.

Τον εβλεπα κι ελεγα απο μεσα μου.ΕΙναι δυνατον να εισαι τοσο μα τοσο μ * * * * * ς!!Βεβαια αυτον τον συγκεκριμενο γιατρο τον ειχα κι απο πριν για μαλακα,αλλα με αποτελειωσε μ αυτο που μου πε.

Ολοι αυτοι που πηγαν και καθησαν στις καρεκλες του ιδρυτικου συνεδριου,πως παλουκωθηκαν κι εκατσαν εκει?"

Comment

δεν ειναι υπερβολη αυτο που θα γραψω...ειμαι ολη μερα στην αθηνα στο δρομο,συνανταω πελατες και παρατηρω τον απλο κοσμο..δειτε και εσεις λιγο πιο καλα...οι μονοι ανθρωποι που συνανταω το πρωι να χαμογελανε ειναι τα παιδια μεχρι 17-18 χρονων.οι αλλοι ειναι σκυθρωποι...αλλοι παραμιλανε..δεν εχουν διαθεση.αυτο ειναι το χειροτερο,,,χτες οπου πηγαινα παντου το θεμα κουβεντας ηταν <τι θα κανουμε>πως θα ζησουμε το χειμωνα?...και λεω οχι ρε πουστη δεν μπορει κανενας παπανδρεου να με κανει να σκυψω το κεφαλι να μην γελαω να μην σκεφτομε το σημερα.ΠΡΕΠεΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ και ξερετε ολοι οτι τον εχω ψηφισει,ακομη και αν αναλαβει ο σαμαρας και κανει ακριβως τα ιδια,πρεπει να αλλαξει κυβερνηση να αλλαξει η ψυχολογια του κοσμου.ειναι το βασικοτερο ολων.
                  δεν μπορεις να ζεις χωρις οραμα,και αυτην την στιγμη ολοι ζουν ετσι.
                  ακομη και αν ερθει καποιος αλλος και πει ψεμματα θα ειναι κατι..ακομη και αν π παπανδρεου λεει αληθεια ακομη και αν δεν φταιει σημασια εχει οτι ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ εχει κανει τον ελληνα να μην ελπιζει.
                  Ο πατερας του ο ανδρεας παπανδρεου οτι και να λεμε οταν μιλαγε ειχε κατι...ειχε και κυρος ειχε και ..φρυδια..
                  αυτος ειναι παρατρεχαμενος και μαριονετα ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΤΙΧΩΣ ΑΝΙΚΑΝΟΣEdited by: ΓΙΑΝΝΗΣ
                  καμερα στον ευξεινο 420m τις ημερες με ενδιαφερον μονο http://dionisos.pblogs.gr/

Comment

E oχι να αντικαταστησουμε τον εναν αχρηστο απο αλλον αχρηστο.

ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ.

Comment

Working...
                    X