Announcement

Collapse
No announcement yet.

Αγανακτισμενοι Στο Συνταγμα - Revolt against NWO

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Σε λιγο θα ειμαι κατω...

Θα φοραω ενα αυτοσχεδιο t-shirt που θα λεει <a href=mailto:Μ@υνι" target="_blank">''Μ@υνι</a>@ πολιτικοι ερχεται το Γουδη'' και θα εχω μαζι μου και τον 5χρονο γιο μου......."

Comment

Το ξερω θα γινω κακος αλλα.....τι παθατε ολοι ξαφνικα?? Τοσα χρονια που αλωνιζαν αυτη τη χωρα γελοιοι πολιτικοι και τα ξεφτιλισμενα κομματοσκυλα να τους γλυφουν με απωτερο σκοπο το φαγωμα καθε ευρω που κυκλοφορουσε σε κρατικα ταμεια για να το παιζουν ανετοι μαγκες, δεν ειδα να μαζευονται Αγανακτισμενοι αλλα μαλλον Βουτυρομπεμπεδες να πινουν καφεδακια και να καπνιζουν τσιγαρακια εβλεπα γυρω μου βολεμενοι κι αυτοι απο τη γελοια αυτη κατασταση.

Η αληθεια ειναι μια και το ξερετε. Ο νεοελληνας το ξεφτιλισε οσο δεν παει.

Οπως σπερνεις θεριζεις. ΚΑΙ Ο ΘΕΡΙΣΜΟΣ ΑΡΧΙΣΕ.
      ~ ΔΡΑΚΩΝ Ο ΑΡΧΑΙΟΣ ~

ΑΕΡΑΣ, ΥΔΩΡ, ΦΩΤΙΑ, ΓΗ

Comment

Originally posted by panicline
        Θα έρθουν στο Συνταγμα και οι εργαζομενοι της ΔΕΗ με πορεια απο τα γραφεία τους που έχουν συγκεντρωση αυτη την ώρα περιπου.

[i] Θα τους κοπουν οι μεγαλοεξουσιες και αρχισαν να τσιριζουν ε????

ΟΥΔΕΜΙΑ ΛΥΠΗΣΗ."
        ~ ΔΡΑΚΩΝ Ο ΑΡΧΑΙΟΣ ~

ΑΕΡΑΣ, ΥΔΩΡ, ΦΩΤΙΑ, ΓΗ

Comment

Originally posted by meteoenergy
          Θα έρθουν στο Συνταγμα και οι εργαζομενοι της ΔΕΗ με πορεια απο τα γραφεία τους που έχουν συγκεντρωση αυτη την ώρα περιπου.

ΟΥΔΕΜΙΑ ΛΥΠΗΣΗ.

Καλα αυτους ουτε εγω τους λυπαμαι εν μερη......"

Comment

ΟΥΔΕΜΙΑ ΛΥΠΗΣΗ.

καθόλου δεν τους λυπάμαι....έρχεται το ενιαίο μισθολόγιο αγαπητοί μου...τέρμα οι γελοίες ανισότητες από Υπουργείο σε Υπουργείο...με πολλά μέτρα που λαμβάνονται συμφωνώ όσο αιρετικό και αν ακούγεται...Edited by: geornik "

Comment

Δεν είσαι αιρετικός, λογικός είσαι. Αυτό έπρεπε να γίνει χρόνια πριν, αλλά το γεγονός ότι παίρνουν σάρκα και οστά ορισμένα σωστά πράγματα δεν αναιρεί την αδικία που λαμβάνει χώρα στους υπόλοιπους άλλους τομείς καθώς και την αποτυχία" να αντιμετωπίσουν σωστά το μεγάλο μας πρόβλημα.

Δεν αντιδράει ο κόσμος για τις αλλαγές στο δημόσια διοίκηση, τουλάχιστον η συντριπτική πλειοψηφία του."
              ΑΛ ΦΑ, ΒΗ ΤΑ ΓΑ, ΜΑ ΔΕ Λ ΤΑ ΕΨ ΙΛΩΝ. ΣΤ ΙΓΜΑ. ΖΗ ΤΑ, Η ΤΑ, ΘΗ ΤΑ ΙΩΤΑ ΚΑ ΠΑΛΑΜ ΔΑ. ΜΗ ΝΥΞ Η, Ο ΜΙΚΡΟΝ, ΠΥΡΟΣ ΙΓΜΑ ΤΑΦΗ Ψ ΙΛΩΝ, ΦΥ ΨΥΧΗ Ο ΜΕΓΑ!
              Μόνο οι γύφτοι δεν έχουν πατρίδα!

Comment

ΞΕΦΤΙΛΑ ΕΜΕΤΟΣ...ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΝΑΛΙ ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.ΜΟΝΟ ΟΣΟΙ ΈΧΟΥΝ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ.
                ΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΡΑΤΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΜΙΑ ΜΠΟΥΡΔΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ,ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΟΥΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΟΠΛΗΚΤΙΚΟΥΣ
                http://www.youtube.com/watch?v=Z_RdYmK90O0

Comment

Originally posted by death
                  ΞΕΦΤΙΛΑ ΕΜΕΤΟΣ...ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΝΑΛΙ ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.ΜΟΝΟ ΟΣΟΙ ΈΧΟΥΝ
                  ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ.
                  ΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΡΑΤΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΜΙΑ ΜΠΟΥΡΔΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ
                  ΑΛΛΗ,ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΟΥΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ
                  ΤΗΛΕΟΡΑΣΟΠΛΗΚΤΙΚΟΥΣ
                  Μόλις το Mega είχε ζωντανή σύνδεση με Θεσσαλονίκη για ένα λεπτό. Αυτό όλο κι όλο.
                  If skiing was easy they would call it snowboarding.

Comment

Originally posted by geornik

[i]  Θα τους κοπουν οι μεγαλοεξουσιες και αρχισαν να τσιριζουν ε????

ΟΥΔΕΜΙΑ ΛΥΠΗΣΗ.

καθόλου δεν τους λυπάμαι....έρχεται το ενιαίο μισθολόγιο αγαπητοί μου...τέρμα οι γελοίες ανισότητες από Υπουργείο σε Υπουργείο...με πολλά μέτρα που λαμβάνονται συμφωνώ όσο αιρετικό και αν ακούγεται...
                    το ενιαιο μισθολογιο αφορα τον στενο δημοσιο τομεα. οχι τις ΔΕΚΟ

ουτε εγω τους λυπαμαι, αλλα το θεωρω τραγικο που τους γιουχαισαν.
                    για μια ακομα φορα φανηκε οτι η προπαγανδα των ΜΜΕ πετυχε
                    αυτη την φορα επρεπε ΑΠΑΝΤΕΣ να ειναι ενωμενοι
                    "

Snow is on my D.N.A.-ζητειται δουλεια στις Δολομιτικες Αλπεις

Comment

Originally posted by TURMS
                      Originally posted by geornik

ΟΥΔΕΜΙΑ ΛΥΠΗΣΗ.

καθόλου δεν τους λυπάμαι....έρχεται το ενιαίο μισθολόγιο αγαπητοί μου...τέρμα οι γελοίες ανισότητες από Υπουργείο σε Υπουργείο...με πολλά μέτρα που λαμβάνονται συμφωνώ όσο αιρετικό και αν ακούγεται...
                      το ενιαιο μισθολογιο αφορα τον στενο δημοσιο τομεα. οχι τις ΔΕΚΟ

ουτε εγω τους λυπαμαι, αλλα το θεωρω τραγικο που τους γιουχαισαν.
                      για μια ακομα φορα φανηκε οτι η προπαγανδα των ΜΜΕ πετυχε
                      αυτη την φορα επρεπε ΑΠΑΝΤΕΣ να ειναι ενωμενοι
                      Ποια ΜΜΕ ρε παιδια???σταματηστε να βλεπετε συνομωσιες και προπαγανδες πισω απο καθε τι καλα κανανε και τους γιουχαρανε τετοιους εργατοπατερες τετοια κομματοσκυλα δεν εχουν καμια σχεση σε διαδηλωση που ειναι περα απο κομματα και συνδικατα και ειδικα συνδικατα τυπου ΓΕΝΟΠ που εχουν φαι πολυ πραμα!
                      "
                      Γνωστος αγνωστος αναρχοακροδεξιος μελος γνωστης κλικας που λυμαινει τους κολπους του snowreport!!

Comment

και ενα αρθρο που με εκφραζει πληρως ζωντας και εγω το σημερινο κλιμα στην διαδηλωση στον Λευκο Πυργο http://www.protothema.gr/greece/article/?aid=124328 [i]
                        "
                        Γνωστος αγνωστος αναρχοακροδεξιος μελος γνωστης κλικας που λυμαινει τους κολπους του snowreport!!

Comment

ΑΛΗΤΕΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ
                          "
                          www.frozenwave.gr

Comment

Ολοι σημερα Συνταγμα.Η παπαρήγα με την γνωστη τακτικη `οτι δεν ελεγχω` το καταδικαζω, δεν στηρίζει τη σημερινή συγκεντρωση.Απο κομματα ,μονο ο Συριζα και εξωκοινοβουλετικη αριστερα στηριζουν και συμμετεχουν στις σημερινές συγκεντρωσεις.

Τερμα οι δικαιολογιες, οποιος θελει να κατέβει θα κατέβει.Οποιος λεει διαφορες δικαιολογιες απλα δεν θελει να κατεβει.Αυτο βλεπω στο facebook...

ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΚΟΛΠΟ.Καπελωμα δηλαδη του ΣΥΡΙΖΑ.Να σηκωθουν να φυγουν τα κομματοσκυλα ολα.

ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ Σ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ.

Αμα θελει ο ΣΥΡΙΖΑ να κανει συγκεντρωση να κανει μονος του.Ολοι αυτοι που κατεβαινουν κατεβαινουν με συνθηματα 'ΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΛΟ ΟΛΟΙ .Και μεσα στο ολοι βαζουν και το Συριζα κι ας μην κυβερνησε ποτε.

Edited by: kostas2004thes "

Comment

Επισης μαλλον χρειαζομαστε μαθηματα Ελληνικων.Στηριξη και συμμετοχη δεν σημαινει καπελωμα της εκδήλωσης.Δεν αναγκαζει κανενας κανενα να καταιβει με οποιαδηποτε ομαδα θελει.Και εσυ στηριζεις την εκδήλωση ως ατομο.Αρα και εγω μπορω να πω οτι με καπελωνεις επειδη μπορει να μην εχουμε τις ειδιες ιδεες.

Προφανως και θελουμε ολα τα κομματα να στηρίξουν τις διαμαρτηριες και μακαρι να το κανουν οσα περισσοτερα γινεται.

Για την ιστορια δεν θα υπαρχει καν πανο του Συριζα.

ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.ΤΟΥΣ ΦΑΓΑΜΕ ΣΤΗ ΜΑΠΑ ΟΛΟΥΣ.ΤΕΡΜΑ.Και τα δυο σ * * * οκομματα και την αριστερα.

Ποσο πιο απλα να το πουμε?Δεν θελει στηριξη απο κανεναν ο λαος.Τα απλα ελληνικα λενε οτι κωλοτριβεται ο ΣΥΡΙΖΑ να μπει μεσα στις συγκεντρωσεις.

Ο κοσμος στη περιπτωση που δει τετοιες κινησεις θα πρεπει να τους παρει με τα μπουνια να τους διωξει.

ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ.

ΟΥΣΤ!

Comment

[i]"

Comment

Working...
                                X